|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Dużo kosmetyków które zalegają w szafie :) Proszę pomóżcie mi się ich pozbyć!!!!!!!!!DZIEWCZYNY Z POWODU BRAKU CZASU JESTEM ZMUSZONA ZAMKNĄĆ WĄTEK , JAK TYLKO ZNAJDĘ CZAS I UPORAM SIĘ Z NADMIAREM KOSMETYKÓW WĄTEK ZNOWU RUSZY !!! DOKŁADKA 23.06 - #5 Witam w moim kolejnym wątku wymiankowym na początek kilka istotnych rzeczy: - wysyłka tylko REJESTROWANYM listem lub paczką - priorytet do uzgodnienia - jeśli masz mniej przekupek niż ja wysyłasz pierwsza - po ostatnich wymianach od tej decyzji nie odejdę proszę mnie o to nie prosić. - jestem osobą ugodową i za jedną interesującą mnie rzecz jestem w stanie oddać wiele swoich ![]() -nie wymieniam się na siłę mam górę kosmetyków i szukam tylko najpotrzebniejszych - jako, że mam dość absorbującą pracę i do tego małego szkraba w domu proszę o wyrozumiałość w kwestii odpowiedzi na posty, paczki wysyłać będę raz w tygodniu w umówionym terminie. z z z -ODPISUJĘ W MIEJSCU GDZIE ZACZĘŁA SIĘ ROZMOWA WIĘC JEŚLI PYTASZ O COŚ W MOIM WĄTKU - TU SPODZIEWAJ SIĘ ODPOWIEDZI. NIE REAGUJĘ NA TEKSTY TYPU "ODPISZ U MNIE" , "NIE SUBSKRYBUJĘ INNYCH WĄTKÓW" ITP. JEŚLI COŚ CIĘ U MNIE INTERESUJE LICZ SIĘ Z TYM ŻE TU DOSTANIESZ ODPOWIEDŹ NA ZADANE PYTANIE WYMIENIONE REZERWACJA WYSYŁKA OD 1 LIPCA !!! OBECNIE SZUKAM NAJPILNIEJ: ZAPACHY (odlewki i flakony):
KOLORÓWKA:
A POZA TYM JESZCZE:
Edytowane przez cashmeree Czas edycji: 2010-07-22 o 21:49 |
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dużo kosmetyków które zalegają w szafie :) Proszę pomóżcie mi się ich pozbyć!!!
ZAPACHY :
FLAKONY:
ODLEWKI: (w nawiasach poj wyjściowa ilości widoczne na fotkach)
PRÓBKI :
SASZETKI:
VICHY:
Edytowane przez cashmeree Czas edycji: 2010-07-27 o 11:47 |
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dużo kosmetyków które zalegają w szafie :) Proszę pomóżcie mi się ich pozbyć!!!
FOTO 1 :
FOTO 2 :
FOTO 3:
FOTO 4:
FOTO 5:
FOTO 6:
FOTO 7 :
FOTO 8 :
FOTO 9 :
FOTO 10:
pędzel do pudru, pędzelek do ust, pędzelek do makijażu, pilniczek do paznokci, penseta, cążki do paznokci, nożyczki do paznokci Majka242007 NIE MA NA FOTO:
Edytowane przez cashmeree Czas edycji: 2010-07-27 o 11:48 |
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Wymienione:
PINGWIN: mam przesyłkę swoją wysłałam 1 lipca Vichy, Purete Thermale, Preparat do demakijażu 3 w 1 - nowe 100ml Vichy, Eau Thermale (Woda termalna) - 2x50ml nowe Scholl - Zestaw do codziennej pielęgnacji stóp za: Guerlain Meteorites 03 Beige Chic 8g w zastępczym opakowaniu i jeszcze 20szt różowych meteorków ![]() ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~ Aniolusiek_:mam przesyłkę swoją wysłałam 1 lipca 1) Coty, Beckham Signature Women EDT wyjściowo 15ml , ilość widać na 3 foto , kod 617705 2) Jesus del Pozo, Halloween EDT (10ml) 3) Christian Dior, J'adore EDP (na wypróbowanie) za: 1) Issey Miyake L'eau d'Issey 7ml 3) Giorgio Armani Acqua di Gio 4,5ml 4) L'Or de Torrente 10ml 8) Lalique Eau de Lalique 4ml ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~ estre :mam przesyłkę swoją wysłałam 1 lipca Oceanic, AA Expresso Slim, Intensywne serum antycellulitowe w żelu nowe za: Everyday Minerals puder ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~ kashiao:mam przesyłkę swoją wysłałam 1 lipca Iwostin, Purritin, Żel do mycia twarzy 200ml NOWY Stara Mydlarnia żel czekoladowy do kąpieli i pod prysznic Stara Mydlarnia żel o zapachu lodów waniliowych do kąpieli i pod prysznic za: 13szt meteorków Mythic ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~ lena44:mam przesyłkę swoją wysłałam 1 lipca Avon, SOLUTIONS Cleanse Maximum Moisture Nawilżające mleczko do mycia twarzy na rano i wieczór "Moc Nawilżenia" Serum Dax Perfecta ExtraSlim. Christian Dior, J'adore EDT za: Inglot, Under Makeup Base, L'oreal Volume non stop odżywka nadająca objętość. