|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Sephora, Urban Decay, Isa Dora, Tołpa, Joko i inne... szybka wymianka
Wymianki zawieszone na czas nieokreślony
Witam drogie Wizażanki!!! Kopę lat, że tak powiem ![]() 1.Urban Decay, cień pojedynczy o odcieniu Midnight Cowboy - piękny, mieniący się kolor szmpana. 1,5 g -użyty może 5 razy. Kupiony rok temu. http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=23458 2. L'oreal Khol Mineral w odcieniu 01 (czarny) - użyty również 5 razy. Kupiony miesiąc temu. 3. Isa Dora, Eye Shadow Quartet w wersji 55 Pool Coctail. Z wymianki, która odbyła się już półtora roku temu. Cienie w stanie bez zastrzeżeń. Użyte (przeze mnie) - każdy ze 2 razy. Wcześniej praktycznie nieużywane. 4. Sephora, paleta gold = 6 cieni i 2 róże. Tylko przetestowana. Brązowawy róż użyty 4 razy. Duuuuże lusterko ![]() 5. Maybelline, Shine Elixir, nabłyszczająca szminka w płynie w kolorze nasyconej czerwieni. Kupiona rok temu, użyta +/- 5 razy 6. AA Therapy Naczynka, krem łagodzący. Z 50 ml zostało przynajmniej 40. Kupiony rok temu. 7. Tołpa Huminea Strefa T, matujący krem korygujący. Z 40 ml została około połowa. Kupiony rok temu. 8. Połowa opakowania kuleczek rozświetlających Joko (są super, ale nigdy ich nie zużyję!) https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-2...-w-kulkach.htm 9. Cień do powiek Collection 2000, 02 charcoal glitz (czarny, delikatnie mieniący). Z wymianki (znowu półtora roku temu). Użyłam raz. Wcześniej praktycznie nowy. 10. Joko Virtual, eyeshadow base (baza pod cienie) - zużycie (jakieś 15 razy - widać na zdjęciu) 11. Lakier Golden Rose, 264 (taki nude ![]() Próbki: - 5 razy Clinique facial soap (typ 1 i 2) = 7,5 ml - 2 razy La Roche Posay Rosaliac XL = 4 ml - 2 razy Collistar Crema Hydro Protettiva SPF 20 (skóra normalna/sucha) - Estee Luder Double Wear 2N2 Fresco 0, 1,5 ml - 2 razy Max Factor, Second Skin Foundation, 70 natural - Dr Irena Eris, Spa Resort Scandinavia, wyszczuplający krem antycellulitowy, 5 ml - L'oreal Matte Morphose, 140 Beige Naturel 1 ml - L'oreal Studio Secrets, smoothing perfecting primer - Clinique, dramatically different moisturizing lotion, 1,5 ml Wymienione zaznaczone będą na szaro Rezerwacja na jasny fiolet Zaznaczam, że zależy mi na szybkiej wymiance, najlepiej 'większymi porcjami' ![]() ZAPRASZAM!!! Edytowane przez Buła Czas edycji: 2010-09-01 o 20:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
Przekupka: 42 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Sephora, Urban Decay, Isa Dora, Tołpa, Joko i inne... szybka wymianka
witaj,intersuje mnie kilka rzeczy, cień w kolorze szampana,baza pod cienie ale najbardziej zalezy mi na kohlu-znajdziesz cos u mnie za którąś z tych rzeczy-lub za wszystkie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Coś u mnie za:
Połowa opakowania kuleczek rozświetlających Joko ?
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za numery 5 i 10 ? odpisz proszę u mnie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
moze cos u mnie za
2. L'oreal Khol Mineral w odcieniu 01 (czarny) - użyty również 5 razy. Kupiony miesiąc temu. 3. Isa Dora, Eye Shadow Quartet w wersji 55 Pool Coctail. Z wymianki, która odbyła się już półtora roku temu. Cienie w stanie bez zastrzeżeń. Użyte (przeze mnie) - każdy ze 2 razy. Wcześniej praktycznie nieużywane. 5. Maybelline, Shine Elixir, nabłyszczająca szminka w płynie w kolorze nasyconej czerwieni. Kupiona rok temu, użyta +/- 5 razy 8. Połowa opakowania kuleczek rozświetlających Joko (są super, ale nigdy ich nie zużyję!)
