![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() Szybko wymienię Inglot, Avon, Clinique i inne drobiazgi :)!! NIEAKTUALNE !! NIE WYMIENIAM POJEDYNCZYCH RZECZY - interesuje mnie jedynie duża wymiana !! Aaa, i dziękuję za Avon - bardzo lubię, ale jestem Liderem i mam już tego tyle, że nie wiem co z tym robić ![]() Wysyłam listem poleconym, niestety raz-dwa w tygodniu, za co z góry przepraszam. ![]() - Oriflame, Petal Quartz EDP 35/50 ml - Kryolan - żęl do brokatu, nowy - Avon, tusz Magnify - użyty kilka razy, świeży - Avon, limonkowy eyeliner Color Trend - nowy, tylko odfoliowany - Avon, 3 szminki - brak czerwonej - pielęgnacja Avon - wszystko nowe: Solutions tonik nawilżający i żel do mycia twarzy, żel na wypryski Clearskin - 4 odsypki miki Chyba wszystko, jak czegoś nie opisałam, to postaram się jak najszybciej dopisać, wszystko co na zdjęciach jest do oddania ![]() Zapraszam do wymiany ![]() WYMIENIONE: - Guerlain, 3 pędzelki - mały do pudru, pacynka oraz mały do cieni - oryginalne, dostałam do dużych zakupów tejże marki - Sadunia - Avene, Couvrance, korektor 2-stronny, nowy, bez kartonika - Sadunia - pielęgnacja Avon - żel + balsam, olejek różany- Sadunia - Clinique, miniaturki - żel do demakijażu i samoopalacz - Sadunia - Biotherm, miniaturki tonik i żel do mycia - Sadunia - Clarins, miniaturka toniku - Sadunia - błyszczyk H&M - minimalne zużycie, wyciskany z tubki - Sadunia - Sanoflore, Miniaturka balsamu - 50 ml - Sadunia - Avon, 1 nowy tusze Extend, zafoliowany - Saduni - Inglot, odsypka żółtego pigmentu - Sadunia - Inglot, baza silikonowa, nowa - Sadunia - Sephora, baza - Sadunia - Inglot, nowe pigmenty AMC, tylko otworzone: 42 - złoty, 70 - szmaragd, 71 - turkus, 84 - złoty brąz - Mucia18 - Inglot, Wypiekany wściekły róż, 1 użyty - Mucia18 - Inglot, czarny liner w żelu, raz użyt... no, użyty raz ale dość pożądnie, kupiony z pół roku temu, pękł na pół w słoiczku - nie mam pojęcia czemu, bo nadal jest mokry i nadaje się do makijażu ![]() - Kryolan, fiolet - Mucia18 - Avon, 1 nowy tusze Extend, zafoliowany - Mucia18 - pielęgnacja Avon - wszystko nowe: Planet Spa 3 maseczki, Lipo 24 - Mucia18 - Kryolan - baza pod cienie - Mucia18 - MaxFactor, Masterpiece Colour Precision - 2 nowe cienie: beż, niebieski - Mucia18 - Avon, MagiX - Mucia18
Edytowane przez kolciag Czas edycji: 2010-09-17 o 10:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Szybko wymienię Inglot, Avon, Clinique i inne drobiazgi :)
moze cos u mnie ?
![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
|
znalazłabyś coś za
Clinique, miniaturki - żel do demakijażu - Biotherm, miniaturki tonik i żel do mycia - Clarins, miniaturka toniku i pędzelki do makijaży guerlain?
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za żel pod prysznic "jagodowy" z avonu i maseczkę biała herbata? znajdź chociaż coś za żel
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, nie chcę się rozdrabniać, dla mnie nie opłaca się wymiana tylko na żel
![]() ![]()
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
och, mi sie podoba mnostwo rzeczy, ale nie mam nic z wisha twojego
![]()
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
w takim razie ja z chęcią się wymienię za wszystkie produkty spa Avon i korektor też z Avonu jeśli tylko coś u mnie znajdziesz
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ---------- może znajdziesz coś w tych wątkach ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=411136 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=311586 ich nie mam w podpisie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() może znajdziesz cos u mnie za: - Guerlain, 3 pędzelki - mały do pudru, pacynka oraz mały do cieni - oryginalne, dostałam do dużych zakupów tejże marki - Clinique, miniaturki - żel do demakijażu i samoopalacz - Biotherm, miniaturki tonik i żel do mycia - Clarins, miniaturka toniku |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za: Avon, tusz Extend i jakąś szminkę z Avonu? chodzi mi o jakiś delikatny różowy kolor..masz taki?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
chetnie przyjme wszystko moze znajdziesz cos u mnie?
