![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
biżu Swarovski, rękawiczki skóra, sukienki na wesele, jeansy House, nowe bluzy S/M/LWĄTEK NIEAKTUALNY Witajcie ![]() ![]() WĄTEK UPORZĄDKOWANY - WSZYSTKIE RZECZY SĄ NA CAŁEJ 1 STRONIE Zasady: - wszystkie rzeczy są wyprane i w większości wyprasowane - ciuszki są w stanie bardzo dobrym, idealnym lub nowym - informuję o faktycznym stanie rzeczy - masz mniej Przekupek albo negatywa - wysyłasz pierwsza - wysyłam zawsze listem poleconym ekonomicznym i tego samego oczekuję od Ciebie - opisy rzeczy, które zostały wymienione zaznaczam na szaro albo usuwam Czarne skórzane rękawiczki - nowe, skóra naturalna, rozmiar około M Spodnie 3/4 w pepitkę marki Orsay - materiał grubszy, idealne na jesień i zimę, materiał rozciagliwy, zapinane z przodu na zamek i guzik, idealne do kozaków, NOWE, raz ubrane, okazały się za duże, rozmiar 40/42 pas 43 do 49cm x 2 biodra 51 do 58cm x 2 długość 50cm dlugość nogawki od kroku 27cm długość stanu z przodu 23cm szerokość nogawki na dole 25cm Oryginalna torebka PUMA - kolor biały ze srebrem, stan dst (miejscami starty kolor, zwłaszcza na rączkach i brzegach-trzeba by było ja odnowić np. białą pastą do butów), długość 25cm, wysokość bez rączek 16cm, szerokość 11cm Edytowane przez MA66IE Czas edycji: 2011-02-15 o 19:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: biżu Swarovski, rękawiczki skóra, sukienki na wesele, jeansy House, nowe bluzy
Sukienka marki Orsay - Będę wybredna, bo jest NOWA, z papierową metką. Kupiłam ją miesiąc temu na Sylwestra, ale niestety teraz nie mogę się w nią wcisnąć. Cena na metce 129zl - wymienię na coś o podobnej wartości, najchętniej na białe śniegowce - dokładnie takie jak na zdjeciu u mnie w Wish. Wykonana ze śliskiego materiału - satyny. Kolor amarant - róż. Zapinana z tyłu na zamek, wiązana na szyi. Długość za kolana. Na biuście zakładki, dzięki czemu będzie pasować również na duży biust. Sukienka jest w całości na śliskiej różowej podszewce. Dół sukienki podszyty tiulem, dzięki czemu ślicznie się układa. Materiał lekko sie naciąga (97% Polyester, 3% Elasthan). Sukienkę można prać w 30 stopniach. Rozmiar z metki 40.
szerokość od pachy do pachy 43cm do 47cm x 2 szerokość pod biustem 38cm do 42cm x 2 szerokość w pasie 40cm do 44cm x 2 długość mierzona po boku 81cm długość mierzona z tyłu od połowy pleców w dół 78cm Edytowane przez MA66IE Czas edycji: 2011-01-11 o 10:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: biżu Swarovski, rękawiczki skóra, sukienki na wesele, jeansy House, nowe bluzy
Pierścionek marki Swarovski - Będę wybredna,100% ORYGNIALNY. W środku wygrawerowane logo (łabędź) świadczące o oryginalności. W granatowym oryginalnym opakowaniu. Kupiony w Londynie w sklepie Swarovski na New Oxford Street - posiadam jeszcze paragon. Rhodium-plated (pokryty rodem, rod jest niezwykle rzadko występującym w przyrodzie i droższym od złota metalem szlachetnym z grupy platynowców; biżuteria rodowana od lat stanowi konkurencję dla wyrobów jubilerskich z platyny). Wysadzany cyrkoniami - kryształkami Swarovskiego. Article no.:1808933. Rozmiar 16. W dobrym stanie - miejscami przytarty (głównie od wewnetrznej strony, ale trzeba się przyjrzeć z bliska, żeby to zobaczyć), dwa oczka były na nowo mocowane u złotnika. Cena sklepowa 375zł
Srebrne kolczyki spiralki - nowe, srebro próba 925, waga 5,3 g, długość 8,6 cm, grubość spiralki 1,5 mm Edytowane przez MA66IE Czas edycji: 2011-01-11 o 10:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Sukienka marki Pilot - kolor czarny, stan idealny. Obcisła, z rozporkiem. Asymetryczna. Materiał rozciągliwy. Z tyłu na plecach gumeczka. Z boku ozdobna srebrna klamra. Idealna na przyjęcie, komunię, wesele. Rozmiar S/M
