![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Ubrania niemowlęce/dziecięce/damskie/ciążowe i inne
N I E A K T U A L N E
Witam wszystkie wizażanki! ![]() Zapraszam do mojego kramiku Słów kilka: - preferuję wysyłkę równoczesną (ewentualnie przesyłamy potwierdzenia nadania) - ja odpowiadam na Twoim wątku, a Ty na moim - proszę nie ignorujmy się ![]() - mogę w każdej chwili wycofać rzecz z wymianki, bo handluje na innym forum (ale nie po wymianie adresów na PW, oczywiście) - zależy mi na sprawiedliwej wymianie, czyli rzeczy winny być podobnej wartości (ale niekoniecznie ciuszek za ciuszek, kosmetyk za kosmetyk) - wysyłam w kopercie bąbelkowej/kartonie - zależy od gabarytów (polecony ekonomiczny) Proszę o wyrozumiałość, nie zawsze mogę od razu odpisać, mam 2 małych dzieci ![]() - na zielono, rzeczy dla mnie wartościowe - na czerwono , rzecz której pilnie szukam - na szaro, rzeczy nieaktualne (już wymienione), zdjęcia usuwam ZAPRASZAM ![]() SZUKAM: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=461898 ---------- Dopisano o 19:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:56 ---------- Odzież ciążowa Mój rozmiar to 38 Ciuszki noszą ślady normalnego użytkowania (wszelkie ew. skazy ujawniam w opisie). Niektóre rzeczy nie są stricte "ciążowe", ale doskonale pasują na rosnący brzuszek (np. bluzka na ramiączkach kremowa, tunika seledynowo-brązowa). Ubrania są wyprane (tylko płaszcz wymaga odświeżenia) 1. dzinsy Happy mum, M (cienkie), stan bdb- / nie ma 2. spodnie materiałowe, TopOne, rozm. 38 (na metce "0") - nie ma (poszły na innym forum) 3. cienkie spodnie rozm. 38, firmy Vida Vita. Kolor ciemnoczekoladowy stan bdb. Bardzo miły, rozciągliwy i delikatny materiał bawełniany. Wewnątrz jest gumka, dzięki czemu można regulować obwód w pasie. 4. koszula HM, zapinana kopertowo, rozm. 40 - nie ma 5. bluzeczka na ramiączkach, Roleys Fashion, XL (wg mnie zwykłe 38) stan bdb- 6. tunika brązowo-seledynowa, Saloos, M, nylon,stan bdb 7. elegancki płaszczyk czarny, jesien-zima, kształt A, rozm. L, (poliester, wiskoza, elastan) - nie ma (poszedł na innym forum) 8. DOKŁADAM getry ciążowe, ciepłe, bawełniane, czarne, rozmiar L (specjalna "kieszonka" na brzuszek ![]() wymiary: - szer. pasa bez rozciągania 33 cm (max. rozciągają się do 60 cm) - razy dwa - szer. w biodrach bez rozciag. 25 cm, ale rozciąga się do min. 50 cm - razy dwa - dł. całkowita 97 cm (po średnim rozciągnięciu dł. dochodzi do 130 cm) Uwaga! Stan db+, bo od spodni porobiły się kulki, trzeba ogolić (ja nie mam czym) Bielizna * zdjęcie 1 : - jasny beż w brązowe motywy, satynowy, 75 B, stan bdb, - panterka 75 C, bdb- (lekko zmechacone wew. fiszbiny, zewn. ok), - po prawej: brązowo-czarny 80 B, "A cousma Paris", stan bdb, * zdjęcie 2: - na górze - BRAK - na dole, czarny z różą koronkową, 70 C, stan db +, - wymianka ze Sternchen_7 * zdjęcie 3: - czarny w różyczki, 70 B, stan db+ (od środka troszkę wychodzą "małe gumki", z zew. bdb), - bordowy koronkowy top, 36/38 (80-85 B duże/C małe), stan bdb- (lekko sprany) B u t y * botki lekko ocieplane Lasocki, czarne, rozmiar 