![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
*** ciuszki, dodatki, różne rozmiary zapraszam***wątek nie aktualny!!!!
zapraszam do nowego!!!
Edytowane przez madziareczka Czas edycji: 2010-07-13 o 13:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: *** ciuszki, dodatki, różne rozmiary zapraszam***
...
Edytowane przez madziareczka Czas edycji: 2010-07-13 o 13:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
*
ORYGINALNA TUNIKA H&M Wymiary:Rozmiar: M/38/40 Klatka/biust: 44 cm. Długość: 80 cm. Rękaw: 79 cm. PASEK NIE JEST NA WYMIANE (FOTKA 1) * jensowe spodnie firmy DOROTHY PERKINS, rozmiar z metki 40, stan DB- (widoczny na foto) *szer. w pasie: 82cm *szer w biodrach: 92cm *długość: 102cm *wys. stanu: 23cm (FOTKA 2,3) * spódniczka, wymiary:fimy papaya, rozmiar z metki 12 (40), stan db (widoczny na foto) długość całkowita: 76cm szerokość w pasie :82-84cm szerokość w pupie:92-100cm (FOTKA 4) * dzinsowa spódniczka, fimy next, rozmiar z metki 12 (40), stan bdb (widoczny na foto) wymiary: długość całkowita: 60cm szerokość w pasie :80cm szerokość w pupie:96-100cm (FOTKA 5,6) * Koszula w paseczki rozmiar z metki 14(42) stan bdb (widoczny na foto) rękaw 3/4 szer.pod pachami: 106cm długość calkowita: 60cm (FOTKA 7) * Koszulo-sweterek 2w1 rozmiar z metki 36/38, stan db (widoczny na foto) szer.bez rozciagania: 84cm długość calkowita: 64cm długość rękawa od pachy: 48cm (FOTKA 8) * pasek ze srebrną klamrą, stan paska oceniam na db. wymiary: szerokość: 3,5cm długość bez klamry: 108cm (FOTKA 9) * ŚLICZNE czarne sexy stringi firmy LA SENZA rozmiar 40, stan idelany, nalozone raz i uprane ![]()
Edytowane przez madziareczka Czas edycji: 2010-06-23 o 14:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
*
czarne SZPILKI GRACELAND ROZM 39 ale według mnie to bardziej 40 stan bdb, jedynie widoczne zniszczenie to leciutko zdarte czubki, przy noszeniu nie widoczne oraz obcasy które po 2 noszeniach się zdarły i zmieniły kolor na rdzawy, poza tym stan idealny rozmiar buta 39, długość całkowita buta:29cm wysokość obcasa: 10cm (FOTKA 1,2) * biała spódniczka wymiary:rozmiar 34/36 stan db (widoczny na foto) długość całkowita: 32cm szerokość w pasie :78cm (FOTKA 3) ¤ szeroki brązowy pasek pasek z dużą brązową klamrą, stan paska oceniam na bdb, jedyny mankament to ślad po kleju (widoczny na foto) wymiary: szerokość: 7cm długość bez klamry: 110cm (FOTKA 4) ¤ jensowe spodnie firmy NEXT, w kolorze brązowym rozmiar z metki 40, db (widoczny na foto) *szer. w pasie: 78-80cm *szer w biodrach: 96cm *długość: 97cm *wys. stanu: 24cm (FOTKA 5,6) ¤ jensowe spodnie firmy dorothy perkins, rozmiar z metki 40, stan dst (widoczny na foto) *szer. w pasie: 84cm *szer w biodrach: 96cm *długość: 104cm *wys. stanu: 22cm (FOTKA 7,8) ¤ czarne bermudy spodenki firmy DIVERSE stan Bdb, rozmiar z metki 12 czyli nasze 40/42 *szer. w pasie: 86cm *szer w biodrach: 106-108cm *długość: 40cm *wys. stanu: 22cm (FOTKA 9) ¤ granatowa bluza marks&spencer rozmiar z metki 12(40) stan bdb (widoczny na foto) szer.pod pachami: 104cm długość calkowita: 60cm długość rękawa od pachy: 48cm (FOTKA 10)
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
¤
jensowe spodnie firmy diva, rozmiar z metki 38, ale na pewno jest to 34/36 stan bdb. *szer. w pasie: 62cm *szer w biodrach: 88cm *długość: 106cm *wys. stanu: 24cm ¤ Czerwona bluzeczka w korony rozmiar na metce M ale wg. mnie S-M stan bdb *długość: 53cm *szer. pod pachami: 76-86cm ¤ BRĄZOWA SKOŚNA SUKIENKA rozmiar S/M stan Bdb *szer. pod pachami: 70-72cm długość: 81cm w najkrótszym miejscu i 131cm w najdluzszym ¤ BRAZOWA SPODNICZKA ROZMIAR 36/38/40/42 stan bardzo dobry, wymiary: długość całkowita: 40cm szerokość: 72cm ---> 140cm maksymalnie ¤ FIOLETOWA Bluzeczka CHEROKEE rozmiar na metce 38 