![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Jesienne porządki w kosmetyczce, czyli Cashmeree wraca na targowisko:) Zapraszam!!!NIEAKTUALNY!!!!!!!!!!!!!! ! Witam w moim kolejnym wątku wymiankowym na początek kilka istotnych rzeczy: - wysyłka tylko REJESTROWANYM listem lub paczką - priorytet do uzgodnienia - jeśli masz mniej przekupek niż ja wysyłasz pierwsza - po ostatnich wymianach od tej decyzji nie odejdę proszę mnie o to nie prosić. - jestem osobą ugodową i za jedną interesującą mnie rzecz jestem w stanie oddać wiele swoich ![]() -nie wymieniam się na siłę mam górę kosmetyków i szukam tylko najpotrzebniejszych - jako, że mam dość absorbującą pracę i do tego małego szkraba w domu proszę o wyrozumiałość w kwestii odpowiedzi na posty, paczki wysyłać będę raz w tygodniu w umówionym terminie. z z z -ODPISUJĘ W MIEJSCU GDZIE ZACZĘŁA SIĘ ROZMOWA WIĘC JEŚLI PYTASZ O COŚ W MOIM WĄTKU - TU SPODZIEWAJ SIĘ ODPOWIEDZI. NIE REAGUJĘ NA TEKSTY TYPU "ODPISZ U MNIE" , "NIE SUBSKRYBUJĘ INNYCH WĄTKÓW" ITP. JEŚLI COŚ CIĘ U MNIE INTERESUJE LICZ SIĘ Z TYM ŻE TU DOSTANIESZ ODPOWIEDŹ NA ZADANE PYTANIE WYMIENIONE REZERWACJA OBECNIE SZUKAM NAJPILNIEJ: ZAPACHY (odlewki i flakony):
KOLORÓWKA:
Edytowane przez cashmeree Czas edycji: 2010-11-25 o 17:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jesienne porządki w kosmetyczce, czyli Cashmeree wraca na targowisko:) Zaprasza
Foto 1 pojemności widać na foto przy opisach wyjściowa pojemność
4x Wygładzająca maseczka do twarzy 'Ryż i sake' 4x Maseczka błotna do twarzy z minerałami z Morza Martwego Foto 9 :
Edytowane przez cashmeree Czas edycji: 2010-11-23 o 20:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jesienne porządki w kosmetyczce, czyli Cashmeree wraca na targowisko:) Zaprasza
Foto 1 :
Edytowane przez cashmeree Czas edycji: 2010-11-23 o 20:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
dokładka
1. Calvin Klein, CK One EDT 50ml nowe z pudełkiem 2. Krem AVON ANEW Zone Line Smoothing Duo odcień medium (wygładzające serum z pudrem sypkim) OPIS TUTAJ 3. AVON Simply Because for her EDT 50ml nowe (nowość w AVON)
Edytowane przez cashmeree Czas edycji: 2010-11-23 o 20:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
i jeszcze jedna
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
wymienione:
xpressja: zakończone D&G Light Blue za DiorShow cienie Loreal pingwin2: zakończone Sisley 2 za Meteorki BC Angel 10ml Ewa_Ch: zakończone Boss Pure Purple za Noa Cacharel Błyszczyk VS Effervescing Elephant: zakończone 6x maseczka wax Lirene mus matujący za: essence dermacol doryta: zakończone CH 212 Nina Rici miniatura za: Tusz Diorshow miniatura EL odlewka Voluspa blueflower: zakńczone odsypka meteorków za: EL Pleasures tysiulka18: zakończone Vichy krem Essentielles Vichy pianka PT za: La Perla ![]() NIKaP-n: czekam na paczkę tusz HR za: VB Intimately Night sentient: odebrałam, swoją wysyłam 24.11 Vichy tonik 3x30ml Vichy krem 4x5ml Ziaja Med balsam 500ml Lirene mus nawilżający za: Diesel Plus Plus odlewki Demeter 2x Mary_Q: odebrałam, swoją wysyłam 24.11 L'Biotica, Biovax Latte, odżywka odbudowa osłabione włosy + proteiny mleczne 250ml L'Biotica, Biovax Opti Cure, Serum do paznokci nowe 15ml Volume Effet Faux Cils Mascara Kolczyki srebrne APART próba 925R z kryształkami Swarowskiego Bourjois, Lovely Base (Baza korygująca zaczerwienienia) Moschino, Glamour EDP Oceanic, AA Therapy Trądzik, Krem matujący na dzień nowe Lirene, Tonik za: 1. czarno-biała 2 staniki czarny, niebieski i Avon 3. tuniczka 4. brązer 5. spodnie 6. bluza Puma entroducing: odebrałam, swoją wysyłam 24.11 Sonia Rykiel, Original za Organza miszona: odebrałam, swoją wysyłam 24.11 L'Biotica, Biovax A+E, Serum wzmacniające 2x 15ml nowe ( jedno bez kartonika) L'Biotica, Moc Natury Wax Silk, Jedwab w płynie 2x 15ml nowe Ziaja Med, Łagodzący płyn do higieny intymnej 200ml nowy za Demeter Lolita silencio : maseczki avon i lactacyd za cały zestaw z wątku TU
Edytowane przez cashmeree Czas edycji: 2010-11-23 o 18:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
można chyba już?