poza watkiem moge zrobic odelwki: amor amor moschino glamour dkny be deicious dkny delicious night jesli nie za wszystko to interesuje mnie najabardzije - Guerlain, 3 pędzelki - mały do pudru, pacynka oraz mały do cieni - oryginalne, dostałam do dużych zakupów tejże marki - Inglot, nowe pigmenty AMC, tylko otworzone: 42 - złoty, 70 - szmaragd, 71 - turkus, 84 - złoty brąz - Inglot, Wypiekany wściekły róż, 1 użyty - Inglot, odsypka żółtego pigemntu - Inglot, baza silikonowa, nowa - Sephora, baza - Kryolan, fiolet
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie za:
- Avon, MagiX - podkład... ale moim zdaniem to baza ![]() - Inglot, nowe pigmenty AMC, tylko otworzone: 70 - szmaragd, 71 - turkus, 84 - złoty brąz - Inglot, baza silikonowa, nowa - Sephora, baza ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
haha, łatwiej by mi było zrobic kopiuj/wklej
![]() - Guerlain, 3 pędzelki - mały do pudru, pacynka oraz mały do cieni - oryginalne, dostałam do dużych zakupów tejże marki - Avene, Couvrance, korektor 2-stronny, nowy, bez kartonika - Clinique, miniaturki - żel do demakijażu i samoopalacz - Biotherm, miniaturki tonik i żel do mycia - Clarins, miniaturka toniku - błyszczyk H&M - minimalne zużycie, wyciskany z tubki - Sanoflore, Miniaturka balsamu - 50 ml - pielęgnacja Avon - żel + balsam, olejek różany - Inglot, baza silikonowa, nowa - Sephora, baza - Avon, 1 tusz Extend, zafoliowane
![]() |
#13 |
BAN stały
|
cos u mnie oddam ciuszki i kosmetyki
![]() za błyszczyk H&M - minimalne zużycie, wyciskany z tubki tusz avon spa zielone |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
haha! jestem w raju, myslalam, ze powybierasz alalal
![]() ![]()
![]() |
#16 |
Zadomowienie
Przekupka: 73 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj
![]() - tusz Extend Avon - żel Planet Spa Avon - Biotherm, miniaturki tonik i żel do mycia - Clarins, miniaturka toniku - Sanoflore, Miniaturka balsamu - 50 ml ? Pozdrawiam Widzę, że został tylko tusz...to może tusz Extend, MaxFactor, Masterpiece Colour Precision- niebieski i tusz Magnify za coś u mnie? Edytowane przez _amaja_ Czas edycji: 2010-09-15 o 12:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
hmm mam tylko do biust ziaji maslo
![]() ale pewnie nie takiego szukasz:d a z poza wisha cos jeszcze ![]()
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
|
hej, dzięki za odpowiedź. Pomadka dior'a to nie tyle za dużo pod względem cenowym co ją poprostu uwielbiam. Jest świetna. Tylko ten kolor nie dla mnie, a mimo to nie mogę się z nią rozstać. Ale podjęłam decyzję,że jutro ruszam na zakupy i kupię taką samą w innym kolorze i już przestanę płakać
![]() jeśli chodzi o Twój wątek to pewnie bym coś wybrała ale nie masz opisów i nie wiem co jest aktualne i co w ogóle przedstawiają te zdjęcia ![]() No i może to serum lancome, tylko teraz to z kolei teraz ja za dużo wybrałam ![]()
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie za
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1284540493 i tusz Avonu ?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
cos u mnie za:
- Avon, MagiX - podkład... ale moim zdaniem to baza Nowy, bez kartonika - Avon, tusz Magnify - użyty kilka razy, świeży - pielęgnacja Avon - wszystko nowe: Planet Spa 3 maseczki,Solutions tonik nawilżający i żel do mycia twarzy, żel na wypryski Clearskin, Lipo 24 - Inglot, Wypiekany wściekły róż, 1 użyty |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
moze cos u mnie
![]() Avon, 1 nowy tusze Extend, zafoliowany - 1 już leci do Saduni - Avon, tusz Magnify - użyty kilka razy, świeży - Avon, limonkowy eyeliner Color Trend - nowy, tylko odfoliowany
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za 3 maski planet spa??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
może coś u mnie znajdziesz? przygarnęłabym dużo rzeczy
![]() ---------- Dopisano o 17:07 ---------- Poprzedni post napisano o 16:08 ---------- yyy wątek kosmetyczny jest nieaktualny, zapraszam do ciuszkowego, tam są tez kosmetyki, poza wątkiem też mam dużo więc mogę spełnić jakieś życzenie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
Przekupka: 96 pkt / 100% pozyt.
|
Kochana a mi sie podoba:
Balsam Planet Spa Himalajskie Jagody Planest SPA olejek różany Baza Magix Avon Tusz Magnify Tusz extend Co byś za to chciała??? ---------- Dopisano o 17:20 ---------- Poprzedni post napisano o 17:18 ---------- To mój wątek ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=467337 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
hej
![]() ![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...3#post22085723 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
co to jest kryolana w srebrnej tubce?
---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ---------- jakby co to mi sie od Ciebie chce: - Inglot, nowe pigmenty AMC, tylko otworzone: 42 - złoty, 70 - szmaragd, 71 - turkus, 84 - złoty brąz - Inglot, Wypiekany wściekły róż, 1 użyty - Inglot, odsypka żółtego pigemntu - Inglot, czarny liner w żelu, raz użyt... no, użyty raz ale dość pożądnie, kupiony z pół roku temu, pękł na pół w słoiczku - nie mam pojęcia czemu, bo nadal jest mokry i nadaje się do makijażu - Kryolan, fiolet -kryolaN BAZA POD CIENIE-TA SREBRNA TUBka czerwona szminka avon
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
puder pachnie i delikatnie rozświetla
byl dodawany do perfum wiec na nim pisze not for indyvidual sale czy cosik
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:24.