|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
*Czapa
Z New Yorkera. Założona tylko do zdjęć. Dużo leżała na szafie i się przykurzyła. *Torba H&M Pakowna mimo że niepozorna. Zipowe kieszonki itp. db+ *Czarna bluzka. Rząd guziczków, długi rękaw. db+ * Grzybek Kolor czerwony rozmiar M/L Nie znam firmy. Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2010-06-04 o 17:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
*Kardigan-kamizelka
Biało-kremowy 44. ale na M też ujdzie wiem bo nosiłam ![]() Stan db+ Kieszonki, guziczki ... można nosić do legginsów i jeansów i rajstop. *Słomkowo-żółty Bufki.rząd guziczków, db+ Nie jest skulkowany. *Kopertowy czerwony A raczej buraczkowy M/L stan db+ Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2010-06-04 o 17:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
*sukienka na weselicho
amarantowa , satynkowa M/L ma fiszbiny czy jak to tam. Lekko się naciąga. Założona raz. * sukienka beżowa , XLXXL nie będę wybrzydzać ładne elementy na ramiączkach. Stan db. oddam za niewiele. elastyczna Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2010-06-04 o 17:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
cos za sukienke na wesele ?
![]() ---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ---------- ta sukienka jest narazie zarezerwowana, nie znajdziesz nic innego ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1275667324 i ew. https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1275667028 ?
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Coś u mnie za
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1275667324 ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
hej,może coś u mnie za; *Kardigan-kamizelka
odp u mnie ![]()
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#10 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
Podobają mi się 3 rzeczy, ale muszę znać wymiarki bo obawiam się, że mogą być za duże, bo ja noszę S/M. Ta sukienka amarantowa na weselicho. Ona jest na jakiś zamek? Jaka jest jej długość? No i 2 sweterki - ten żółty z bufkami i ten czerwony kopertowy - również wymiarki i długość. Aha no i nie wiem czy tel oddam za 1 rzecz
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
hej ;] niestety nic. pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
podoba mi sie torba oraz czarna bluzeczka z czerwona kokardka moge prosic wymiary obu rzeczy? rozumiem ze torba miesci a4? a bluzeczka co to za materiał? mocno rozciągliwy? (oczywiście wybiorę jedną rzecz)
![]() ![]() Edytowane przez kolorowymis Czas edycji: 2010-06-05 o 16:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
hej, coś za długą kamizelkę?
![]()
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
Przekupka: 56 pkt / 100% pozyt.
|
ale ja nic nie chciałam
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:58.