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~ abar18:mam przesyłkę swoją wysłałam 1 lipca Avon, Anew Reversalist, Renewal Serum (Serum naprawcze 35+) nowe w folii za: HR Lash Queen Feline Extravaganza ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~ ddiana: paczkę wysłałam 1 lipca czekam na swoją Vichy Myokine zestaw za: torba Moschino miniatura Revlon 340 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~ Majka242007:czekam na adres Christian Dior, J'adore L'eau Cologne Florale EDC wyjściowo 125ml,ilość widać na foto, kod 9Y01 Przybornik kosmetyczny Lirene Dermoprogram, Beauty Care, Nawilżająco - kojący żel do mycia twarzy nowy za: Herrera miniaturą Masterpiece zielona herbatka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~ Mary_Q:paczkę wysłałam 2 lipca czekam na swoją bluza niebieska https://wizaz.pl/forum/attachment.php...8&d=1277 492517 róźowa https://wizaz.pl/forum/attachment.php...4&d=1277 492950 niebieska w paski https://wizaz.pl/forum/attachment.php...8&d=1277 658491 za: Salvador Dali, Eau de Rubylips 50ml bez psika testowego, kod 14712IJ Lirene Dermoprogram, Design Your Style, Aksamitny tonik w żelu nowy Avon Clearskin, Cleansing Scrub (Antybakteryjny peeling do twarzy) nowe Avon Naturals, Apple & Honeysuckle (Żel pod prysznic Jabłko i Wiciokrzew) nowe Avon, Skin So Soft Fusions, Soft & Nourish Dual Softening Body Moisturizer (Dwufazowy nawilżający balsam do ciała) nowe ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~ REZERWACJA DLA PROTKA: Galenic, Elancyl Offensive Cellulite 14 Jours pozostało ok 75/100ml Yves Rocher, Jardins du Monde ziarna kawy, żel pod prysznic 200ml Guerlain AA Lilia Bella pojemność wyjściowa 125ml zostało ok 23 ml Elizabeth Arden, Green Tea odlewka 30ml miniaturki w pudełku Dermedic YSL, Elle EDP (5ml) Lancome, Miracle Women (5ml)Prada, Infusion D'Iris EDP Davidoff, Cool Water Game Woman EDT (1ml) Versace, Versace EDP (Medusa) Demeter, Kahala, Hawaiian Surf EDC 1ml Lacoste, Pour Femme Lancome, Hypnose Senses EDP Mexx, Ice Touch Dali Itislove Avon na naczynka za: 12szt meteorków próbeczkę 1ml Ogródka Nilowego Nina Ricci - Premier Jour (4/5ml) Sonia Rykiel - (7ml) + kartonik Baza Bare Escentuals Bourjois - Lovely Base + gratis próbeczka niespodzianka ~Mac brązer Tusz Hypnose ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~ aniabaniaa baza, sisley i puder w kulkach za: Mexx, Mexx Woman wyjściowo 20ml, ilość widać na foto, kod 924401 Comptoir Sud Pacifique, Amour de Cacao EDT (5ml) Calvin Klein, Eternity EDP (5ml) Avon Solutions, Total Radiance, A.m. & P.m., Maska z glinką 'Źródło Energii' nowe Avon, Nail Experts, Soft Cuticles Warming Scrub (Rozgrzewający peeling do skórek i paznokci) 30ml nowe Avon Naturals, Coconut & Lemon grass, (Odświeżająca mgiełka do ciała Kokos i Trawa cytrynowa) nowa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~ leemonqa Sephora Czekoladowanilia (8ml) oriflame, Moon EDT 30ml bez psika testowego Avon Naturals, Almond Oil & Avocado,Odżywcza mgiełka bez spłukiwania do włosów suchych i zniszczonych # Virtual, wypiekany brązująco-rozświetlający puder do twarzy i ciała # Joko, Virtual Mineral, Mineralny puder prasowany spiekany odcień J04 cienie nowe rozświetlacz raz tknięty pędzelkiem Lirene Dermoprogram, Beauty Care, Delikatny płyn do demakijażu oczu 125ml Avril Aflofarm, LipoControl, Apteczny Balsam do ciała antycellulitowy puder loreala i essense za: bermudy, rybaczki, rurki, bluzeczka czarna z nadrukiem i obydwie bluzy
Edytowane przez cashmeree Czas edycji: 2010-07-28 o 21:01 |
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
DOKŁADKA 23.06 1) Scholl - Zestaw do codziennej pielęgnacji stóp w skład wchodzą:
3) Lirene Dermoprogram, Beauty Care, Delikatny płyn do demakijażu oczu 125ml nowe leemonqa
Edytowane przez cashmeree Czas edycji: 2010-07-23 o 18:14 |
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
i może jeszcze jedna
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
Za kozaki (2 pary)z wątku ciuszkowego szukasz tylko innych kozaków czy skusiłabyś na J'adorka lub męskiego Dunhilla? Mam też jeszcze odżywki do włosów Fekkai i trochę (ok 1/3 może) Tigi profesjonalnych poza wątkiem.