39, założone kilka razy (za wysoki obcas dla mnie, nie umiem w nich ładnie prosto chodzić ;-), mini wada na lewym bucie, tzn. wielkości 1 mm otarcie (widoczne z bliska), fleki są lekko zjechane, ale stan i tak oceniam na bdb * szpileczki Ryłko, rozmiar 38,5 Skóra licowa, kolor biały, gat. I, obcas dł. 8cm , stan bdb- (noszone 2 dni: ślub i wesele), mini wada - widoczna na zdjeciu 2. Edytowane przez czerwcowa_panna_mloda Czas edycji: 2012-06-12 o 20:25 Powód: aktualizacja |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Nie pisać. Tworzę! Będzie: damska, dziecięca, ciązowa)
ODZIEŻ NIEMOWLĘCA
Ciuszki są wyprane w proszku dla niemowląt, nie wyprasowane. Preferuję wymianę wielosztukową, raczej też na ciuszki ![]() 56 - Newborn 1. Body z dlugim rękawem, Morthercare, 4,5 kg (stan bdb) 2. Body białe, z krótkim rękawem, Tesco, 5kg, (stan bdb) 3. Pajac niebieski, Mothercare, (stan bdb-, lekko sprane) 4. Śpiochy 5. Pajac biały w kolorowe wzorki, butik, (stan bdb) 6. ![]() 7. Body z krótkim rękawem, Carter's - za fajny ciuszek - rypka85 8. Bluzeczka z długim rękawem 9. Szorty dzinsowe Cherokee, 5 kg, (stan bdb) 10. ![]() 11. butki i czapeczka bawełniana wiązana pod szyją - niebieskie /Butki, stopa dł. 9 cm (nowe bez metki), 3 zł / czapeczka bawełniana, newborn Edytowane przez czerwcowa_panna_mloda Czas edycji: 2010-10-13 o 13:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
62, 0-3 miesiące
Body: 1. next, kolorowe paski, 62, stan bdb 2. beżowe, napis "Snow Land", Butik, 62, stan bdb- (lekko sprane) 3. BabyCode (Biedronka), fioletowe,62, stan bdb / antydrapki (nowe) 4. Tesco, białe, ramiączka, 62cm, 6,5kg, stan bdb- (lekko sprane) 5. Mothercare, "Ho Ho Ho", 0-3 m-ce, 6,5 kg, stan bdb 6. niebieskie kropki, (butik), duże 62/ małe 68, stan bdb, 7. Snoopy, 68 cm (wg mnie duże 62), stan bdb 8. z kołnierzykiem, 68 cm, 3-6 m-cy (wg mnie duże 62), stan bdb Kaftaniki: 9. biały, butik, 62, stan bdb 10. żółty, Colorino, 62, stan bdb, Edytowane przez czerwcowa_panna_mloda Czas edycji: 2010-08-21 o 21:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
62, 0-3 m-ce cd.
Pajace: 11. biały, w drobne kwiatki, Butik, stan bdb 12. żółty z lwem, Butik, 62, stan bdb 13. pieski Disney, 0-3 m-ce, stan bdb- (lekko sprane) 14. paski, 1 piesek, Disney, 0-3 m-ce, stan bdb- (lekko sprane) 15. biały, zielone misie, (butik), rozmiar 2 (62cm), zamek 2-str., s.bdb, 16. żółte paski, Mothercare, 0-3 m-ce, 6,5 kg, stan db+ (trochę sprane) Śpiochy: 17. Kanz, 62, welur, stan bdb 18. różowe z królikiem, butik, 62, stan bdb-(lekko sprane) 19. rybki "Sea Friends", Hurtownia Vitalia), 62 cm, stan bdb 20. różowo-białe w serduszka, (butik), 68, stan bdb Poza wątkiem mam też (nie mieszczą mi się zdjęcia): - body z krótkim rękawem, błękitne z pieskami, F&F, 0-3 m-ce, stan bdb - koszulkę białą z krótkim rękawem z czerwonym wozem strażackim z przodu Adams, 62 cm, (5 kg), stan bdb Edytowane przez czerwcowa_panna_mloda Czas edycji: 2010-10-13 o 13:46 Powód: aktualizacja |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
62, 0-3 m-ce cd. (na lalce różne rozmiary!!!)
