|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Urządzenie do robienia warkoczyków!! ??
witam wszystkich .... mam pewien dylemat ... chcialabym kupic mojej siostrzennicy urządzenie do robienia warkoczykow http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=39769525 ..ale nie wiem czy warto ,... czy to nie jest przypadkiem taki "pic na wode" ... Czy ktoras z Was miala takie urzadzenie?? Lub czy sie z tym spotkala..?? Napiszcie czy warto kupic bo naprawde sie waham !!
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Re: Urządzenie do robienia warkoczyków!! ??
Naprawde zadna z Was nic nie wie na ten temat??
![]()
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Re: Urządzenie do robienia warkoczyków!! ??
Ja co prawda osobiście tego nie widziałam (tylko na zdjęciach), ale myśląc logicznie, to to nie może być dobre: po pierwsze: musiz ręcznie oddzielić włosy i założyć je na końcówki tego urządzenia, no a wtedy to już możesz właściwie sama ten warkoczyk zrobić. Po drugie: w ten sposób warkoczyk nie zacznie się przy samej skórze - no bo zobacz w jakiej odległości są od siebie te końcówki urządzenia...
Moja koleżanka kiedyś widziała to coś w akcji i też mówila o tym, że warkoczyki nie zaczynają się przy skórze. No ale może ja coś źle rozumiem, w sumie nie widzialam tego w akcji... Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Czy warto??
??
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czy warto??
Up up. Wie ktos cos na ten temat?
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Urządzenie do robienia warkoczyków!! ??
moja koleżanka coś takiego kiedyś miała, dawno dawno, bo jeszcze do podstawówki chodziłyśmy i miała. Działało, jej wystarczało w zupełności, może teraz te urządzenia są jakoś bardziej ulepszone
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czy warto??
Ja miałam takie coś za czasów podstawówki
![]() Tylko to co ja miałam to raczej robiło takie kręciołki niż typowe warkoczyki ale i tak było świetne ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:13.