|
|
|
|
#8 |
|
Wtajemniczenie
|
hej, interesuje mnie salvador, moze bylabys chetna na haloween fresia jdp 100ml?
|
#9 |
|
Zadomowienie
|
Witaj. Mam u siebie nowiutka bazę pod makijaż Inglot makeup base większą wersję czyli 30 ml, w kartoniku, kupiłam ze dwa dni temu. Zapraszam!! Podoba mi się u Ciebie balsam Perfecta
i coś jeszcze bym znalazła Pozdrawiam---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ---------- o i jeszcze balsam z AA mi sie podoba
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie za :
żel do mycia twarzy Iwostin Purritin Virtual, wypiekany brązująco-rozświetlający puder do twarzy i ciała odcień 301 TESTER z gąbeczką i lusterkiem w pudełeczku ubytek minimalny ? edytowałam post,ponieważ dodałaś opisy
Edytowane przez kmb1 Czas edycji: 2010-06-19 o 22:54 |
|
|
|
#11 |
|
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj,
cos u mnie za Far Away Avon i preparat do demakijażu Vichy 3 w 1 (rozumiem, że to 100 ml?)? Zapraszam ![]() PS No i zapomniałam dodać , że też mam poza wątkiem gilotynkę , nieużywaną i nawet z całym komplecikiem manicurowym Oriflame, tyle, że opakowanko ma zameczek "wypadnięty" (co w użyciu akurat nie przeszkadza)
Edytowane przez misianka Czas edycji: 2010-06-20 o 13:57 Powód: dokładka w pewnym sensie;) |
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1276972008
oprócz myokine mogę zrobić odsypkę z 01 02 03 meteorytów - niestety w opakowaniu tylko transportowym napisz ile i czego byś ewentualnie chciała ![]() i to drugie to co to jest kosmetyki są nowe?
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu Edytowane przez pingwin2 Czas edycji: 2010-06-20 o 16:16 |
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
z wisha moge zrobic odlewke ok 5ml dkny be delious
mam gilotynke do paznokci czy znajdziesz cos za: o teraz ładnie opisane ![]() wiec moze znajdzieszm cos u mnie za ichy, Eau Thermale (Woda termalna) - 2x50ml nowe # Lirene Dermoprogram, Design Your Style, Kremowy mus matujący z olejkiem bawełnianym nowy # Lirene Dermoprogram, Design Your Style, Kremowy mus nawilżający z olejkiem bawełnianym nowy Avon Clearskin, Cleansing Scrub (Antybakteryjny peeling do twarzy) Virtual, wypiekany brązująco-rozświetlający puder do twarzy i ciała odcień 301 TESTER z gąbeczką i lusterkiem w pudełeczku ubytek minimalny Przybornik kosmetyczny w którego skład wchodzą: Oceanic, AA Therapy Trądzik, Krem matujący na dzień nowe 2 szt
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2010-06-19 o 22:50 |
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
Vichy, Essentielles, Emulsion Visage (Lekki krem do skóry normalnej i mieszanej) nowe 50ml
Lirene Dermoprogram, Design Your Style, Kremowy mus nawilżający z olejkiem bawełnianym nowy Oceanic, AA Expresso Slim, Intensywne serum antycellulitowe w żelu nowe evlon, ColorStay, Makeup with SoftFlex for Combination/Oily Skin odcień 300 Golden Beige dla mnie za jasny oddam tylko za ciemniejszy podkład ubytek górna krawędz napisu Revlon na buteleczce czyli znikomy Gosh, pure mineral powder odcień 14 warm tan grubo ponad połowa opakowania cos u mnie może? |
|
|
|
#17 |
|
Wtajemniczenie
|
coś u mnie?