21. Kamizelka Next, 0-3 m-ce, 6 kg, stan bdb-rypka85 22. Sweterek Next, newborn, 4,5 kg, stan bdb, 23. Spodenki dresowe Mothercare, 56/62, 4,5 kg, stan db+ (małe plamki na dole l. nogawki) Dokładka * Buciki Adams, rozm. 22-23, stan bdb- (ciut żółtawe podeszwy, nie wiem od czego ![]() ZESTAWY NA LALCE (tylko do zdjęć, wymiana dotyczy poj. sztuk) * - półśpiochy białe w małe autka, Early Days, 0-3 m-ce, 6 kg, bdb- - kaftanik biały, kopertowo zapinany, butik, 0-3 m-ce, bdb *- półśpiochy biało-niebieskie paski, stopy: czerwone elementy 50-56 - bluzka błeękitna, zew. plusz, wew. bawełna, early days, 3-6 m-ce, * - spodenki bawełna, kolorowe paski, St. Bernard, 3-6 m-ce, bdb - bluza dresowa biała, na zameczek, 56, 100% bawełna, bdb *- spodnie dresowe, grubsze, błękit, Zip Zap, 0-3 m-ce, bdb-, - sweterek w paski, na zameczek, 0-3 m-ce, metka zatarta, db (trzeba przymocować kieszonki, są nadprute) - czapeczka biała, b. ciepła (zew. polar, wew. bawełna), Disney, NewBorn, stan bdb * - spodenki beżowe, bawełna, kieszonki, Early Days, 0-3 m-ce, bdb- - sweterek beżowy, na guziki, z kapturem, b. ciepły (na podszewce bawełnianej), St. Bernard, 3-6 m-cy, bdb * - dzinsy Next, 3-6 m-cy, 8 kg, stan bdb - koszulka w beżowo-białą kratkę, brak metki, 0-3 m-ce, stan bdb * body z dł. rękawem Flexi, 0-3 m-ce, rozciąga się lekko, b. miłe, stan bdb (założone 2 razy) - komplet beżowo-biały "miś": Early Days, 0-3 m-ce, bdb, czapka z uszkami i buzią misia, rękawiczki-łapki, buciki-nóżki, zew. plusz, wew. bawełna, /nie ma- wymianka z BlackAngel * skarpetki stan bdb i bdb- (niektóre trzeba ogolić z kulek)-sunflower55 * czapeczki bawełniane stan bdb-sunflower55 Edytowane przez czerwcowa_panna_mloda Czas edycji: 2010-10-13 o 13:42 Powód: aktualizacja |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie za płaszczyk? Mogłabym coś wyszperać spoza wątku na rozm. 74. Proszę, odpisz u mnie w wątku.
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
68, 3-6 m-cy
24. Śpiochy, butik, 68, stan db+ (lekko sprane) 25. Cienka koszulka, Butik, 68, stan bdb, 26. Hats, bawełniana podszewka, ob. 38 cm, 3-6 m-cy, stan bdb-, nie ma 27. Buciki, EarlyDays, 13 cm dł. stopy, nieużywane antydrapki gratis DOKŁADKA * śpiochy żółte w lewki, Baby Code, 68 cm, stan bdb * pajac biały w samochodziki, no name, 6 m-cy, 68 cm, 100% bawełna, stan bdb- (kulki na stopkach) * pajac niebieski BeBessi, 74 cm na metce, wg mnie 68 cm, gruba bawełna, b. miła, stan bdb- (mini dziurka na szwie stopki, poza tym idealny, w ogóle nie sprany), w komplecie jest też czapeczka (ale jeszcze dobra na synka, jak będzie chętna oddam ;-) * Body z krótkim rękawem, Disney baby, 68, stan bdb, b. miłe w dotyku * jw. Disney Baby, 68, stan bdb (śliczny motyw myszki) * body z długim, rękawem, Classic, 68, stan db+ (lekko sprane), białe, /świetnie się zakłada, całe rozpinane, mam też 2 sztukę, kolor żółty/ * body zielone w paski, H&M, 68, stan db+ (sprane) - za drobiazg Edytowane przez czerwcowa_panna_mloda Czas edycji: 2010-10-13 o 13:56 Powód: dokładka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
