![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() Księżniczka wymieni kilka drobiazgów
Witam serdecznie na wątku wymiankowym
![]() Kto ma mniej przekupek wysyła pierwszy ![]() Jeśli masz więcej przekupek, ale jakieś negatywy/neutrale również oczekuję, że wyślesz pierwsza. ![]() Najchętniej wymieniam się na rzeczy z mojej WISH. Bardzo proszę, zawsze odpisuj u mnie ![]() Paznokcie: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez ksiezniczkaa87 Czas edycji: 2011-09-29 o 12:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Księżniczka wymieni kilka drobiazgów
Makijaż
![]() 11 Green Harmony 12 Classic Elegance 13 Star of the Night 14 Ginger Beauty 15 Shock me 16 Be Modern 17 Pink Lady 18 Summer Wind 19 Deep Water ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez ksiezniczkaa87 Czas edycji: 2011-10-01 o 09:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Makijaż c.d.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez ksiezniczkaa87 Czas edycji: 2011-10-13 o 15:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Pielęgnacja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez ksiezniczkaa87 Czas edycji: 2011-09-29 o 12:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Włosy
![]() ![]() Edytowane przez ksiezniczkaa87 Czas edycji: 2011-09-23 o 19:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
![]() Od wieków orzechy pralnicze z powodzeniem są stosowane w Indiach i Nepalu. Łupiny orzechów zawierają około 15% saponin, które są naturalnym środkiem piorącym. Działają one jak mydło - w kontakcie z wodą łupiny wytwarzają pianę. Odzież wyprana orzechami piorącymi jest bezzapachowa. Edytowane przez ksiezniczkaa87 Czas edycji: 2011-02-11 o 16:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
![]() Puste flakony po perfumach: ![]() ![]() ![]() Edytowane przez ksiezniczkaa87 Czas edycji: 2011-09-23 o 20:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Mogę zrobić odlewki ze swoich flakonów wzamian za inne perfumy:
![]() ![]() Edytowane przez ksiezniczkaa87 Czas edycji: 2011-09-29 o 12:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Wymienione:
Mleczna odżywka do włosów Kallos - odlewka Maqua Olej z czarnuszki (czarnego kminku) ze sklepu Naturalne Piękno. Pozostało ok. 30 ml. Krótki termin (02.11).Maqua Serum Lemon z olejem tamanu z Biochemii Urody - odlewka. Prawidłowo przechowywane, nie zdążę zużyć całości przed upływem terminu (04.11)Yasinisi Serum na blizny z rokitnikiem z Biochemii Urody - odlewka. Prawidłowo przechowywane, nie zdążę zużyć całości przed upływem terminu (04.11)Maqua Maska ściągająca z glinką zieloną Ziaja Pro - odlewkaMaqua Sample cieni Everyday minerals: Diary Yasinisi Hot ChocolateYasinisi Nieotwierane, z folią zabezpieczającą. Tipsy French Clar fioletowe Reni nail 200 sztuk claudus00 Gilotyna chromowana do tipsów claudus00 Masterpiece Beyond Length Mascara Max Factora (wersja czarno-różowa). Świeżutka, użyta raz, otwarta przed świętami. claudus00 Lakier do paznokci Colour Fashion Bell nr 305, ubytek niewielki. kmb1 Sample cieni Everyday minerals: Pressed Olive Nieotwierane, z folią zabezpieczającą.kmb1 Eyeliner z serii limitowanej Denim Wanted Essence. Kolor czarny, użyty trzy razy, bez pędzelka.kmb1 Krem Perfecta Nawilżanie z aloesem na dzień Dax Cosmetics. Użyty raz. RoOxAnKaA Tonik odświeżający bezalkoholowy Ziaja Pro - odlewka gothika Masaki Matsushima, Mintea 1 ml w atomizerze.gothika Sampel cienia Everyday minerals Mystic Night. Nieotwierany, z folią zabezpieczającą. słonik Olej z awokado z Naturalnego Piękna 10 ml. Ważny do 04.11 słonik Tusz do kresek Dipliner Golden Rose. Tylko raz użyty. RoOxAnKaA Kremowe mydło pod prysznic pomarańczowe Ziai - odlewka RoOxAnKaA Żel pod prysznic Nivea for Men Energy. Nowy. RoOxAnKaA Krem Karoten na dzień i na noc Bielendy. Nowy, w zafoliowanym kartoniku. Koshatka Algi do mycia ciała Bielendy. Zostało około połowy opakowania. le illjah Maseczka wulkaniczna z ogórkiem z Biochemii Urody (niedostępna już w ofercie sklepu). Użyłam raz. Ważna do 02.2012.le illjah Odsypka pudru Jadwigi do cery tłustej i trądzikowej. Wielkość do ustalenia. kotwilka Puder bambusowy z Biochemii Urody - odsypka do ustalenia. kotwilka Rozświetlacz Sun Goddes Sleek MakeUp. Nowiutki, w folii. kotwilka Odżywka Lorys Bambus & Keratyna - odlewka kotwilka Kilka orzeszków piorących ze sklepu Naturalne Piękno. kotwilka Maseczka regenerująca 'Len i Rumianek' Naturia Joanny. Pozostało 2/3 opakowania. apewu Puder bambusowy z Biochemii Urody - odsypka do ustalenia. justevi Eyeliner we flamastrze w