![]() u mnie za termalki Vichy i podkład L'oreal lub Revlon, tylko nie wiem, jakie tam są kolory? mam małe meteorki w wątku z Twoich Wish, a może coś jeszcze znajdziesz |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
witaj
![]() coś u mnie za:
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
a ja marzę o Biowaxach, zapraszam do mnie!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Witaj Cashmeree,
Interesuje mnie Light Blue i Woda Sisley'a - spójrz, proszę do mojego wątku. Oprócz tego mam z Twych wish'ów 15 ml miniaturę DKNY Be Delicious i mogę zrobić dużą odlewkę Angel'a - do powiedzmy 30 ml. Daj mi znać, proszę, jeśli miałabyś na to ochotę. Pozdrawiam.
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś u mnie za większość kosmetykjów z vichy?
![]() odpisz prosze u mnie ![]()
kosmetyki + różności okazjonalnie ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=835212 madzialenn bloguje o kosmetykach i modzie ![]() Kosmetyki i codzienne stylizacje ![]() http://madzialennx.blogspot.com/2014...ine-shawl.html |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
BAN stały
Przekupka: 12 pkt / 100% pozyt.
|
coś za:
Avon, SuperShock Mascara (Tusz do rzęs) nowy w folii Gosh, Velvet Touch Lipstick (Odżywcza pomadka do ust) odcień 108 CUTE ok 2/3 Avon, Ideal Shade, Light Makeup (Lekki podkład 'Idealny kolor') odcień NATURAL BEIGE, nowy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
kochana, podoba mi się u Ciebie straaaasznie dużo... poza wątkiem mam mozaikę bronzerków Victoria's Secret, nabłyszczacz do włosów Marion, nowego zafoliowanego Guessa Seductive i mogę zrobić odlewkę Be Delicious, może interesowałoby Cię coś z tego?
p.s. jesteś może z Poznania?
W czerwcu kolorówka, pielęgnacja i pędzle https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post51679446 I parę ciuszków z sieciówek XS-M https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post50571226 Proszę odpisz u mnie - nie subskrybuję wątków Edytowane przez plus que parfaite Czas edycji: 2010-10-17 o 06:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Podobają mi się
![]() Dolce & Gabbana, Light Blue EDT 30ml ubytek psik testowy z kartonikiemSisley, Eau de Sisley 2 EDT 50ml ubytek ok 2ml z kartonikiem Myślę, że na pewno znajdziesz coś ze swojej wish listy u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za
Vichy, Essentielles, Emulsion Visage (Lekki krem do skóry normalnej i mieszanej) 50ml nowe Vichy, Purete Thermale (Żel-pianka do mycia twarzy) 125ml raz użyte Vichy, Normaderm, Żel głęboko oczyszczający 2 x 100ml nowe Foto 5 MINIATURKI: Vichy, Normaderm, Tonik oczyszczający i zwężający pory 3 x 30ml nowe Vichy, Normaderm, Żel głęboko oczyszczający 30ml nowe Vichy, Normaderm, Krem nawilżający zwalczający niedoskonałości skóry 4 x 5ml nowe |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
hej, to podkłady będa dla mnie za ciemne
także podobają mi się termalki, a także miniatury żeli i toników Normaderm, ew tez krem Vichy essentieles |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
hej czy za sisley2 nie chciałabyś chanel chance?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za:
peeling Avon Clearskin Vichy, Normaderm, Tonik oczyszczający i zwężający pory 1 szt i tusz avon supershock ![]() zapraszam w moje skromne progi Cashme ![]()
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
ja po wszystko
![]() moze znajdziesz cos u mnie za dolce light vichy i tusz?
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
Hej.
Masz tyle fajnych kosmetykow - może zainteresuje Cię kremik apteczny który mam w watku - zapraszam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
Witaj, może znajdziesz coś u mnie za
Avon, Incandessence EDT 50ml - NOWE z kartonikiem
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
znajdziesz coś za moschino? w którymkolwiek wątku?
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny poodpisuję Wam wszystkim późnym wieczorkiem, bo jestem obecnie poza domem
![]()
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
YSL, Volume Effet Faux Cils Mascara (tusz pogrubiający - efekt "sztucznych rzęs") ubytek ok 20%
Helena Rubinstein, Lash Queen Feline Extravaganza (Mascara wydłużająca i pogrubiająca) ubytek ok 20% Coś u mnie? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=474486 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=474486 Przejrzyj cały wątek bo jest dokładaka. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | ||
Zakorzenienie
|
No to zaczynam stopniowo odpowiadać
![]() ![]() Cytat:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1285753951 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1285830676 tylko zainteresował mnie krem Vichy Antiox Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
wymienisz Antiox na
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 | ||||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
podkład Sephora odcień - 30 medium. 27/30ml -silikonowa baza Sephora 13/14 z 15ml. Puder bronzer Sephora -Sun Disk puder rozświetlający sephora, czy miałabyś możliwość zrobić fotki odcieni tych kosmetyków ? Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ---------- a w jakiej pojemności? Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ---------- nieststy nic ![]() ---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ---------- Cytat:
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
otwarty po wakacjach, zużycie zaznaczone na obrazku (użyłam dosłownie parę razy), palcami, ale nigdy ręki nieumytej nie pcham do niczego (jestem strasznie na to wyczulona...). krem jest absolutnie w porządku, od początku przechowywany w szufladzie w lodówce, czeka na oddanie w dobre ręce
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
pozwól że się zastanowię bo dopiero co otworzyłam Dermedica i muszę się zastanowić czy chcę kolejny otwarty krem szkoda że nie jest nówką brałabym od razu, ale daj mi czas zastanowie się
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:29.