![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
Bali Bliss, Mac, Iwostin, Victoria's Secret, Essence
N I E A K T U A L N E ZAPRASZAM DO NOWEGO WĄTKU https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post23318766
zapraszam do wymiany ![]() rozmowę prowadzimy w wątku, w którym się zaczęła TRAKTUJMY SIĘ POWAŻNIE - JEŻELI COŚ NEGOCJUJEMY A TY SIĘ ROZMYŚLISZ, TO PROSZĘ DAJ MI O TYM ZNAĆ, BYĆ MOŻE INNA WIZAŻANKA MA OCHOTĘ NA DANĄ RZECZ... kosmetyki oznaczone różową gwiazdką * to włoska średnia półka na szaro - nieaktualne usta: - * bezbarwny błyszczyk z drobinkami Giory 10ml, raz użyty - pomarańczowy błyszczyk Sensique - zostało 3/4 - bezbarwny błyszczyk powiększający usta Essence NOWY - błyszczyk L'oreal Glam Shine, kolor Rosewood Blush nr157, NOWY oczy: - czarny ołówek Mac, 14 cm ( z wymiany z Cytryn, nie wiem czy nowa czy stara czy oryginalna czy nie... nie używałam jej, bo przerzuciłam się na brązowy makijaż oka, maźnęłam się kredką po ręce i jest twarda i zwarta, nie maże się i dobrze się trzyma - bardzo trudno zetrzeć ją palcem..........) - biały ołówek ze srebrnymi drobinkami Victoria's Secret, 14cm - eyeliner Essece srebrny brokatowy NOWY - pigment Mac, Ruby Red, kupiony u sprzedawcy polecanego na Wizażu, testowy ubytek, 0,5 ml - * paletka cieni The Color Workshop, trzy kolory maźnięte do przetestowania, reszta nietykana - * perłowy pigment w kolorze jaśniutkiego błękitu Pink Generation, tylko testowany zapach; - NOWA woda toaletowa BALI BLISS 50 ml lakiery do paznokci: - * bezbarwny z brokatem, AB.M 16 ml, NOWY - * granatowy metalik ze srebrymi drobinkami, Piazza Navona 15 ml, NOWY - Inglot, bordowy metalik ze złotymi drobinkami, nr 344, zostało 4/5 buteleczki - * OST fuksja, raz użyty - Eveline różowo liliowy ze srebrnymi drobinkami, dwukrotne użycie pozostałe: - NOWY włoski słodzik w proszku, bez aspartamu, 200g, ważny do 08,2012 - żel wyszczuplający Nivea, My Silhouette, zostało 2/3 tuby - 12 tamponów Tampax, rozmiar super, każdy tampon indywidualnie opakowany - musujący puder do kąpieli Farmona Karmel i Cynamon, świetny jako piling do stóp ![]() bransoletki DOKŁADKA - mini żel The Body Shop - kokosowy, zostało 40 z 60 ml - mini żel The Body Shop- mandarynkowy, 60 ml, NOWY - puder brązujący Essence Sun Club, ciemniejszy wariant, dosłownie dwa razy maźnięty pędzlem - puder brązujący Essence Sun Club, matowy, wersja dla blondynek, 15 g, zużycie minimalne - ledwo starty wytłoczony na pudrze rysunek, oddaję tylko dlatego, że dorwałam upragnioną Maxi Terrę :-D - emulsja matująca Iwostin Purritin, otwarta ok 3-4 tyg temu, zostało na pewno ok 75% z 75 ml, oddaję, bo już nie muszę używać przeciwtrądzikowych kosmetyków, niech pomoże innej buźce! ![]() - NOWY błyszczyk Essence Into The Wild, kolor Heart Chakra - odlewka do 10 ml perfum Hypnose Lancome (kupione w Douglasie) szukam: - balsamów i błyszczyków do ust w metalowych puszeczkach - wszelkiego rodzaju pudrów i balsamów rozświetlająco- nabłyszczających - brązowych kredek do brwi - żelowego linera w brązowym kolorze Edytowane przez 4a76f9601d26f07fbd1341d93bf1dac994330f1e_6420ce72cabf7 Czas edycji: 2010-11-18 o 15:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Bali Bliss, Mac, L'oreal, Victoria's Secret, Essence
za kredkę MAC coś znajdziesz?