odcieniu śliwkowym Playboy. Nowy, tylko testowany kolor na ręce.justevi Odżywka do włosów suchych z miodem i proteinami ryżowymi firmy Boots z serii Botanics. Użyta raz.justevi Maseczki - to co widać na zdjęciu. Połówki: nawilżająca nivea, oczyszczająca AA for girls, Tibetan Energy Malwy. Cała - oczyszczająca Efektima. m139 Odżywka Lorys Bambus & Keratyna - odlewka m139 Nafta kosmetyczna z olejem rycynowym Anna. Zużycie na zdjęciu. m139 Żel 2 w 1 intymny i do masażu Durex Play. Zużycie zaznaczone na zdjęciu. m139 Lakier Golden Rose nr 88. Użyty raz, dopiero co kupiony. mikanda Perfumy w kremie o zapachu piwonii Pur Desir de Pivoine Yves Rocher. Mam już je sporo czasu, są kilka razy maźnięte, ale wszystko z nimi w porządku. mikanda Maseczka do cery trądzikowej z serii Best Herba Studio. Zostało jakieś 85 g/100 g. mikanda Róż Collection 200 kolor So Pretty. Jedynie raz maźnięty. mikanda Pędzel KOBO do różu. Użyty raz, wyprany, jak nowy. Posiada plastikowe etui. mikanda Edytowane przez ksiezniczkaa87 Czas edycji: 2011-09-29 o 12:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za cienie EDM Diary, Hot Chocolatei ewentualnie Pressed Olive? W razie czego mogę poszukać poza wątkiem..
![]() Proszę odpisz na priv. A ! Jeszcze olej z czarnuszki i serum LEMON chętnie bym przygarnęła ![]() Pozdrawiam Edytowane przez Yasinisi Czas edycji: 2010-12-26 o 22:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Hej.
Mi najbardziej zależy na cieniach Diary i Hot Chocolate. Olej ma krótki termin ale też chętnie przygarnę, no i serum Lemon.. Jaką wymiankę proponujesz? Sporo rzeczy Ci się u mnie spodobało więc na pewno jakoś się dogadamy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
najbardziej mi zależy na serum lemon i na blizny i oleju, co proponujesz za Iwostin?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Na Bollywood by się znalazł słoiczek z Douglasa gorzej z opakowaniem na pół BIGa Dusty Miller
![]() A co mogłabyś z wymienionych rzeczy oddać za te 2 moje (może rozważę przesypanie podkładu do struny i oddanie DM w oryginalnym pudełku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
A za same cienie co byś chciała?
---------- Dopisano o 23:45 ---------- Poprzedni post napisano o 23:43 ---------- Cienie mają wielkość samplową 1 g?? ---------- Dopisano o 23:51 ---------- Poprzedni post napisano o 23:45 ---------- Ok, sprecyzuj tylko proszę ile mogłabyś odlać LEMONA bo na nim zależy mi bardziej niż na oleju.. ---------- Dopisano o 23:57 ---------- Poprzedni post napisano o 23:51 ---------- Szczerze mówiąc to nie wiem, trudno mi ocenić żeby było uczciwie.. ![]() Mój róż był testowany, twoje cienie nowe, ale za to DM jest połowa BIGa.. Powiedzmy, że zdam się na Ciebie.. ![]() Możemy przejść na priv i wymienić adresy? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
hmm skoro olejów tylko 5ml to za emulsję chciałabym oczywiście ten olej i odlewki Ziai i Kallosa. czekam na odpowiedź, dobranoc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Ok, pasuje mi taka wymianka..
Bollywooda mogę Ci odsypać powiedzmy ok 1/2 sampla. Może być? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziękuję za wymiankę. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
trochę więcej Kallosa
![]() ---------- Dopisano o 00:35 ---------- Poprzedni post napisano o 00:20 ---------- pewnie, zapraszam na priv |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Olej z czarnuszki, odlewka serum na blizny, odlewka maseczki ziaja pro oraz odlewka kallosa polecą do Maqua
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za:
Masterpiece Beyond Length Mascara Max Factora Sample cieni Everyday minerals:Mystic Night Kredka do powiek Nano Liner Sephora (czarna). Raz temperowana.
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Eyeliner z serii limitowanej Denim Wanted Essence. Kolor czarny, użyty trzy razy, bez pędzelka.
Mydło siarkowe Barwy cos u mnie?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za:
Lakier do paznokci Colour Fashion Bell nr 305, ubytek niewielki. smple edm :Pressed Olive Mystic Night Cienie do brwi Essence Eyebrow Stylist Set. Ciemny kolor testowany, jaśniejszy użyty kilka razy. Eyeliner z serii limitowanej Denim Wanted Essence. Kolor czarny, użyty trzy razy, bez pędzelka. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
podoba mi się:
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
odpisane
---------- Dopisano o 14:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ---------- Dokładam: ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:01.