![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Wymienię to co zostało+ nowe rzeczy!:)
UWAGA! DOKŁADKA POST #8, 30 Stycznia
UWAGA! DOKŁADKA POST #9, 25 luty UWAGA! DOKŁADKA POST # 9, 26 marca UWAGA! DOKŁADKA POST #10, 30 KWIETNIA UWAGA! DOKŁADKA 10 LIPCA UWAGA! DOKŁADKA! 09 GRUDNIA POST #11 UWAGA! DOKŁADKA!17 KWIETNIA POST #11 i 12 WIELKA DOKŁADKA 26 MAJA Zasady tak jak u każdego Ty odpisujesz u mnie ja u Ciebie ![]() rezerwacja nie ma Jezeli interesują Cie wymiary danej rzeczy napisz ![]() Edytowane przez arcykaplanka Czas edycji: 2012-05-27 o 01:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wymienię to co zostało+ nowe rzeczy!:)
1 i2 Czerwona Hollister wada pokazana na zdjęciu (nie widać jej w ogóle przy noszeniu bluzy)
![]() 3.Granatowy sweterek Reserved (metki wyciete bo gryzły;p) 4 czerwona tunika/sukienka, wiązana w tali, na biuście marszczenia, material bardza rozciagliwy, przewiewna,lekka Wymiary: dł.-73cm szer.pod biustem-37cm stan bardzo dobry 5.bluzka w granatowo-białe paski z Zary, w stylu marynarskim, rozmiar S/M Wymiary: dł.-63cm szer.42cm stan bardzo dobry, jest na prawdę ładna 6,7.jeansowa spodniczka,kolor ciemny,mini, rozmiar 32 Wymiary: szerokość-32cm długosc przez srodek-30cm stan bardzo dobry ladnie leży,idealna na lato 8,9,10 brązowe, zamszowe, kozaki, rozmiar 36- wkładka 23 cm wysokość obcasu to ok 9 cm, są bardzo wygodne/ posiadają normalne ślady użytkowania stan oceniam na Bdb- Edytowane przez arcykaplanka Czas edycji: 2012-06-11 o 17:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
1.Spodnie jeansowe granatowe
szer-31cm dl całk.-99cm dl. wewn.77cm rozm ok XS/S 2,3. Niebieska kamizelka Tally Weijl 4.Koralowe spodenki Cayman 5.Różowa bluzka stan idealny 6.Bluzka z gorsetem kolor mocno zielony nowa nienoszona rozm M 7.beżowy sweter, rozmiar to 40/42 Wymiary: długość-66cm szerokość pod biustem-53cm rękaw-63cm stan dobry/bardzo dobry - jest zmechacony gdzie nie gdzie, ale maszynka poradzi sobie z tym ![]() 8.ażurowy sweter zapinany na guziczki rozmiar 40 według mnie Wymiary: długość-57cm szerokość pod biustem-38cm rękaw-46cm stan bardzo dobry kolor to taki jasny beż 9. koszule w kratę Tally Weijl, wiązana w tali Wymiary: długość-55cm szerokość pod biustem-40cm Stan bardzo dobry, ładnie leży i prezentuje się 10.brązowa, bluzka, materiał siateczkowy,lekka, idealna na lato, z ciekawym nadrukiem z cekinów, rozmiar 36 Wymiary: długość-54cm szerokość-37cm stan bardzo dobry Edytowane przez arcykaplanka Czas edycji: 2012-05-26 o 22:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
1,2,3,4 jeansy Tally Weijl,
kolor jasny z przetarciami, rozmiar S Wymiary: szer.-34.5cm długość całkowita-100cm długość wewnętrzna- 84cm stan Bardzo dobry- na ostatnim zdjęciu widać ze zatarty jest napis Tally Weijl to jedyna wada. 5,6,7 sukienka na lato długość maxi w kolorach bieli,beżu brązu,świetnie prezentuje się, rozmiar jest uniwersalny S M L Wymiary: długość- 114cm sukienka jest wiązana na szyi długość podana od biustu w dół szerokość- 32cm materiał mocno rozciągliwy, wymiary mierzone na płasko bez rozciągania 8,9 jeansowe krótkie spodenki, rozmiar 25/26 Wymiary: szerokość-33cm (w pasie) długość przez srodek-25cm stan bardzo dobry, ładnie prezentują się 10 biała, lekka bluzka na krotki rękawek. rozmiar 36/38 wymiary: długość-59cm szerokość-41cm stan bardzo dobry fajnie wygląda z jeansami Edytowane przez arcykaplanka Czas edycji: 2012-06-11 o 17:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
1. beżowa bluzke, narzutkę, wiązana przy dekolcie, rozmiar M, male L