74, 6-9 m-cy
28. Śpiochy, bez stópek, OrkoKids (Butik), ciepłe, stan bdb-nie ma 29. Pajac Disney, stan bdb, welur - rypka85 30. H&M, sweterek bordowy, 74 cm, stan bdb- (troszkę kulek) Dokładka (stan bdb) * czapeczka kremowa z misiem, ob. 48 cm, b. milusia w dotyku - nie ma * szaliczek "One Size", 62% akryl, 21% wełna, 2% poliester (od str. szyi miękki różowy polarek) * komplet ReKids: rękawiczki na sznurku, czapka z pomponem, szalik: 90% akryl, 10% coton * kurteczka chłopięca, 74 cm, jesień-wiosna, wymiary: szer. od ramienia do ramienia 26 cm szer. od pachy do pachy 32 cm szer . na dole ściągacza 28 cm dł. całkowita 36 cm dł. rękawa zew., od ramienia 25 cm dł. rękawa wew. od pachy 19 cm /stan db plus, trzeba ogolić, bo są kulki na mankietach i ściągaczu, zero plam czy dziurek, kurteczka jest na podszewce, firma WIT Collection, 100% bawełna/ /rękawiczki z kolorowymi palcami na zdjęciu - brak/ Edytowane przez czerwcowa_panna_mloda Czas edycji: 2010-10-13 o 13:27 Powód: aktualizacja |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
80, 9-12 m-cy
31. ogrodniczki 5-10-15, plusz na zew., bawełna wew. -sunflower55 32. spodenki jasny błękit Prenatal, nieużywane 33. bluzka jasny róż, Next, stan bdb 34. bolerko Ethel Austin, stan bdb 35. kapelusik, 100% bawełna, ob. 50 cm, 6-12 m-cy, stan bdb - sunflower55 36. kapelusik letni, gumka pod szyją, 9-12 m-cy, stan bdb-sunflower55 37. sandałki, zapięcie na rzepy, podeszwa dł. 12 cm, nieużywane/ (adidaski ze zdjęcia nieaktualne)-rypka85 Edytowane przez czerwcowa_panna_mloda Czas edycji: 2010-09-05 o 10:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
86, 12-18 m-cy
38. Rampers bawełniany z kotkiem, stan bdb 39. spódniczka Next, 100 % bawełna, stan bdb 40. Czapka ażurowa, wiosna/jesień, b. się rozciąga (posłuży do 2,5l.), stan bdb 41. Skarpetki antypoślizgowe, ciepłe, 13 cm dł., stan db+ (troche kulek) Edytowane przez czerwcowa_panna_mloda Czas edycji: 2010-08-24 o 13:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
92, 18-24 m-ce (1,5 roku- 2 latka)
42. spodenki cienkie, Matalan, stan bdb-sunflower55 43. kurtka Nutshell, eko-skóra, 1-2 latka, pudrowy róż, stan db+ (mini skaza, 1 mm, widać na zbliżeniu zdjęcia) 44. bluzeczka letnia George, 100% bawełna, stan bdb 45. Cherokee, sweterek, stan db (trzeba usunąć "kulki") Dokładka * bluzeczka (śliczna), 100% bawełna, "Pepco", stan bdb, * dzinsy, rozm. 18, wymiary: pas 48 cm, dł. całkowita 52 cm * ocieplana od wew. polarem, kurteczka na jesień-zimę, jasna zieleń, ![]() rozm. 92, posłuży dłużej, córka nosiła ją od 1,5 do 2,5 roku, a to zdjęcie robione jest gdy ma 3 latka i 2 m-ce (po prostu ze sweterkiem jest już za ciasno), krój bombka, elementy odblaskowe, kaptur odpinany (na zamek), stan bdb, cotton 35%, poliester 65% wymiary: szer. mierzona od ramienia do ramienia 30 cm/ 2 szer. pleców mierzona od pachy do pachy, mierzona wew. 35 cm szer. pasa (na wysokości paska) 30 cm/2 szer. na dole bombki 50 cm/2 (jest gumka) dł. całkowita (od karku) 46 cm dł. rękawa zew. od ramienia 31 cm dł. rękawa wew. od pachy 26 cm wysokość kołnierza 9 cm Edytowane przez czerwcowa_panna_mloda Czas edycji: 2010-10-07 o 20:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
