|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Pierwsza podróż samolotem
mam pytanie co do lotu samolotem a dokladnie wybieram sie do hiszpanii i lece linia RYANAIR chcialabym sie dowiedziec czy kosmetyczke daje sie do podrecznego bagazu czy tez rejestrowanego i jak wyglada sprawa z alkoholem ?? czy mozna spokojnie dac go do rejestrowanego?? p.s jak wasze wrazenia co do tej linii
![]() ![]() ![]()
kochałam wczoraj,kocham dzisiaj,kochać bedę jutro... ![]() jesteśmy razem ![]() ![]() powiedziałam TAK ![]() ![]() będziemy ślubować sobie miłość ![]() ![]() ślub odbył sie 22.08.2009 i było cudnie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Pierwsza podróż samolotem
Hej, ja co prawda nie lecialam tymi liniami, ale samolotem ogolnie. Powiem tak, jesli chodzi o kosmetyczke to proponuje dac ja do rejestrowanego, to nie bedzie zadnych problemow. Jesli chcesz ja wziac do podrecznego, to plyny (kremy, pomadki, tusze, chyba cinie tez i inne) musza byc w przezroczystym woreczku z zapieciem, kazdy plyn moze miac max 100ml i jakies tam wymagania co do rozmiarow tego woreczka tez sa specjalne - nie pamietam, wiec nie napisze. Tak wiec radze wrzucic do rejestrowanego i po problemie. Co do alkoholu to oczywiscie ze w rejsetrowanym mozesz miec, ale uwazaj, zeby sie butelka nie potlukla - musisz odpowiednio zabezpieczyc
![]() mozesz tez miec w podrecznym, ale pod warunkiem, ze kupisz alkohol w bezclowym, tam ci odpowiednio zapakuja i bedzie git ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Kosmetyczke to wkładasz gdzie chcesz,ale jeśli masz duże ilości tych plynow to raczej do bagazu glównego.A jak do podręcznego to tylko po 50ml i do plastikowej torebki.Latam tymi liniami dwa razy w miesiącu juz od pięciu lat i nie narzekam.Chociaz jak czasami przelecę się aerlingusem to widzę róznice
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A temat, co chwile przewija się na forum. Wystarczy poszukać. I zajrzeć na stronę LL. Rozmiar woreczka też masz na stronie napisany ![]() Chociaż ja mam jakiś niewymiarowy i nikt nigdy się nie czepiał.
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() Edytowane przez layla_lbn Czas edycji: 2010-07-10 o 23:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Btw. po co kolejny temat o lataniu, skoro sa na forum juz conajemniej dwa potezne?
np. https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=56171
"Nie obchodzi mnie, co o mnie myślicie. Czy mnie lubicie czy nienawidzicie. Czy dla was jestem inna czy może trochę dziwna. Czy jestem naiwna, a może dziecinna. Czy jestem zwykłą lalą czy może myszką szarą. Lecz prawda jest inna, jestem taka jaka według siebie być powinnam..." |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:06.