|  2010-06-09, 14:42 | #1 | 
| Wtajemniczenie |   po raz kolejny :) M-XL

nieaktualne

__________________ weź wyciągnij wnioski,  życie to nie konkurs piękności. WYMIANKA KOSMETYCZNA!   WYMIANKA CIUCHOWA!   Edytowane przez Mynietka Czas edycji: 2010-08-19 o 13:02 | 
|     |   | 
|  2010-06-09, 14:45 | #2 | 
| Wtajemniczenie | 

Dot.: po raz kolejny :) M-XL

1,2. Biała, rozciągliwa bluzka z twarzą Zara, mam z wymianki. Rozm. L, miałam na sobie raz, bo jest mi zbyt opięta, a ja tak nie lubię :P Na większe M będzie w sam raz, no i na eLki, którym nie przeszkadzają tak przylegające ciuchy 3,4. Niebieska bluzka z żabotem New Look, rozm. 18, ale to tak 40/42. Z wymianki, stan bdb, ja ubrałam raz, ale jednak mi za luźna na dole, a za ciasna w biuście. 5,6. Zielona polówka Avanti, rozm 40, stan bdb. 7,8. Zielona bluzka z gumką pod biustem, Clockhouse [C&A], rozm. z metki chyba L, jest dobra na 40, ale biust większy niż 95cm z pewnością nie wejdzie. Stan bdb, ramiączka były skracane, ale to chyba da się rozpruć. 9. Różowa koszulka Diverse, z metki XL, ale to 40. Trochę zmechacona i lekko wyblaknięta, stan db. 10. Biala bluzka, stan bdb, na mnie troche za mala, 38 na oko. Mialam ja na sobie ze 2-3 razy, bo byla tylko na zakonczenia/rozpoczecia roku itp. 
				__________________ weź wyciągnij wnioski,  życie to nie konkurs piękności. WYMIANKA KOSMETYCZNA!   WYMIANKA CIUCHOWA!   Edytowane przez Mynietka Czas edycji: 2010-06-09 o 15:05 | 
|     |   | 
|  2010-06-09, 14:48 | #3 | 
| Wtajemniczenie | 

11,12. Beżowy nietoperz New Look, rozm. 14 Mam go z wymianki, poprzednia Wizażanka twierdziła, że jest nowy, ja póki co włożyłam go na siebie raz. Za coś fajnego i modnego, bo sama nie wiem czy chcę oddać   13,14. Bolerko Atmosphere, z wymiany. Z metki 8/10, ale na 12 prezentuje się jak widać, myślę że okej (chociaż zapięte lepiej na pewno będzie leżeć na mniejszym rozmiarze  ). Nie jestem do niego przekonana, ale stan bdb- (leciutko pomechacony) 15,16. Cienka bluza z lekko bufistymi rękawami do łokcia, E-VIE. Piękny, głęboki niebieski kolor  Rozmiar z metki 14-16, ale na 40 jest też dobra, po prostu nie opięta  Stan bdb- 17,18. Sweterek w paski George. Rozmiar 12/40. Z wymianki, stan bdb+. Jednak nie tak go sobie wyobrazalam i nie mam do czego go nosic  19,20. Zielony sweterek Atmosphere z metki 14/42, ale to zdecydowanie 40 (chociaz jak komus nie przeszkadza jak jest opiety, to 42 tez moze byc). Stan bdb-, troche zmechacony. 
				__________________ weź wyciągnij wnioski,  życie to nie konkurs piękności. WYMIANKA KOSMETYCZNA!   WYMIANKA CIUCHOWA!   Edytowane przez Mynietka Czas edycji: 2010-06-09 o 15:10 | 
|     |   | 
|  2010-06-09, 14:50 | #4 | 
| Wtajemniczenie | 

21,22. Nowe, ale bez metek, krótkie spodenki AWear, rozm z metki 14/42, ale to takie luźne 40. Mam z wymianki i jak zrobi się cieplej to pewnie będę nosić, wystawiam bo mam dużo par krótkich spodenek, a może uda mi się zdobyć jakąś fajną spódniczkę za te?   23,24. Szara, cienka bluza Fishbone, rozmiar M/L, mam z wymianki, założyłam ze 2 razy i leży w szafie, stan bdb. 25,26. Zielona, cienka bluzka Solar. Z metki XL, chociaż to bardziej jednak L. stan bdb- 27,28. Cienka bluzka Cherokee w beżowe i białe paski, rozm. 10, ale pasuje na 12. Stab bdb- 29,30. Szaro-fioletowa bluza z Trolla. Metkę odcięłam, bo przeszkadzała, ale to rozmiar L/40. Stan bdb-, bo dość często noszona. 
				__________________ weź wyciągnij wnioski,  życie to nie konkurs piękności. WYMIANKA KOSMETYCZNA!   WYMIANKA CIUCHOWA!   Edytowane przez Mynietka Czas edycji: 2010-06-09 o 15:12 | 
|     |   | 
|  2010-06-09, 14:52 | #5 | 
| Wtajemniczenie | 