![]() |
#9 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
pozdrawiam ---------- Dopisano o 14:10 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ---------- Cytat:
przekopałam się, ale tym razem nic pozdrawiam ---------- Dopisano o 15:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ---------- up |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
Przekupka: 3 pkt / 80% pozyt.
|
1.Urban Decay, cień pojedynczy o odcieniu Midnight Cowboy - piękny, mieniący się kolor szmpana. 1,5 g -użyty może 5 razy. Kupiony rok temu.
2. L'oreal Khol Mineral w odcieniu 01 (czarny) - użyty również 5 razy. Kupiony miesiąc temu. 4. Sephora, paleta gold = 6 cieni i 2 róże. Tylko przetestowana. Brązowawy róż użyty 4 razy. Duuuuże lusterko ![]() 5. Maybelline, Shine Elixir, nabłyszczająca szminka w płynie w kolorze nasyconej czerwieni. Kupiona rok temu, użyta +/- 5 razy 8. Połowa opakowania kuleczek rozświetlających Joko (są super, ale nigdy ich nie zużyję!) Coś u mnie za te rzeczy? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
8. Połowa opakowania kuleczek rozświetlających Joko (są super, ale nigdy ich nie zużyję!)
10. Joko Virtual, eyeshadow base (baza pod cienie) - zużycie (jakieś 15 razy - widać na zdjęciu) 4. Sephora, paleta gold = 6 cieni i 2 róże. Tylko przetestowana. Brązowawy róż użyty 4 razy. Duuuuże lusterko Kupiona tydzień temu. znalazłabyś coś za to? ![]()
![]() |
#15 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Hej, znajdziesz coś u mnie za .Urban Decay, cień pojedynczy o odcieniu Midnight Cowboy i/lub Isa Dora, Eye Shadow Quartet w wersji 55 Pool Coctail.?
![]()
![]() |
![]() |
#18 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Podoba mi się róż Once&Again, puder bambusowy, ale przede wszystkim to nieszczęsne Signature. Znalazłabyś coś jeszcze za taką kompozycję? wklejam zdjęcie cieni, które Cię może zainteresują Pozdrawiam i czekam na odpowiedź. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Kici kici miau miau
|
znajdziesz cos za cien UD?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Konto usunięte
|
Podoba mi się:
Estee Luder Double Wear 2N2 Fresco 0, 1,5 ml Sephora, paleta gold = 6 cieni i 2 róże Znajdziesz coś w zamian? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
Za te cienie clinique podziękuję bo mam podobne. Za zapach, chciałabym wymienić się na jakiś inny ... zapach
![]()
![]() |
![]() |
#23 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Obu pozycji (cieni) na pewno nie wymienię na róż i puder, bo byłabym trochę stratna. Mam nadzieję, że rozumiesz... Polecam się na przyszłość |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
To może znalazłabyś coś jeszcze za te cienie?
![]()
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
W grę wchodzi jedynie tusz clinique (+ puder + róż za cienie UD i paletkę ID). Kiedy otwierałaś tusz? Muszę się jeszcze zastanowić, bo akurat ten clinique do moich ulubieńców nie należy...
Masz może jakieś masła do ciała albo toniki, do których nie jesteś za bardzo przywiązana? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Kici kici miau miau
|
a ja?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
moze cos u mnie za
8. Połowa opakowania kuleczek rozświetlających Joko (są super, ale nigdy ich nie zużyję!)?
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
A ew. jeden cień UD chciałabyś wymienić? Niestety, toniki i masełka mam, ale tylko potrzebne
![]()
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:59.