![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Diesel, Tommy Hilfiger, Lagerfeld, Alveiro Martini, Roberto Verino,Chiemsee itp.
Wszystkie perfumy mam limitowanych edycji typowe dla kolekcjonerek...
niektóre nie dostępne w Pl. prezenty nie do końca w moim typie... ale oczywiście oryginalne!!! ( eau de parfum -edp) ( eau de toilette) - edt) Tommy Hilfiger - Dreaming 30ml z kartonikiem (tylko testowany) (jest ale chyba nie oddam bo się polubiliśmy ![]() Nowy zapach Dreaming, kierowany do młodych pań – został starannie skomponowany, aby podkreślić piękną naturę młodej, dynamicznej kobiety, która nie boi się marzeń, czerpie z nich siłę i optymizm. Uwodząca, kusicielska, świadoma swego wdzięku i uroku kobieta zachwyca otoczenie, promieniuje radością i chęcią życia. Nuty zapachowe: Linia głowy: czarna porzeczka, różowy pieprz, brzoskwinia Linia serca: frezja, tuberoza, brzoskwinia Linia podstawy: drewno sandałowe, ambra, lilia, piżmo Iceberg - Effusion 75ml/ 38ml (połowa) nutki: nuta głowy: kiwi, grejpfrut. nuta serca: frezja, róża, jaśmin, kardamon, goździk. nuta bazowa: biały cedr, drzewo sandałowe, piżmo, wanilia Diesel - Green 75ml / 60ml (edt) (opis w wizazu) Ten kobiecy zapach już swoją nazwą nawiązuję do kategorii świeżych i orzeźwiających wód. Polecany jest do swobodnego noszenia dla kobiet lubiących nowoczesny styl. Charakterystyczny flakonik nawiązuję swoim wyglądem do oliwiarki. Nuty zapachowe: nuta głowy: imbir, limonka nuta serca: kwiat pomarańczy, kosaciec, goździk, róża, cynamon, jaśmin nuta bazy: cedr, piżmo, bursztyn, drewno sandałowe, wanilia. Alviero Martini - Geo Donna 100ml / 75ml (edp) Bardzo kobiece silne i efektowne
Chiemsee - woman two 50ml / 40 ml (edt) opis: Jagody, litchee i melon otwierają te romantyczna kompozycje. Słodki zapach kwiatów kwitnie z porozumień, które przynoszą kobiecość i zmysłowość. Zapach kończy się harmonijne na drzewie sandałowym, bursztynie i wanilii. Lagerfeld - femme -75ml ok 65-70ml (edp) nie ma jest to zapach kwiatowo orientalny... silny Nuty zapachowe: zielona mandarynka, rabarbar, elemi, narcyz, lilia, różowy pieprz, drzewo cedrowe, piżmo, drzewo dzikiej wiśni Tommy Hilfiger - tommy girl 10 - 50ml / 45ml (edt) nie ma Ale jest jeszcze miniaturka 10ml, mogę do czegoś dołożyć.. ![]() Produkty marki Tommy Hilfiger zostały stworzone, aby stanowiły uzupełnienie życia codziennego i zabrały nas w zmysłową podróż po Ameryce.Tommy Girl w pełni oddaje wizerunek współczesnej młodej kobiety - dowcipnej, delikatnej, czarującej, niezależnej i naturalnej. Nuta głowy: jabłoń, czarna porzeczka, kwiat kamelii, mandarynka, mięta Nuta serca: wrzos, kapryfolium, fiołek, róża, jaśmin, magnolia, lilia Nuta podstawowa: magnolia, drzewo sandałowe, drzewo cedrowe. Roberto Verino -Platinum 30ml / 25ml ( edp) nie ma 'VV Platinum' wprowadzone zostały w 2008 roku. Powstały we współpracy ze słynnym perfumiarzem Ilias Ermenidis z Firmenich. Nuty zapachowe: nuta głowy: kalabryjska mandarynka, kwiat lipy, zielona herbata nuta serca: pigwa, fiołek, pieprz, lotos nuta bazy: kolendra, ambra, kwiat tiare + inne (pytaj) ![]() Ja szukam escad letnich i wiele innych ciekawych... słodko /owocowe ale proponuj rozważę każdą propozycje
13.10 - Pilates z JF ![]() Edytowane przez legalna_blondynka Czas edycji: 2010-11-28 o 13:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: diesel, TH, Alveiro Martini,chiemsee,roberto verino itp
może skusisz się na Lolite Lempicką ??
