![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Razem plotkujemy, ale kochać TŻtow nie przestajemy! część IV![]() ![]() Aby bliżej Nas poznać, warto zapoznać się z częścią 1 Naszego wątku ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=18522052 z drugą https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=442695&page=167 i z trzecią https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=461764&page=167 Jesteś zakochana i w związku, czekasz na zaręczyny, nie jest to jednak dla Ciebie sprawa priorytetowa? ![]() Traktujesz zaręczyny jako okazanie miłości, jeden ze sposobów na jej przypieczętowanie? ![]() Uznajesz oświadczyny za fantastyczny moment, w którym TŻ może pokazać Ci, jak bardzo mu na Tobie zależy? ![]() Narzeczeństwo nie jest dla Ciebie jedynie okazją do ponoszenia pierścionka i przedstawiania TŻ jako "narzeczonego", ale wyższym etapem związku, prowadzącym do zawarcia małżeństwa? ![]() Dołącz do NAS!!! ![]() Jeśli chcesz do nas dołączyć KONIECZNIE napisz kilka słów o sobie i swoim TŻ, np. ile macie lat i jaki jest Wasz staż ![]() Rozmawiamy o wszystkim i o niczym ![]() Nasze życie nie ogranicza się do nerwowego obgryzania paznokci w oczekiwaniu na oświadczyny, jest to jedynie jeden z wielu tematów, w dodatku rozmawiamy o tym z dystansem i humorem. ![]() Dlatego, zanim zechcesz napisać, że jesteśmy żałosne, wymuszamy zaręczyny, a nasi TŻ nie wiążą z nami przyszłości - przeczytaj najpierw chociaż kilka postów, żeby zobaczyć, jakie naprawdę jesteśmy. ![]() Prosimy, by nas nie pouczać i nie oceniać, gdyż doskonale wiemy, że nasi TŻ nas kochają i że prędzej czy później nastąpi moment, na który podświadomie czeka każda dziewczyna ![]() Wierne, kochające, aczkolwiek nie zawsze cierpliwe, oczekujące na założenie pierścionka i wypowiedzenie tego magicznego "TAK" oraz ich rocznice: Kohnelia20 23/06/2006 Daafnee 16/05/2008 Dagunia 12/01/2008 Arletka13 02/12/2005 Moon91 06/06/2009 mabi84 16/09/2006 yoona 16/12/2008 gwiazdeczka2009 11/12/2005 forumkowiczka gg22 kooocur 08/11/2009 solll 22/07/2008 Maripossa anulcia_88 Szczęśliwe narzeczone, które noszą przepiękne błyskotki, i opowiadają Nam o przygotowaniach do ślubu, uwzględniając Nas w zaproszeniach na uroczystość ![]() ![]() Rodzynka1989 .19/04/2008.....narzeczona od 24/04/2010 Mystiquee 20/11/2005.....narzeczona od 09/04/2010 Montii... narzeczona od 05/06/2010 Zielone_oko 07/11/2006..... narzeczona od 19/06/2010 Madzia2306 enter code Nie ważne ile masz, jakiego jesteś wyznania, czy pracujesz, czy studiujesz..
![]() ![]() Edytowane przez yoona Czas edycji: 2010-12-29 o 12:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Razem plotkujemy, ale kochać TŻtow nie przestajemy! część IV
Pierwsza
![]() ---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ---------- Hmmm, chyba jednak w 4 części ![]() ![]()
#3 |
Zakorzenienie
|
hehe.
ale pedzimy. ---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ---------- fakt ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#6 |
BAN stały
|
yoona dopisz mi date w 1 poscie- 16 maj 2008
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Cześć Wam.
u mnie po staremu.. Nic lepiej nic gorzej.. Dzisiaj wieczorem idę z koleżanką i kolegą na piwo. Arletka no trudno przeczekacie ![]()
#9 |
Zakorzenienie
|
si
![]() dopisane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Suuuper
![]() ![]()
#11 |
Zakorzenienie
|
juz. uffff
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
no i ja się melduje.
a czemu dopisana jest wena i hajja hawwa? one już tu nie piszą z nami. nie żebym miała coś przeciwko ale przestały pisać.
#13 |
Raczkowanie
|
mogę dołączyć??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
no wlasnie tez myslalam sobie ze trzeba by wykreslic. Wenem Hajje, i moim zdaniem tez forumkowiczke, fiolusiek, gg22....co myslicie? no i enter chyba tez,i anulke
|
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Mamy po 21 lat
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
K4tie witaj
![]() Jakieś plany dotyczące ślubu są już? ![]()
#18 |
Raczkowanie
|
Datę ślubu mieliśmy ustalać w tym roku, ja bardzo chciałam na 2012, ale nie ustaliliśmy bo z moim TŻ doszliśmy do wniosku że 2 lata to długo ale nie wiadomo jak będą wyglądać nasze sprawy związane z pracą i finansami bo moim zdaniem wziąć ślub a później być na utrzymaniu rodziców to trochę niefajnie, ale jeszcze nie wszystko stracone może życie potoczy się tak, że ślub w 2012 jednak będzie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam nadzieje, że wszystko pójdzie po Twojej myśli ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Ja też mam nadzieję że wszystko pójdzie po mojej myśli, w sumie jak ustalimy datę w następnym roku to też się nic nie stanie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
witam w nowym wątku
![]() ![]() witam nową czekajkę ![]() Arletka, smutna sprawa z tą Magdą, Twojemu Tż musi być teraz strasznie głupio... no ale co zrobić, musisz poczekać, ale nei dziwię się, że jesteś zła. ![]() Ja właśnie zjadłam śniadanko, bo wstałam niedawno, taki śpioch ze mnie ostatnio ![]() ---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ---------- Aha, Yoona mozesz mi dopisac w 1 poscie jedno L ![]() ---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ---------- ciekawe jak tam Daga ![]()
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#23 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() tak tamte dziewczyny chyb atrzeba wykreślić bo się wogóle nie udzielają ![]() witam k4tie ![]()
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
Jeju, jak fajnie
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ---------- witajcie kobietki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#25 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczynki, czy ja też mogę dołączyć?