98, 2-2,5 roku
46. spódniczka H&M, sztruks, stan bdb 47. getry, stan bdb 48. spodnie 3/4, Adams, kolor: seledyn, stan bdb (2-3 latka wg metki) 49. śpiochy rozm. 98, 2 pary, nowe z metką ! 50. George, cienki polar, biały, 2-3 l. (wg mnie 1,5 - 2,5 roku), stan db+ (trochę kulek) Edytowane przez czerwcowa_panna_mloda Czas edycji: 2010-09-21 o 11:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
ODZIEŻ DAMSKA
51. spodnie, Cross Jeans, W29 /L30, stan bdb 52. bluzka, Marks&Spencer, 40-42, stan bdb 53. spodnie ciepłe, z podszewką, Orsay, rozm. 38, stan bdb 54. spódnica Summer Time jasny brąz, 38, stan bdb 55. spódnica Summer Time, czarna, 38, stan bdb 56. kurtka dzinsowa Marks&Spencer, 36-38, ocieplana futerkiem wew., rozm z metki 13-14 lat, szer. kl. piersiowej 84, wzrost 160 cm, stan bdb 57. kurtka pikowana, czarna, ciepła na zimę, Quiksilver, 100% nylon, XL (wg mnie 40) stan bdb- 58. sweterek biały, River Island, stan bdb, rozm. 16 (wg mnie 40) 59. sweterek jasny błękit, Per Una, stan bdb, rozm. 8 (36) 60. sweterek czarno-srebrny, stan bdb- (trzeba "ogolić") 38 Plamki to wina telefonu, którym robię zdjęcia, kolory w rzeczywistości są bardziej nasycone! Edytowane przez czerwcowa_panna_mloda Czas edycji: 2010-08-27 o 21:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
Odzież damska cd.
61. koszula biała, srebrne wzory, Mertex, 70% bawełna, 30% wiskoza, rozm. 40, stan bdb - wymianka z sindio16 62. koszula, złamana biel, Promod, (styl retro, koronka), stan bdb, 40 63. tunika/bokserka, pudrowy róż, Internacionale, 12(40-42), stan bdb 64 bluzka "bombka łososiowa", rozm. 38, stan bdb 65. tunika zielona MS, dekolt "regulowany", S, 95% bawełna, 5 elastan 66. koszulki: - błękitna Orsay 38, - pomarańczowa "Atmosphere" 36-38, stan bdb- (trzeba umocowac kilka koralików (3 szt.), bo są poluzowane) - jasna zieleń, regulowane ramiączka, 38, stan bdb- (trzeba uciąć kilka wiszących nitek na dole koronki) - brązowa z cekinami, Cherokee, rozm. 40, (12) 67. szorty różowe "Postel", 36, stan bdb 68. bluzka koszulowa, paski czerwono-szare, (srebrna nitka), TU, rozm. 10 (38) 69. biały golf, "Helline", 100% akryl, 38, stan bdb 70. spódnica czarna z plisami, elegancka, na podszewce, rozm. 36-38, pas 70 cm, dł. 56 cm, stan bdb / materiał ma lekki połysk, nie gniecie się, super się układa Plamki to wina telefonu, którym robię zdjęcia, kolory w rzeczywistości są bardziej nasycone! Edytowane przez czerwcowa_panna_mloda Czas edycji: 2010-10-12 o 20:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za plaszczyk https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1282422886 ?
