|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Seksowne wysokie sandałki NUDE cieliste!
Wymienię seksowne sandałki w kolorze NUDE czyli cieliste, wykonane z prawdziwego zamszu i skóry, na bardzo wysokim ale stabilnym obcasie. Obcas jest koloru ciemnowiśniowego wpadającego w brąz(lekko opalizuje gdyż kolor jest brokatowy, ale nie wygląda to tandetnie) Sandały są zapinane na pasek, można go regulować. Jest to rozmiar 37, moja stopa mierzy 24,4cm i buty leżą na mnie idealnie(choć na zdjęciu mam nieco przesuniętą stopę ale to przez pończochy) Buty prezentują się bardzo zgrabnie na nodze, posiadają małą platformę ok 1cm a obcas to ok 12cm może nieco mniej. W jednym miejscu obcas ma zadartą skórę, widać to z bliska, ale z daleka nie rzuca się w oczy(nie mogę obecnie tego sfotografować ale wstawię zdjęcie wkrótce). Miałam je na sobie zaledwie 2 razy, ale są zdecydowanie za wysokie jak dla mnie. Wymienię je najlepiej za inne buty w kolorze nude, najlepiej czółenka z zakrytymi palcami, koniecznie na platformie i na wysokim obcasie lub wymienię je na jakieś klasyczne czarne czółenka również na platformie. W każdym razie nie proponujcie mi ciuchów za nie. Wymieniam buty za buty. Generalnie szukam butów na obcasie, ale poszukuję również niskich czarnych kowbojek lub conversów w bardzo dobrym stanie lub adidasów również w bardzo dobrym stanie np reebok. Moje buty kosztowały ponad 200zł dlatego szukam czegoś adekwatnego do ceny.
Zapraszam do wymiany ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Seksowne wysokie sandałki NUDE cieliste!
u mnie kilka par butów, zapraszam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
Przekupka: 83 pkt / 100% pozyt.
|
coś u mnie? mam u siebie platformy 37. jak coś znajdziesz odpisz u mnie bo nie śledzę wszystkich wątków
---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ---------- no ok
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
up!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
nie wiem czy nie bedzie trochę za duży na dole
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:05.