31,32. Czarna, opinająca ciało spódnica River Island. Z wymianki, nowa ale bez metek. Rozmiar uni, jest bardzo rozciągliwa, ale myślę, że nawet na większej S-ce będzie się trzymała Na zdjęciach celowo rozjaśniona, żeby pokazać marszczenie. ZA COŚ WARTOŚCIOWEGO I AKTUALNIE MI POTRZEBNEGO! Botki, ładne szpilki, równie elegancka spódnica, depilator itd. 33,34. Nowa z metkami sukienka z kolekcji Atmosphere Beach, rozm. 12/14 czyli 40/42, ale moim zdaniem 38/40 i absolutnie nie więcej. Kolor jest niebiesko-zielony, mniej więcej taki jak na zdjeciu. Jest świetna, ale nie jestem pewna czy zdecyduję się ją założyć, więc może mnie ktoś czymś za nią skusi ;P 35. Szara tunika Vila, z metką. Rozmiar M. Wymienię TYLKO I WYŁĄCZNIE na jakąś tunikę, sukienkę, spódniczkę dostępną obecnie w sieciówkach, tak żebym mogła przymierzyć i mieć pewność, że będzie pasować  36,37. Prawie nowe baletki, rozmiar 39. Ja mam 39/40 i się jest w miarę okej, ale trochę jednak cisną. Noszone parę razy, (kupione szybko z przymusu w zwykłym sklepie, na matury, jak mnie szpilki obtarły  ) wymienię na zwykłe czarne baletki, najlepiej bez żadnych ozdób  ZA RZECZY Z TEGO POSTU BĘDĘ NAJBARDZIEJ WYBREDNA   
				__________________ weź wyciągnij wnioski,  życie to nie konkurs piękności. WYMIANKA KOSMETYCZNA!   WYMIANKA CIUCHOWA!   Edytowane przez Mynietka Czas edycji: 2010-06-09 o 15:20 | 
|     |   | 
|  2010-06-09, 14:54 | #6 | 
| Wtajemniczenie | 

38,39. Dżinsowy żakiet Mexx rozm. M. Na zdjęciu na L, nie mogę się zapiąć niestety   Ale rozpięty pasuje rozmiarowo. Żal mi się z nim rozstawać, ale nie bardzo mam do czego go nosić. Był drogi, oddam go za podobny bądź za kilka ekstra rzeczy. Stan bdb+, jedyną wadą jest mała plamka na metce, nie mam pojęcia od czego. 40,41. Płaszcz Reserved, rozm. z metki 42, ale na 40 tez jest okej. TYLKO za inny płaszcz w takim stylu albo porządny depilator. 42,43,44. Czarna, ortalionowa kurtka McKenzie, z Anglii. Nowa, bez metek, stan idealny poza lekko zdrapanym lakierem na zamku. Kurtka jest męska, rozmiar S, ale może któraś dziewczyna ma taki styl i się przyda. Na ostatnim zdjęciu 'wzorek' kurtki. Na zdjęciu na rozm. 40  45. Jasnoróżowy cienki sweterek Vila, z metki L, ale to 40/42. Stan bdb. 
				__________________ weź wyciągnij wnioski,  życie to nie konkurs piękności. WYMIANKA KOSMETYCZNA!   WYMIANKA CIUCHOWA!   Edytowane przez Mynietka Czas edycji: 2010-07-02 o 14:24 | 
|     |   | 
|  2010-06-09, 14:54 | #7 | 
| Wtajemniczenie | 

47. Dodatek do The Sims, w bdb stanie. 48. Zakrzywiona ramka na 3 zdjęcia nieudany prezent, całkiem nowa, chętnie wymieniłabym na jedną w 'tradycyjnym' rozmiarze 49. Podkład Revlon Colorstay 04 sand beige, widać ile zostało - bardzo chętnie na perfumy 'Flower' z Avonu (tanie są ) lub jakiś fajny tusz do rzęs 50. Kolejny nietrafiony prezent, użyty kilka razy, ale brak jakichkolwiek śladów używalności 6 wymiennych końcówek i instrukcja obsługi. 51,52. Sandałki na szpilce George, rozm. 39 Założone 2-3razy, lekko odkleja się wkładka, ale to nieduży problem  TYLKO na jakieś inne obuwie  53-56. Szara, materiałowa torba Diverse. Z wymianki, w stanie bdb-, ma wadę, którą widać na zdjęciach. Torba jest z wymianki, poprzednia Wizażanka zeszyła ją tak, ja jeszcze nie nosiłam, więc nie poprawiałam, ale przed wymianą, na życzenie mogę to zrobić   
				__________________ weź wyciągnij wnioski,  życie to nie konkurs piękności. WYMIANKA KOSMETYCZNA!   WYMIANKA CIUCHOWA!   Edytowane przez Mynietka Czas edycji: 2010-06-24 o 13:34 | 
|     |   | 
|  2010-06-09, 15:10 | #8 | 
| Zadomowienie | 