![]()
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
cos moze za barbie
och teraz doczytalam ze tylko za lalke - to nie mam Edytowane przez czarna248 Czas edycji: 2010-08-24 o 14:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
D o k ł a d k a
1 dzinsy "wycierane" (nie ja cięłam ![]() 2czapka letnia biała koronkowa (H&M), L-XL, od wew. 100% bawełna *jesienno-zimowa, jasnobeżowa, gruby sztruks, obwód 52-55 cm, z tyłu jest kawałek gumki stąd ta tolerancja 3 pluszaki, wszystkie w stanie bdb 4 farbki do malowania buzi (z Holandii, bezpieczne dla dzieci), raz maźnięte,łatwo schodzą, stan bdb - - nie ma 5, 6 filmy: * "Święty", Val Kilmer, 2 płyty VCD, lektor, stan bdb * "Intersection" R. Gere, S. Stone, 2 płyty VCD , lektor, bdb* "D'Artagnan", 2 płyty cd (na komputer i DVD), Catherine Deneuve, Justin Chambers, stan bdb- (bo ciut pogięte brzegi opakowania, płyty bdb) * "Godziny", M. Streep, J. Moore, N. Kidman, 1 płyta DVD, stan bdb-, bo lekko pogięte opakowanie, płyty bdb (Zdobywca Oskara) * "Szamanka", B. Linda, I. Petry, 1 płyta DVD, stan bdb * "Intymność", reż. Patrice Cherau (dla dorosłych!), DVD video, Złoty Niedźwiedź dla najlepszego filmy MFF Berlin 2001, stan bdb * "Pokój z widokiem" Jamesa Ivory, DVD video, stan bdb 7 płyty "dziecięce": * 2 płyty z bajką Dżeki i Nuka (część2 i 3 z The Times), VCD, stan bdb * "Mozart" - CD, Muzyczna Akademia Rozwoju (z Dziennika), 15 utworów * Poradnik dla mam na płycie VCD, 3 filmy: Zdrowy noworodek, Przewodnik po karmieniu, Szczepionki skojarzone, stan bdb oddam za drobiazg lub płyty podobnego "kalibru" ![]() 8 płyty z muzyką polską (z gazet - w opakowaniu kartonowym) oraz przegrywane (w pudełku, z tytułami piosenek, jakość bdb): * Kasia Kowalska "Antidotum", stan płyty bdb, pudełka bdb- * Łzy "The best of" (z "NAJ"), 5 utworów, stan opak. bdb-, płyty bdb * Robert Gawliński, Największe przeboje, 5 utworów, stan opak. db+, płyty bdb * De Mono "Największe przeboje" (olivia), 5 utworów, stan bdb * Ryszard Rynkowski "Złote przeboje", (Pani domu), 5 utworów, bdb * (część 1 i 2, czyli 2 płyty) * Ich Troje, 5 piosenek, (Tygodnik Naj), stan bdb 9 płyty z muzyką zagraniczną * Anastacia "Anastacia", płyta przegrywana, ale jakość i stan bdb * "God is a Girl" (płyta z gazety Olivia), Różne utwory: Groove Coverage, Lutricia Mc Neal, Snap, Kate Ryan, Sylver, stan bdb * Sarah Connor, 'Key to my soul', płyta przegrywana, jakość i stan bdb * Shugarbabes "Three", płyta przegrywana, stan bdb * Enrique Iglesias, Przeboje, (Tina), 5 utworów, stan bdb * * skarpetki "słodkie krówki" młodzieżowe/damskie (z Irlandii), nowe bez metki, rozmiar 37-38 (dł. bez rozciągania 18 cm, max. do 24 cm) - wymianka z BlackAngel Edytowane przez czerwcowa_panna_mloda Czas edycji: 2010-11-05 o 19:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
przykro mi, nic nie znalazłam, dzięki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
podoba mi sie lalak barbie
moge za nia oddac long lub kamizelkę chociaz do kamizelki cos bym dobrała bo kosztowała 90 i jest nowa odp u mnie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ubrania niemowlęce/dziecięce/damskie/ciążowe i inne
pod pachami 50-51
ja noszę rozm L i jest dobra interesuje mnie jeszcze korektor max facor, jak on się nazywa? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
dokładka - posty numer: 13 i 14 zapraszam