|
#18 |
|
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Coś za:
Oriflame, Moon EDT 30ml bez psika testowego Avon, Far Away EDP 30ml nowy Sephora Czekoladowanilia (8ml) Coty, Avril Lavigne, Black Star EDP (8ml) Comptoir Sud Pacifique, Amour de Cacao EDT (5ml) Iwostin, Purritin, Żel do mycia twarzy 200ml NOWY Dax Cosmetics, Perfecta ExtraSlim Aflofarm, LipoControl, Oceanic, AA Expresso Slim, Intensywne serum antycellulitowe w żelu nowe Stara Mydlarnia żel czekoladowy do kąpieli i pod prysznic otwarty do powąchania ![]() Stara Mydlarnia żel o zapachu lodów waniliowych do kąpieli i pod prysznic kilkakrotnie użyty Avon, Jillian Dempsey Professional Eyeshadow Trio (Kremowo - pudrowe trio cieni do |
|
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
Czy za:
- Vichy, Essentielles, Emulsion Visage (Lekki krem do skóry normalnej i mieszanej) nowe 50ml - Vichy, Eau Thermale (Woda termalna) 1x Znajdziesz coś u mnie? Poza wątkiem z rzeczy, których szukasz mam np.: - jedwabną kurację Natura Silk – nowa, nieużywana - baza pod makijaż Lumene Crystal Radiance. |
|
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, wszystkim odpiszę wieczorem
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
hey
![]() znajdziesz cos u mnie za J'adore L'eau Cologne Florale lub/i Salvador Dali eau de Rubylips?
|
#22 |
|
Zadomowienie
|
mogę Ci odsypać meteorytów w kulkach Mythic i mam nową gilotynkę do paznokci, ma około 7 cm. no i może coś znajdziesz u mnie w wątku
![]() u Ciebie podobają mi się: Iwostin, Purritin, Żel do mycia twarzy 200ml NOWY Stara Mydlarnia żel czekoladowy do kąpieli i pod prysznic otwarty do powąchania Stara Mydlarnia żel o zapachu lodów waniliowych do kąpieli i pod prysznic kilkakrotnie użyty
|
#23 |
|
Rozeznanie
|
Może znajdziesz coś u mnie za poniższe?
![]() Vichy, Essentielles, Emulsion Visage (Lekki krem do skóry normalnej i mieszanej) nowe 50ml Vichy, Eau Thermale (Woda termalna) - 2x50ml nowe J'adore Ch.Dior Lirene Dermoprogram, Design Your Style, Kremowy mus matujący z olejkiem bawełnianym nowy Lirene Dermoprogram, Design Your Style, Aksamitny tonik w żelu nowy Christian Dior, J'adore L'eau Cologne Florale EDC wyjściowo 125ml,ilość widać na foto, kod 9Y01 |
|
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#25 |
|
Zakorzenienie
|
Czy znajdziesz coś w moich wątkach? Podoba mi się u ciebie kilka rzeczy.
|
|
#26 |
|
BAN stały
Przekupka: 33 pkt / 90% pozyt.
|
Coś za
|
|
|
|
#27 |
|
Zakorzenienie
|
może coś u mnie znajdziesz
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=436050
|
|
|
|
#28 |
|
Wtajemniczenie
|
witaj,cos u mnie za:
L'Oreal, True Match [Perfect Match] (Podkład dopasowujący sie do skóry) odcień W5 golden sand, zużycie ok 25% Avon Naturals, Coconut & Lemon grass, (Odświeżająca mgiełka do ciała Kokos i Trawa cytrynowa) nowa Avon Naturals, Blackberry & vanilla (Spray do ciała Jeżyna i Wanilia) nowe Avon Naturals, Apple & Honeysuckle (Żel pod prysznic Jabłko i Wiciokrzew) nowe Avon, Calming Effect Illuminating Foundation (Podkład rozświetlająco - antystresowy) odcień CREAM NOWY
|
#29 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Hej
Interesuje mnie to:- Stara Mydlarnia żel czekoladowy do kąpieli i pod prysznic otwarty do powąchania - Stara Mydlarnia żel o zapachu lodów waniliowych do kąpieli i pod prysznic kilkakrotnie użyty - Lirene Dermoprogram, Beauty Care, Nawilżająco - kojący żel do mycia twarzy nowy - Lirene Dermoprogram, Design Your Style, Kremowy mus matujący z olejkiem bawełnianym nowy - Lirene Dermoprogram, Design Your Style, Kremowy mus nawilżający z olejkiem bawełnianym nowy - Lirene Dermoprogram, Design Your Style, Aksamitny tonik w żelu nowy - Iwostin, Purritin, Żel do mycia twarzy 200ml NOWY - Oceanic, AA Expresso Slim, Intensywne serum antycellulitowe w żelu nowe Niekoniecznie wszystko Zapraszam do mojego wątku.
|
|
|
|
#30 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ---------- Cytat:
Cytat:
nieststy nic nie znalazłam
Edytowane przez cashmeree Czas edycji: 2010-06-20 o 20:59 |
|||||
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:29.

(co w użyciu akurat nie przeszkadza)