Wymiary: długość-48cm szerokość-46cm stan Bardzo dobry 2. białą, ażurową narzutkę zapinana na dwa guziczki,krótkie rękawy rozmiar 34/36 Wymiary: długość-51cm szerokość-36cm stan Bardzo dobry 3. brązową bluzkę/kamizelkę zapinanś na haczyki rozmiar 36/38, małe M wymiary: dł.-53cm szer.-41cm stan bardzo dobry 4.jasnoróżową, pudrowa bluzkę/kamizelkę zapinana na haczyki rozmiar 36/38, małe M wymiary: dł.-53cm szer.-41cm stan bardzo dobry 5,6.czarny nietoperz, bluzkę z cekinami, jedyna wada pokazane na drugim zdjęciu, zaszyta dziurka,kompletnie nie widać tego podczas użytkowania Wymiary dł.-58cm szer.-30cm 7.czarna, plisowana spódniczkę, idealna na zakończenia roku i tego typu imprezy rozm to 32 Wymiary: długość przez srodek-34cm szerokość-30cm stan bardzo dobry na prawdę świetnie leży 8.bezowa bluzkę, lekko połyskujący lejący się,satynowy materiał, mila w dotyku, rozmiar według mnie to 40 Wymiary: długość-57cm szerokość-51cm stan bardzo dobry 9.intensywnie czerwoną bluzkę na ramiączkach rozmiar XS/S Wymiary: długość(bez ramiączek)-46cm szerokość-32cm ramiaczka są regulowane stan: bardzo dobry 10.wiązane krótkie bolerko rozmiar według mnie to XS/S Wymiary: długość-30cm szerokość pod biustem- 39cm stan bardzo dobry Edytowane przez arcykaplanka Czas edycji: 2012-05-26 o 22:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
1,2,3,4, Szpilki sandalki rozm 35 brak jednego brylancika przetarte wkladka na pietach ( wszystko widac na zdj) po za tym sa bardzo wygodne
![]() 5,6,7 Komplet czapka+ szalik rudyy ![]() ![]() 8,9,10Sukienka Japan Style nowa przeurocza ![]() ![]() ![]() Edytowane przez arcykaplanka Czas edycji: 2012-05-26 o 22:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Podręczniki do liceum może komuś przydadzą się
![]() 1. Zbiór zadań klasa 1-3 Matematyka ,,Poznać zrozumieć" 2.Enterprise 2 Angielski ćwiczenia i gramatyka, bez podręcznika, wypełnione ołowkiem 3.Enterprise 3 Angielski ćwiczenia i podręcznik wypełnione ołówkiem 4.Enterprise 4 Angielski ćwiczenia i podręcznik wypełnione ołówkiem 5.Direkt 1B lub 2a Niemiecki uzupelnione ołowkiem 6.Biologia klasa 1i2 7.Chemia nieorganiczna 8.PO podręcznik czII 9.PO ćwiczenia zrobione ołowkiem 10.Geografia czII Edytowane przez arcykaplanka Czas edycji: 2012-05-27 o 00:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Podręczniki do gimnazjum
![]() 1.Matematyka z plusem zbiór zadań cz II 2.Biologia cz I 3.Matematyka z plusem podręcznik cz I 4.Matematyka z plusem zbiór zadań cz I 5. Geografia cz I i cz II Edytowane przez arcykaplanka Czas edycji: 2012-05-27 o 00:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
1,2,3,4 Jeansy Tally Weijl stan idealny rozm z metki 32/34 xs/xxs-dosyc obcisle rurki
![]() ![]() wymiary szer w pasie 33cm dl.zewnetrzna 104cm dl.wewnetrzna 82cm wymiana na cos ekstra ![]() 5.Sweter azurkowy Next rozm z metki 14 pasuje na S M L i XL nosze XS i lezy ok ![]() 6,7,8Japan Style tunika z pomponami ![]() dł od ramienia- 67cm szer w biuscie- 40cm dl rekawa od szyi- 62cm 9.Fioletowa spodniczka atmosphere rozm z metki 36/8 wymiary szer na samej gorze 34/35cm dł 36cm bez wad stan idealny 10.Balerinki zamszowe ciemny braz rozm 36 wkladka 23 nowe Edytowane przez arcykaplanka Czas edycji: 2012-06-11 o 17:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
1,2 czarna bluza Japan Style, śliski materiał, stan idealny rozm M
wymiary długość- 48cm szer. pod biustem 42cm rękaw 3/4- 42 cm rękawy i dół maja ściągacze Edytowane przez arcykaplanka Czas edycji: 2012-06-26 o 21:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
1,2,3Czarne spodnie butik rozm 36 material cienki jeans elastyczne w stanie idealnym4.Czerwony plaszczyk wykonany ze śliskiego lekko połyskującego materiału