Zakładam, że nie będziecie miały nic przeciwko, więc może od razu napiszę o nas ![]() Ja 26, TŻ 27. Wczoraj mieliśmy 4 rocznicę bycia w związku, a znamy się już 9 lat. Od 3 lat mieszkamy razem, z tym, że on swoje rzeczy nadal ma u rodziców (tutaj tylko kilka niezbędnych) i codziennie rano przed wyjściem do pracy idzie do domu żeby się przebrać. Tłumaczy to tym, że moi rodzice palą i on nie lubi jak mu ciuchy śmierdzą... Oboje jesteśmy po studiach - on właśnie zdał licencjat, ale od 4 lat pracuje, a ja 2 lata temu skończyłam magisterkę i nie mogę znaleźć stałej pracy. Jedynym źródłem mojego dochodu jest sprzedaż kosmetyków znanej firmy MLM ![]() Nasz związek jest bardzo silny - nie potrafimy sobie wyobrazić życia bez siebie. Mamy dwa króliczki - jednego 2 lata, drugiego od 2 tygodni. Niedawno pożegnaliśmy pieska, który pod koniec wymagał stałej 24h opieki, a TŻ bardzo się zaangażował... Wszystkie zwierzaczki traktujemy jak dzieciaczki, bo trzeba się nimi zajmować, a dziecko nam jakoś "nie wychodzi" ![]() ![]() Co do stanu posiadania, to mieszkamy w dwóch pokojach w domu moich rodziców. Obok mieszka jeszcze brat. Mamy kilka wspólnych rzeczy jak meble, telewizor, itp. Wczoraj dla uczczenia rocznicy byliśmy na wspólnej kolacji w naszej ulubionej knajpce. Potem jeszcze spacerek okrężną drogą do domku. Cały dzień miałam przeczucie, że mi się oświadczy. Niestety to był tylko mój wymysł... Pewnie dlatego, że już bym chciała i na dodatek wszędzie wokół widzę pierścionki, obrączki, śluby itp. Wymyśliłam sobie, że na 4tą rocznicę powinien mi się oświadczyć, a na 5tą się pobierzemy, bo data 11.11.11 będzie szczęśliwa ![]() ![]() Ostatnio nawet mówiłam mu o pierścionku, że mi się spodobał u jubilera. Pytał o cenę i jak wygląda... No i co z tego, skoro tego nie wykorzystał... Dzisiaj coś wspomniał przy okazji oglądania telewizji, że "ja nie musiałam go łapać na dziecko" - ja na to, że "no, bo jeszcze wcale go nie złapałam" - a on, że "przecież jesteśmy razem" - ja, że "bez ślubu, a łapać na dziecko oznacza ślub wymuszony wpadką". Na tym stanęło i to wszystko... Nie wiem jaki jest faktyczny powód, że tyle czeka skoro nie wyobraża sobie życia beze mnie ![]() ![]() Co o tym sądzicie?
#27 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Jak już mówimy o ślubach to przedwczoraj znalazłam ekstra zespół na wesele i wczoraj mówię do mojego TŻ "Kot, znalazłam super zespół na wesele" to się na mnie tak spojrzał jak bym była jakaś niedorozwinięta i nie kojarzyła, że rozmawialiśmy na temat ślubu i na razie odkładamy ślub ![]() ---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() LiO kurczę dziwna sytuacja.. Z tym jego codziennym jeżdżeniem do domu to już w ogóle dla mnie jakaś paranoja.. a Twoi rodzice palną tak normalnie w pokoju, kuchni? Bo ja też mam rodziców palących ale oni okupują kotłownie albo wychodzą na dwór. Dziwne to dla mnie , że tak od trzech lat codziennie rano biegnie do rodziców .. Co do zaręczyn to nie mam pojęcia, nie znam go, nie wiem jaki jest.. Raczej w tym wieku dąży się już jakieś stabilizacji.. ![]()
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
A tak w ogóle to witaj Li O
![]() ![]() Uciekam na dworzec po moją mała siostrę(17letnią) ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
witaj LiO, kolezańko-milosniczko króliczków
![]() mnie sie wydaje, ze on te ciuchy u rodzicow trzyma na wszelki wypadek...dziwne to... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:53.