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
Ennkoo, podoba mi sie masełko do ciała gruszka i cynmon i powiedz mi jeszcze czy dobrze zrozumiałam, masz jakiś mini róż do policzków Clinique ale nie ma go na zdjęciu...?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
|
wiesz co....ja miałam ten róż, ale sama nie wiem czy go gdzieś już nie wydałam...zaraz poszukam.
Mam na pewno mini cień ale ze zużyciem sporym , na spróbowanie. Beżowy clinique.
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
- NOWY włoski słodzik w proszku, bez aspartamu, 200g, ważny do 08,2012
- czarny ołówek Mac, 14 cm COS U MNIE?
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
Czarna248 - niestety nic.....
![]() Muciu - kredkę negocjuję, ale u Ciebie podoba mi się tylko Macowy Melonik więc raczej nie opłaci się Tobie wymiana słodzik za pigment....... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
coś za żel nivea oraz puder framony
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
Przekupka: 73 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj, znajdziesz coś u mnie za:
- żel wyszczuplający Nivea, My Silhouette - musujący puder do kąpieli Farmona Karmel i Cynamon ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Konto usunięte
|
Nisiu, nadal mam chrapkę na Ardenkę, ale wiem, że mi jej nie oddasz...poza tym nic mi nie wpadło w oko.......
![]() ---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ---------- Amaja - nic niestety.... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
ja po ołóweczek maca
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Konto usunięte
|
Thelilko, tyle masz fajnych rzeczy, że aż oczy sie świecą...... Revlon Bare It All Lustrous Powder- 245 Peachy Tease kusi mnie bardzo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
[1=4a76f9601d26f07fbd1341d 93bf1dac994330f1e_6420ce7 2cabf7;22104872]Thelilko, tyle masz fajnych rzeczy, że aż oczy sie świecą...... Revlon Bare It All Lustrous Powder- 245 Peachy Tease kusi mnie bardzo
![]() Mowisz masz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Hej, wątek chwilowo nieaktualny, jak w pierwszym poście napisałam
![]() Niestety tych pigmentów już nie ma ![]() Jak coś to zapraszam tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=467543 ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Cucumciu jeszcze spytam dla pewnosci... kredeczka oryginalna macowa.. moge znac zrodlo pochodzenia
![]() puderek kupilam za granica w sklepiku revlona ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Konto usunięte
|
kochana, wygląda mi na oryginalną, mam ją z wymiany z Cytrynkiem, nie użyłam jej nawet raz, bo przerzuciłam się na brązy wokół oka......
![]() ---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:41 ---------- jak chcesz to mogę ją obfotografować tak, żebyś widziała napisy i tym podobne... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za NOWY włoski słodzik w proszku, bez aspartamu, 200g, ważny do 08,2012?
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
moze cos u mnie za NOWA woda toaletowa BALI BLISS 50 ml ?
![]()
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
[1=4a76f9601d26f07fbd1341d 93bf1dac994330f1e_6420ce7 2cabf7;22106144]kochana, wygląda mi na oryginalną, mam ją z wymiany z Cytrynkiem, nie użyłam jej nawet raz, bo przerzuciłam się na brązy wokół oka......
![]() ---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:41 ---------- jak chcesz to mogę ją obfotografować tak, żebyś widziała napisy i tym podobne... ![]() Wyslalam wiadomosc na priv ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Alien, odpowiem Ci później bo coś nie mogę wejść do Ciebie ![]() ---------- Dopisano o 16:59 ---------- Poprzedni post napisano o 16:57 ---------- Cytat:
chętnie balsam z drobinkami VS super model, dobierz coś jeszcze jeśli sądzisz, że słodzik to za mało ![]() ---------- Dopisano o 17:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:59 ---------- niestety nic mi się nie przyda................:cm ok: |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
podoba mi sie NOWA woda toaletowa BALI BLISS 50 ml
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
niestety ale balsam wymieniłam wczoraj i zapomniałam dopisać, że już go nie ma
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
znajdziesz coś u mnie za Glam Shine i kredkę VS?
W czerwcu kolorówka, pielęgnacja i pędzle https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post51679446 I parę ciuszków z sieciówek XS-M https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post50571226 Proszę odpisz u mnie - nie subskrybuję wątków |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:22.