jest to zdaje się rozm dziecięcy wiek 10/12 lat ze względu na moje gabaryty nosiłam go w gimnazjum;] materiał dosyć cienki wiec nadaje się na wczesna jesień/wiosnę stan bardzo dobry 5.kardigan Reserved w kolorze musztardowym miodowym,rozm M, stan oceniam na bdb- normalne ślady użytkowania, materiał trochę zużywa się jednak to nie są typowe zmechacenia. ogólnie ładnie prezentuje się szkoda mi go pozbywać się, ale jest na mnie za duży ![]() wymiary dl. całkowita 77cm rękaw od ramienia 59cm biust 41.5cm Sweter ma na dole ściągacz 6.7.8.9.10 Zebrałam kosmetyki, które już od pewnego czasu nie używam bo znudziły mi się, nie trafiłam z wyborem, nie pasuje mi kolor etc. O to co mam: 1.Podkład Maybelline satin liquid kolor 010 ivory- zużycie myślę ze widać na zdjęciu nie zostało go dużo, ale myślę ze obfita próbka z niego jeszcze będzie ;] odkąd przestałam opalać twarz jest dla mnie mocno za ciemny. 2. Puder sensique nazwa na wieczku zatrla się, puder jest rozświetlający z drobinkami do lekko opalonej buzi kolor ma taki beżowy z żółtymi tonami ![]() 3. Bronzer essence lekko muśnięty jak widać na zdjęciu-za ciemny dla mnie 4. cienie poczwórne z essence nie trafiony zakup nie są mi potrzebne, my secret brązowy matowy, i Bell ciemnoniebieski nie jest matowy ma drobinki. 5. korektor dwustronny sensique- kupiłam sobie nowe wiec ten mi nie potrzebny użyłam go dwa razy, jest bardzo fajny zarówno ten zielony jaki bezowy 6 Garnier roll-on pod oczy z podkładem czyli kolejny korektor trudno mi powiedzieć ile zostało ale myślę ze ok 50% może troszkę mniej- za ciemny dla mnie ![]() 7. Błyszczyk essence stay with me nr 05 taki róż z domieszka jasnego chłodnego fioletu- nie pasuje mi ten kolor wiec również pozbywam się ![]() Edytowane przez arcykaplanka Czas edycji: 2012-06-20 o 22:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Dokladka
Edytowane przez arcykaplanka Czas edycji: 2012-05-27 o 00:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Coś za drugą czerwoną bluzę? ![]()
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
cos za
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...5&d=1294424094 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...4&d=1294424094 jaki rormiar?
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
Przekupka: 125 pkt / 99% pozyt.
|
Hej, znajdziesz coś u mnie?
2.Spodnie jeansowe granatowe 3. Jasne jeansy dla kogos kto nie lubi rurek z lekko rozszerzanymi nogawkami-nienoszone wymiary 7.Granatowy sweterek Reserved 5 i 6 Jeansowa sukienka Japan Style Spodnie chciałabym tylko jedne jeśli coś znajdziesz, tylko zmierz proszę szerokość nogawek na dole ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
tylko to https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1294424094 mi wpadlo w oko
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
Przekupka: 24 pkt / 100% pozyt.
|
znajdziesz cos u mnie za
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1294424094 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1294424335 zajrzyj rowniez do watku nieaktualnego
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
![]() |
#24 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Witam,może coś u mnie za szary sweter-nietoperz?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=283724 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Dałabym,tylko wrzuć mi linka,o jakie rzeczy Ci chodzi
![]() ---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ---------- Oki,zgoda,tylko napisz,jaki nosisz rozmiar? ---------- Dopisano o 16:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ---------- Nie bardzo wiem,gdzie ramię wypada w tym nietoperku ![]() Z tym,że proszę o wstrzymanie się z klepnięciem wymiany do poniedziałku - muszę go przeprać,bo pół roku leży w szafie z innymi rzeczami do oddania i jakiś taki się zrobił hmmm nieświeży ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
pachy 2x43cm roziaga sie
dł od ramienia 54 dł od pachy 37,5cm |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
niestety nic nie znalazłam
![]()
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
a co to wogole za rozmiar hehe bo zapomnialam zapytac;D
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:04.