|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Maska do włosów, puder, czarna kredka
Hej! Mam kilka pytań
![]() 1.Czytałam że dobra jest maska do włosów Pettenon Cosmetici Dolce Placenta (zdjęcie załączyłam poniżej) ale nigdzie nie mogę znaleźć gdzie ją można kupić. Czy jest w zwykłych marketach, Rossmannie? Bo chciałam ją wypróbować ![]() 2. Jaki jest najtańszy ale też dobry puder sypki? Polecacie jakiś? ![]() 3. Jaką polecacie czarną kredkę najlepiej dostępną w Rossmannie? Taką też nie za drogą ![]() PS.Nie wiem czy wątek umieściłam w dobrym dziale więc w razie czego proszę go przesunąć na właściwe miejsce ![]() Edytowane przez Kasik93 Czas edycji: 2010-07-29 o 20:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Maska do włosów, puder, czarna kredka
W kwestii maski proponuje wyszukiwarké i KWC. Mozesz tez zapytac na fryzjerskim.
Kredka-KWC, i watek poswiecony Rossmann. puder sypki-wizazystka, ale musisz podac jakies informacje na temat swojej cery, pielegnacj i oczekiwan. Nie jestem w stanie przeniesc tego watku bo musialby byc to trzy rozne dzialy. proponuje skorzystac z wyszukiwarki i z pewnoscia znajdziesz odpowiedzi na wszystkie swoje pytania. Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:05.