ale wg. mnie 38/40 stan idealny, miałam na sobie tylko raz. *długość: 65cm *szer. pod pachami: 100cm wymiary bez rozciągania! ¤ Szary żakiet angielskiej firmy Wermann, rozmiar 38/40 stan db, z jednej strony puścił szew na kilka cm, można ładne zszyc i nie bedzie widac ![]() *szer pod pachami: 100cm *długość: 60cm ¤ Różowy żakiet angielskiej firmy ATMOSPHERE rozmiar 36 stan db,plami od atramentu na rękawie, (widoczne na foto) *szer pod pachami: 80cm *długość: 61cm * staniczek firmy CLOSER with evie rozmiar z metki 32A (70A), stan bdb. * staniczek błękitny w brązowe kropeczki rozmiar z metki 36D (80D), stan bdb.
Edytowane przez madziareczka Czas edycji: 2010-07-02 o 07:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
¤
Brązowy żakiet w stylu militarnym angielskiej firmy DENIM Co rozmiar 44 (16) stan bdb, *szer pod pachami: 100cm *długość: 59cm *długość rękawa: 61cm (FOTKA 1) ¤ Brązowy żakiet w pionowe paski rozmiar 12 (40) stan bdb, *szer pod pachami: 100cm *długość: 57cm *długość rękawa: 63cm (FOTKA 2) ¤ dzinsowa kurteczka firmy new look stan bdb rozmiar 36/38 (164-170) stan bdb, *szer pod pachami: 80-84cm *długość: 57cm *długość rękawa: 62cm (FOTKA 3) ¤ spodnie jeansowe *szer. w pasie: 78-80cm rozmiar 38 stan db, widoczny na foto *szer w biodrach: 92cm
*długość: 97cm *wys. stanu: 19cm (FOTKA 4,5) ¤ OLIWKOWA BOKSERKA rozmiar M-L (FOTKA 6) ¤ CzARNA koszula rozmiar 38 na mniejszy biust (fotka 7) ¤ dlugi sweter, tunika z dodatkiem angory, troszke zmechacony i z przodu ma dwie zaszyte dziurki, przy wzroscie 160cm siega do polowy ud. (fotka 8) ¤ bluzeczka z krotkim rekawem, rozmiar 36-38-40 zmechacona (fotka 9) ¤ czarny sweterek rozmiar ok 42 zmechacony troche i ma mala plamke na rekawie (fotka 10)
![]() |
#7 |
BAN stały
|
minióweczka
firmy: Refuge Premium stan bardzo dobry, brakuje 1 guziczka (widać na foto) rozmiar z metki 7 co odpowiada naszemu 36/38 (FOTKA 5,6) coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
niestety nic dla siebie nie znalazłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1276011846 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1276010230 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1276010430
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
niestety nic nie znalazlam
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie?
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
![]()
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
nic niestety
![]() ---------- Dopisano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ---------- przepraszam nie zauważyłam, że już odpisałam ![]()
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
![]()
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
za moją białą spódniczkę twoja brązową spódniczkę. Nic innego już u ciebie nie widzę
![]() daj znać jak ci tak pasuje,bo myślę że ok ![]() ---------- Dopisano o 16:07 ---------- Poprzedni post napisano o 16:04 ---------- acha, ona jest na samą gumkę,czy jest jeszcze jakiś zamek?i z czego ona jest?,w jakim jest stanie?i czy nie gryzie? odp. https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1276011804
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
niestety nie znalazlam nic dla siebie
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic nie znalazłam - dziękuje
![]()
![]() |
#29 |
Rozeznanie
|
tylko to mi sie spodobalo
![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1276010520 moze masz cos poza watkiem ?
![]() |
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
Dwóch pierwszych kolczyków już nie mam ale po za wątkiem mam jeszcze inne u Ciebie podoba mi się szara lub czarna bluzeczka dorothy perkins tylko nie wiem który rozmiarek bedzie na mnie dobry...
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:16.