![]() ---------- Dopisano o 17:53 ---------- Poprzedni post napisano o 16:28 ---------- za Tommy Girl bym dusze oddała ![]() ---------- Dopisano o 18:15 ---------- Poprzedni post napisano o 17:53 ---------- to moze dobrala bys baby doll ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
JESTEM ONA
|
Za Platinum może Elizabeth Arden Ardenbeauty edp- dla mnie bardzo letni zapach ok. 50ml/100ml?
A Platinum nie ma chyba na zdjęciu?
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
jest 2 op lewej..
![]() 30ml ma inna buteleczke od wiekszych flakonow http://www.perfumeriasif.com/74674-9...ador-30-ml.jpg
![]() |
#5 | |
JESTEM ONA
|
Cytat:
![]() A chciałabyś wymienic? :roza
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
wstepnie tak ..
![]()
![]() |
#7 | |
JESTEM ONA
|
Cytat:
![]() edit: Przepraszam za zamieszanie, ale... przeczytałam recenzje i raczej nie dla mnie Ci on ![]() Skusiłam się tylko pod wpływem składu ![]() Z pozdrowieniem ![]()
![]() . Edytowane przez _kapryska_ Czas edycji: 2010-08-25 o 21:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
BAN stały
|
a dobrałabys sobie cos za perfumy? oddam naprawde wiele za perfumki?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
BAN stały
|
no napewo nie oddam tych dwóch rzeczy za 10ml perfum
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Diesel - Green 75ml / zostalo ok. 60ml (edt)
(opis w wizazu) Ten kobiecy zapach już swoją nazwą nawiązuję do kategorii świeżych i orzeźwiających wód. Polecany jest do swobodnego noszenia dla kobiet lubiących nowoczesny styl. Charakterystyczny flakonik nawiązuję swoim wyglądem do oliwiarki. Nuty zapachowe: nuta głowy: imbir, limonka nuta serca: kwiat pomarańczy, kosaciec, goździk, róża, cynamon, jaśmin nuta bazy: cedr, piżmo, bursztyn, drewno sandałowe, wanilia. BARDZO MNIE INTERESUJE MOŻE ZNAJDZIESZ COS JESZCZE DO TYCH KOLCZYKOW ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
a masz coś poza w watkiem najlepiej z mojej wisch. Bacham-signature, Lilita lempicka, Britney spears, paris hilton coś z tego bo w ostatnich dniach troch mi perfum przybyło
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Diesel, Tommy Hilfiger, Lagerfeld, Alveiro Martini, Roberto Verino,Chiemsee itp
Chiemsee - woman two to mi się spodobało u Ciebie bynajmniej z nut
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Diesel, Tommy Hilfiger, Lagerfeld, Alveiro Martini, Roberto Verino,Chiemsee itp
a jak mogla byś opisać zapach
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:55 ---------- a nie masz nic troszkę mocniejszego na porę zimową coś z cynamonem ? bo mam same słodziaki pudrzaki cytrusiaki i chcę coś z pasurem ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ---------- A mam pytanie o Diesela jeszcze czy jest on z tych takich roślinnych?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
zaintrygował mnie ten zapach:
Alviero Martini - Geo Donna 100ml / 75ml (edp) powiesz mi coś o nim? nie mogę nic znaleść w necie. jaka to kategoria? czy ciężki, lekki? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
no Zapach Hermesa jest faktycznie gorzkawy
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ---------- ok dam znać jak coś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:32.