coś u mnie za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1276087691 .?

__________________ ciuszki <3 Książkowy  odpisujcie u mnie,nawet jeśli nic nie znajdziecie,proszę o nieignorowanie mnie.  | 
|     |   | 
|  2010-06-09, 15:19 | #9 | 
| Zakorzenienie | 

cos za sukienke vila?

| 
|     |   | 
|  2010-06-09, 15:45 | #10 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-10 Lokalizacja: zza horyzontu;) 
				Przekupka: 158 pkt  / 99% pozyt. | 

Prawie nowe baletki, rozmiar 39. Ja mam 39/40 i  się jest w miarę okej, ale trochę jednak cisną. Noszone parę razy,  (kupione szybko z przymusu w zwykłym sklepie, na matury, jak mnie  szpilki obtarły   ) wymienię na zwykłe  czarne baletki, najlepiej bez żadnych ozdób  cos za? 
				__________________ 24.03.2016   | 
|     |   | 
|  2010-06-09, 15:51 | #11 | 
| Zakorzenienie | 

coś za te spodenki https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...d=1276087840?:)

__________________ „Przyjdzie czas spotkać się potarmosić uszy lub razem na spacer znowu gdzieś wyruszyć” | 
|     |   | 
|  2010-06-09, 15:54 | #12 | 
| Zadomowienie | 

hej cos za spodnice https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...&d=1276087938? 
				__________________ | 
|     |   | 
|  2010-06-09, 15:59 | #13 | 
| Rozeznanie | 

| 
|     |   | 
|  2010-06-09, 16:32 | #14 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-04 Lokalizacja: zachodniopomorskie 
				Przekupka: 19 pkt  / 100% pozyt. | 

hej cos u mnie za; https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1276088089 
				__________________ wymianka : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1259580 | 
|     |   | 
|  2010-06-09, 17:50 | #16 | 
| Zakorzenienie | 

cos za baletki czarne?

__________________ "Wszystko co mówisz, świadczy o tobie. Szczególnie, gdy mówisz o innych." https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post49068717 | 
|     |   | 
|  2010-06-09, 18:01 | #18 | 
| BAN stały | 

https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1276087691 coś u mnie ?) | 
|     |   | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2010-06-09, 18:33 | #20 | 
| BAN stały |  Dot.: po raz kolejny :) M-XL  Podoba mi się: Czarna, opinająca ciało spódnica River Island. Z wymianki, nowa ale bez metek. Rozmiar uni, jest bardzo rozciągliwa - poproszę o wymiary  . | 
|     |   | 
|  2010-06-09, 18:45 | #22 | 
| Rozeznanie | 

cos u mnie za baletki?

__________________ Testuję Therm Line Forte https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=598358 Wsparcie mile widziane   | 
|     |   | 
|  2010-06-09, 18:56 | #23 | 
| Zakorzenienie | 

To może buty za buty? https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1276088505 | 
|     |   | 
|  2010-06-09, 19:05 | #25 | 
| Zadomowienie | 

niestety depilator zarezerwowany.   
				__________________ ciuszki <3 Książkowy  odpisujcie u mnie,nawet jeśli nic nie znajdziecie,proszę o nieignorowanie mnie.  | 
|     |   | 
|  2010-06-09, 19:30 | #27 | 
| Wtajemniczenie | 

witam po raz kolejny  pukam po koszulkę i narzutkę  poszukam pod ladą ewentualnie ;> 
				__________________ Gdy palec wskazuje na niebo, tylko głupiec patrzy na palec.  | 
|     |   | 
|  2010-06-09, 20:35 | #30 | 
| Wtajemniczenie | 

mam spódniczki, co namniej 3 ale teraz niezrobię zdj bo mam remont ---------- Dopisano o 20:35 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ---------- znajdzie się coś  to trzymaj dla mnie :koszulkę z zary i narzutkę niebieska   
				__________________ Gdy palec wskazuje na niebo, tylko głupiec patrzy na palec.  | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:17.