![]() !!! NIEKTÓRE ZDJĘCIA ROBIĘ KAMERKA INTERNETOWĄ- przepraszam za jakość (w rzeczywistości kolory są nasycone) !!! DOKŁADKA - KSIĄŻKI * książeczki dla dzieci i puzzle: zdjecie 1: - "Czerwony kapturek", seria Złote Bajki, 6 twardych kart, stan bdb - "Szewczyk Dratewka", seria Zlote Bajki, 6 twardych kart, stan db 2. Maria Konopnicka "Kukułeczka i in. wiersze", nowa, 2 razy otwarta 3. Konopnicka, Krasicki, Jachowicz "Stefek Burczymucha...", jak nowa 4, 5. 2 komiksy o Thorgalu - dla fanów gatunku ;-), stan bdb 6. "Urodziny Puchatka" Disney, stan bdb-, / puzzle Świąteczne stan bdb / "Najpiękniejsze Baśnie polskie" DOKŁADAM: (zdjęcie 7 , plus zdjecia detali) * Polscy poeci dzieciom 3, z serii Książki szczęśliwego dzieciństwa (18cm na 25cm, wielkość, 13 wierszyków, 14 twardych stron), m.in. "Murzynek Bambo" Tuwima i "Chrząszcz" Brzechwy, stan db+ * "Dzikie łabędzie" - z serii Małe jest piękne (mała: 10 cm na 11 cm) (10 twardych kart, stan bdb) * Bajkowa kraina, Najpiękniejsze bajki dzieciństwa - za drobiazg (z gazety The Times, niestety nie cała kolekcja, ale 4 bajki: Kot w butach, Kopciuszek, Królewna Śnieżka, Mała syrenka, w twardym segregatorze o wymiarach 19cm na 17cm), stan segregatora - idealny, stan książeczek bdb- (2 bajeczki b. lekko pogniecione) "Reksio pomaga inny, m", "Niegrzeczny jeżyk", książeczka dzwiękowa, "Owady" - wymianka z kasiunia66, nie ma - "Chcę poznać kształty - Błyszcząca książeczka", 6 twardych kart, stan bdb-wymianka ze Sternchen_7 - "Kot w butach - Błyszcząca książeczka", 6 twardych kart, wymianka z jw. - "Koń", Książeczka o kolorach, 5 twardych kart, stan bdb-wymianka ze Sternchen_7 4. Les Meehan, "Fotografia cyfrowa", jak nowa, jeszcze pachnie-sindio16 Edytowane przez czerwcowa_panna_mloda Czas edycji: 2010-10-15 o 19:52 Powód: aktualizacja |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
DOKŁADKA
![]() "Saga o Czarnoksiężniku", Margit Sandemo, 15 części (oddam jako komplet) - najchętniej za Sagę o Królestwie Światła tej autorki - wycofuję na prośbę mamy ![]() * fartuch kuchenny, "Home Code", jakość pierwsza, 100 % bawełny - nowy, zapakowany Edytowane przez czerwcowa_panna_mloda Czas edycji: 2010-12-16 o 21:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Z wątku niestety nic.
rzeczy które zaproponowałaś- ładne, ale ja potrzebuję ciuszków dla synusia ![]() Sama noszę XS. Gdybyś miała na wymianę jakieś nowe kosmetyki/kosmetyk, to proszę daj znać Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
Przekupka: 92 pkt / 99% pozyt.
|
Kochana nie znalazłam nic u Ciebie w wątku, ale z chęcią bym oddała ten sweterek za jakiś drobiazg. Pasek albo jakąś chustę, może masz po za wątkiem?
---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ---------- Kochana podobają mi się te paseczki 2. jasny brąz z naturalnego zamszu z frędzlami 3. ciemy brąz, marszczony, jest na gumie. Sweterek jest w stanie idealnym ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
Przekupka: 109 pkt / 100% pozyt.
|
za brązową kurteczkę chciałabym ksiązeczki:
4.- "Reksio pomaga innym" 5.- "Niegrzeczny jeżyk" 6. - książeczka dzwiękowa, "Owady", za szmizjerkę niestety nic nie widzę może masz mały dywanik dziecięcy na zbyciu? albo firanki dziecięce ? ewentualnie rzeczy do domu z Ikea |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
podoba mi sie spodniczka nr 46-mozesz podac wymiary?reksio i urodziny puchatka
z tym ze konkurowki do oka chcialabym oddac pol a nie cala, sama calej nie zuzyje i boje sie ze predzej wyschnie-jest mega wydajna z odlozeniem polowy nie bedzie problemu
ksiazki ubrania https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post86755055 kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post86716402 http://www.finta.pl/ref/mysia82 Odpisz u mnie - ja odpiszę u Ciebie! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:54.