![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Wredna koleżanka
Korzystając z komputera koleżanki zostałam zszokowana znajdując swoje zdjęcia i film ze mną w negliżu roli głównej o którym nie miałam pojęcia (na szczęście do ża bez tważy i nie rozesłała go dalej). Po dacie doszłam, że musiała to nakręcić po imprezie na której dostałam od niej drinka po którym urwał mi się film.
Jak już ochłonęłam i wypłakałam się powzięłam, że się odegram w odpowiedni sposób na niej, ale jako, że mieszkamy razem i mamy wspólnych znajomych, żeby nie robić rozgłosu sprawie nie powiem jej o niczym. Długo myślałam nad dotkliwym rewanżem, aż wpadłam na to, że skoro koleżanka ma tendencje do przybieranie wagi na brzuchu to jej w tym pomogę i też jej zrobię jakieś zdjęcia. Kupiłam środki na apetyt i wzrost wagi i po kryjomu dodaję jej do napojów przy każdej okazji oraz czasem nasenne by spała po jedzeniu. Zastosowałam też taki plan - zawsze pełno słodyczy i nie zdrowego jedzenia w jej otoczeniu - zwiększać kaloryczność tego co je np. wstrzykuję tłuszcz do jej bułek, jajecznica na potrójnym maśle itp. - podawać jedzenie na wielkich talerzach i zawsze proponować dokładki - mieszać, usuwać część papierków i opakowań po tym co zjada by straciła rachubę ile zjada - a sama jeść na mniejszych wizualnie bardziej zapełnionych i bardzo powoli - długo, by nie nabierała podejrzeń ponad to - nie dać jej odczuć, jak bardzo przybiera na wadze: - komplementować że staję się bardziej kobieca, że to dobrze, że rosną jej biodra i biust - przekręcać wagę co kilka dni, by nie zorientowała się jak bardzo przybiera na wadze ..i cierpliwość Miałam obawy, ale plan chwycił lepiej niż myślałam. Pomogło też to, że nie dawno złamała nogę i dużo leżała w piżamie lub luźnych dresach i nie przeglądała się w lustrze, a dzięki mojemu wzmacnianiu jej apetytu oraz pewnie z nudów jadła bez opamiętania co jej przyniosłam i dużo spała. Dała się przekonać, że teraz musi się dobrze odżywiać, a schudnie na wiosnę Wymyśliłam też jak zrobić jej fotkę - ma w pokoju kamerkę, ale nie wie, że działa ona po sieci przez router i można ją kontrolować z innego komputera również ..kilka fotek kamerką w jej pokoju, gdy się przebierała http://picasaweb.google.com/11194722...0/BiednaLidka# Czy bardzo przytyła? Nie bardzo to widać, gdy zakryje brzuch, bo głownie w niego idą wszystkie kg, dalatego myslę, że dobrze by jeszcze jej go trochę wzdęło, by nie mogła go ukryć pod ubraniem. Czym ją tuczyć poza piwem by jej brzuch stał się jeszcze bardziej sterczący? Nie chcę jej rujnować zdrowia - w końcu dziewczyna schudnie i po sprawie, ale pomęczy się przy tym, a ja będę miała jej "opasłe" zdjęcia jako kartę przetargową jeżeli gdzieś ukrywa moje. Edytowane przez aga321 Czas edycji: 2010-12-19 o 09:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Wredna koleżanka
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Nawet niezła ta prowokacja, przyznaję...
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Nie wiem, która ma bardziej nie równo pod sufitem, Ty czy ona, chociaż skłaniam się ku Tobie
![]() A teraz idź wymysl kolejną bajeczkę...
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
o kurde ; D
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Ja juz nie wiem kto jest bardziej chamski ty czy ona. pewnie jeden poziom prezentujecie
![]() pozostawie reszte bez komentarza ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
A podobno nie mieszkacie razem? To jak, w szafie się ukrywasz i jak koleżanka się odwróci to wyskakujesz i jej robisz dokładki ?
![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
1/ Niestety mieszkamy razem ze względów finansowych
2/ Niechowam siię po szafie, ale i tak ni łatwo ją uhwycić w obiektywie. też Kąt kamerki staram się zmieniać pod róznymi pretekstami (np filmowania jakiegoś przedmiotu), że czasem muszę z niej skorzystać bo na moim kompie nie instaluje się, ale czasem ona ją przestawi jak sprząta tym trudniej ją sfilmować/zrobić zdjęcie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
Zajmij się czymś pożytecznym......
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
O fuck. Obie jesteście siebie warte.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Jak dla mnie twoje zachowanie , to zachowanie wrednej świni!!!
Wiesz dlaczego, prawda? Lecz się dziewczyno póki czas. Ludzie skąd taka nienawiść wśród młodzieży? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Takie cos to mogl wymyslec tylko mezczyzna, w dodatku bardzo znudzony mezczyzna, ktory nigdy nie mieszkal z dziewczynami
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Dziewczyno weź się ogarnij,albo odwiedź psychologa bądź nawet psychiatrę...
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
A nie łatwiej było, dziewucho, wziąć i usunąć te zdjęcia i filmik z jej komputera? Wątpię, żeby miała kopie, skoro twierdzisz, że ich nigdzie nie publikowała.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
..zastanawiam się tylko czy jest wystarczająco dokarmiona już, czy też wymaga więcej uwagii, bo twarz ma nadal szczupłą |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
... choć nie Westwood
|
![]() Niezła prowokacja, słowo daję. Stawiam, ze to facet wymyślił ![]()
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Weź trochę tłuszczu do strzykawki i wstrzyknij jej w policzki kiedy będzie spała! ![]() ![]()
Jeśli kopiuję, to tylko w punktach ksero, Gdy ktoś powiela kogoś, Uważam go za zero, Mówię prawdę szczerą, Bo nie lubię, gdy ktoś kłamie, Służę pomocą, nie na każde zawołanie, Mam własne zdanie i szereg racji, Niezmienna niezależnie od miejsca, czasu i akcji ![]()
BLESS! |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() A do autorki czy tez autora watku: Niezla wyobraznia. weekend i dzieci sie nudza sa? Moze lekcje poodrabiaj...
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
1)Nie jesteś normalny/a
2)Idź do lekarza choć myślę, ze możne jest już za późno ![]()
![]() |
![]() |
#24 |
nyan nyan ^^
|
Niedaleko jest psychiatra
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Konto usunięte
|
Dobra prowokacja i znając ludzi nawet bym uwierzyła gdyby nie zdjęcia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Jak juz jestesmy przy wstrzykiwaniu tluszczu do bulek (
![]() ![]()
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Konto usunięte
|
Ewentualnie ktoś się naoglądał filmu 'Mean girls' (polski tytuł to "Wredne dziewczyny") - tam również koleżanka tuczy koleżankę. Cóż, święta, trzeba się nastawić na wysyp dziwnych historii.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Rozeznanie
|
![]()
![]() |
#30 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:07.