|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
wodę Moschino L'eau Cheap and Chic
Witam!
Mam do wymiany wodę toaletową Moschino L'eau Cheap and Chic pojemność 30 ml. Woda jest prawie nowa, gdyż została użyta dosłownie kilka razy. patrząc na butelkę brakuje dosłownie jednego milimetra jeśli chcieć to zmierzyć. W załączniku autetyczne zdjęcia, jeszcze dziś robione, więc widać jaki jest stan np. buteleczki czy zużycia. Nie posiadam już opakowania. Ja poszukuję głownie innego zapachu ![]() to mój pierwszy wątek wymiankowy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: wodę Moschino L'eau Cheap and Chic
coś u mnie ??
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie ?
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Escada jeszcze jest, ale też wystawiona na innym portalu...więc może zniknąć
![]() opinie o tym Moschino też mnie wystraszyły ![]() a koniecznie chcesz całą oddać? bo mam Hugo Bossa swojego już zaczętego mogłabym zrobić odlewkę 10ml ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
chętnie przygarnę....
mam duże pojemności po za wątkiem: Gucci Flora edp Versace crystal noir Dior Escale a Pondichery Lancome Magnifique Burberry London mogę ci zrobić z któregoś 30ml w odlewce (bo mam największe) jeśli będziesz zainteresowana- ewentualnie mogę zrobić z kilku zapachów
![]() |
#9 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ---------- Cytat:
![]() to bym ci oddała 15ml Lancome Magnifique + atomizer i np 12ml Londona + atomizer za Twoje 28/29ml Moschino (bo tyle gdzieś masz co nie?) wpisz sobie link do wątku w podpisie to nie będziesz musiała wklejać za każdym razem ![]() ---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ---------- Cytat:
no to ok.. zapraszam na pw- podaj adresik do wysyłki... aha- źle wkleiłaś link w podpisie bo "nie wchodzi" ---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ---------- moje też ![]() a będziesz dokładała jakieś zapachy czy coś do wątku jeszcze?
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ---------- jeszcze raz link do palety wklej bo nie działa ---------- Dopisano o 23:15 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ---------- Cytat:
![]() a zużycie ma duże? ---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 23:59 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ---------- Cytat:
no mam dość dużo zapachów w domu- zawsze coś zaproponować mogę ![]() to czekam na fotki- ja jutro do pracy idę niestety ale w razie czego to trzymaj paletkę dla mnie ![]() ---------- Dopisano o 00:25 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:59 ---------- dobra- ok
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
oki
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
to jeszcze paleta o której pisałam
![]() zdjęcia ze wszystkich możliwych stron więc widać co i jak ![]() jak pisalałam zawiasy poszły przy otwarciu i jak wczoraj robiąc zdjęcia spostrzegłam, też na jednym skrzydle.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
wyślij jutro paczuszkę bez palety póki co...
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:48.