|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
With lista : D.
Hej : D.
Lista prowadzona i zmieniana przez 3 osoby. ; D. Rozmaiary s-m-l. Buty:39-41. Ubrania nie zniszczone, raczej młodziżowe . ;D. Kosmetyki nowe, lub zawartość więcej niż połowa. A dokładniej : Topy:jedno kolorowe bokserki-mogą być dłuższe, z falbanek , w łączkę. Bluzki z rękawkiem 3/4:rękawki tzw motylki, w paseczki, z :pagonami: na ramionach. T-shirty:z ciekawymi napisami, skate, ciekawe nadruki. Koszule:jeansowa, marmurkowa ^ ^, w kratę, w lączkę, w panterke. Swetry:długie-przez głowe z ciekawym nadrukiem, długie jak i zwykłej długości cardigany, z dużymi golfami-ciepłe , z plecionym wzorem. Bluzy :szerokie, jednokolorowe, śliskie, o kroju nietoperza. Szorty:troche dłuższe z kokardką, dżinsowe, śliskie tj do wody. Sukienki:z falbanek, z ćwiekami , koronkowe rękawy, swetrowe,2w1,z cekinami. Spódnice tylko mini: skórzana. tulipan, z cwiekami, z falbanek, tiulowa, prosta materiałowa. Długie spodnie tylko rurki : odcinane na kolanach, marmurki-jasne, szare, czarne,jasno jeansowe z przedarciami ewntualnie haremki, z obniżonym krokiem,boyfriendy,z gumkami przy nogawkach,szerokie dresy-pumpy, dresy endorfina. Kurtki:ramoneska, parka,marmurkowa ramoneska jeansowa ^ ^. Bezrękawniki/kamizelki:z ćwiekami, futrzak, cekinowa. Marynarki:ale boyfriend: czarna , szara. Legginsy:marmurkowe,jeans owe,w panterke. Buty:baleriny z ćwiekami, w panterke. rzymianki , szpilki na niezbyt wysokim obcasie, botki z ćwiekami, beżowe emu, tenisówki w paterkę, nike capri, nike dunk ![]() Torebki:z ćwiekami, ale chanel, adidas,duże z eko skóry. Czapki:wiszące, berety- z diurkami ; d. , czapka miś ^ ^. Okulary:nerdy, pilotki, ciekawe muchy. Pierścionki:duże z kamieniem, serduszko, kokardka. Naszyjniki:kilka w 1, dużo zaplecionych, sowa-zegarek, nerdy, wieża Eiffla. Bransoletki:w łaczke, kilka splecionych, z ćwiakami, charmsy : d. Kolczyki:piórka, ciekawe wkręty. Chusty:w ludowy wzór, w łączkę,duże szale. Zegarki:jelly watch, na łańcuszku,bydziubeka. Perfumy i balsam do ciała Fergie. Perfumy Avril Lavigne. Arbuzowe, kokosowe, kiwi, miodowe kremy,balsamy, peelingi do ciała. Jasne podkłady dobrych firm. Żele wzmacnaijące słabe włosy. Kremy matujące i nawilżajace,żele, peelingi,toniki firm dla młodziezy ; d Ksiązki: Pamiętnik Nastolatki, Pamiętnik Nastolatki 2, Lady GaGa, Justin Bieber poznaj gwiazdę. Płyty:Ewa Farna-Ewakuacja. Elektronika (oddamy dużo, poszukamy po za wątkiem ) : nano, touch, shuffle. Edytowane przez Fallinlovee Czas edycji: 2010-11-20 o 11:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: With lista : D.
może znajdziecie coś u mnie, czekam na wątek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
mam bokserki i rozne topy, sweterki i bransoletki
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
u mnie m.in. kardigan
![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
zapraszam do mnie, tylko czekam na watek
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
zajrzyjcie do mnie
![]()
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
To i wiele więcej u mnie
![]() Topy:jedno kolorowe bokserki-mogą być dłuższe, z falbanek , w łączkę. T-shirty:z ciekawymi napisami, skate, ciekawe nadruki. Swetry:długie-przez głowe z ciekawym nadrukiem, długie jak i zwykłej długości cardigany, z dużymi golfami-ciepłe , z plecionym wzorem. Bluzy :szerokie, jednokolorowe, śliskie, o kroju nietoperza. Długie spodnie tylko rurki : odcinane na kolanach, marmurki-jasne, szare, czarne,jasno jeansowe z przedarciami ewntualnie haremki, z obniżonym krokiem,boyfriendy,z gumkami przy nogawkach,szerokie dresy-pumpy, dresy endorfina. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Up; )
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:32.