szerokość od pachy do pachy 40-54cm x 2 szerokość w pasie 36-49cm x 2 szerokość w biodrach 44-55cm x 2 długość krótszego boku od pachy w dół 84cm długość dłuzszego boku od pachy w dół 108cm Sukienka marki Twister Paris - kolor szaro-czarny, faktura węża, najmodniejsza w tym sezonie. Materiał śliski, elastyczny. 90% Polyamide, 10% Elasthanne. NOWA. Rozmiar XS/S szerokość od pachy do pachy 37-44cm x 2 długość od ramienia w dół 79cm Sukienka marki River Island - kolor stalowy szary. Materiał rozciągliwy. Zapinana z tyłu na zamek. Ramiączka regulowane. Z przodu rozporek. NOWA. Rozmiar S/M (z metki 40, ale jest zawyżony). szerokość od pachy do pachy 39-46cm x 2 szerokość w pasie 37-45cm x 2 szerokość w biodrach 44-53cm x 2 długość od ramienia w dół 90cm długość od pachy w dół 74cm długość rozporka 23cm Komplet marynarka i spodnie kanty - kolor czarny, stan idealny, raz ubrany, materiał lekko sie rozciaga, kosztował ponad 100zł, więc będę wybredna, rozmiar 38 Wymiary marynarki: szerokość od pachy do pachy 46 do 50cm x 2 szerokość w pasie 41 do 46cm x 2 szerokość na dole 47 do 52cm x 2 szerokość w plecach 39,5cm długość od ramienia w dół 55cm długość od pachy w dół 32cm długość rękawa od szyi 72cm długość rękawa od pachy 44cm Wymiary spodni: stan 22,5cm szerokość w pasie 37,5 do 40cm x 2 szerokość w biodrach 46 do 53cm x 2 długość od pasa w dół 105cm długość od kroku w dół 84,5cm szerokość nogawki 10cm poniżej kroku 25 do 28cm x 2 szerokość nogawki na dole 26cm x 2 Edytowane przez MA66IE Czas edycji: 2011-01-22 o 13:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Sweter z kapturem marki Cropp - Będę wybredna. NOWY. Materiał przyjemny w dotyku, niegryzący, rozciągliwy. Kolor niebieski z błękitem. Z przodu logo. Rozmiar z metki S, będzie pasował też na M.
szerokość od pachy do pachy 40-53cm x 2 długość od ramienia w dół 64cm długość od pachy w dół 43cm długość rękawa od szyi 72cm długość rękawa od pachy 48,5cm Czarna tunika z dużym dekoltem - Stan bdb - nie jest sprana, tylko na zdjęciach wyszła 100 razy gorzej. Rozmiar XL. szerokość od pachy do pachy od 55cm do 67cm x 2 długość od ramienia w dół 75cm długość od pachy w dół 51cm długość rękawa od dekoltu 62cm długość rękawa od pachy 48cm Jeansy biodrówki marki House - Będę wybredna. Praktycznie NOWE, raz ubrane, okazały się za krótkie, jeans ze stretch'em, rozmiar M/L, stan z przodu 19cm pas 42 do 46cm x 2 biodra 49 do 53cm x 2 długość od pasa w dół 101cm długość od kroku w dół 80,5cm szerokość nogawki na dole 23cm Bluzka Stradivarius - kolor biały, stan idealny, raz ubrana, materiał rozciagliwy, rozmiar L szerokość od pachy do pachy 48 do 58cm x 2 długość od ramienia w dół 63cm długość od pachy w dół 42cm długość rękawa od szyi 73cm długość rękawa od pachy 50cm Biały cienki sweterek H&M - z cieniutkiej dzianiny, metki odcięte, stan idealny, raz ubrana, materiał rozciagliwy, rozmiar M/L szerokość od pachy do pachy 44 do 51cm x 2 długość od ramienia w dół 60cm długość od pachy w dół 42cm długość rękawa od szyi 70cm długość rękawa od pachy 48cm Edytowane przez MA66IE Czas edycji: 2011-01-22 o 13:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Bluzka marki RocaWear - Będę wybredna. 100% Oryginalna. Kupiona w Londynie na New Oxford Street w JD Sports. NOWA z papierową metką. Materiał rozciągliwy. Kolor czarny ze złotym. Rozmiar z metki L.
szerokość od pachy do pachy 48 do 54cm x 2 szerokość na dole 38 do 46cm x 2 długość od ramienia w dół 58cm długość od pachy w dół 39cm Bluza marki Frisk - Będę wybredna. Kupiona w Londynie na New Oxford Street w JD Sports. NOWA z metką. Kosztowała 35 funtów (ponad 150zł). Materiał rozciągliwy. Kolor szary z czarnym i różowym. Rozmiar z metki M (będzie pasowac na osoby noszące rozmiar M/L). szerokość od pachy do pachy 45 do 53cm x 2 szerokość na dole 40 do 48cm x 2 długość od ramienia w dół 56cm długość od pachy w dół 36cm długość rękawa od szyi 71cm długość rękawa od pachy 50cm Edytowane przez MA66IE Czas edycji: 2011-01-11 o 10:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Bluza marki McKenzie - Będę wybredna. Kupiona w Londynie na New Oxford Street w JD Sports. NOWA z papierową metką. Kosztowała 35 funtów (ponad 150zł). Materiał rozciągliwy. Kolor czarny z różowym. Zamek odpinany z góry i z dolu. Rozmiar z metki 12 (będzie pasowac na osoby noszące rozmiar M/L)
szerokość od pachy do pachy 44 do 52cm x 2 szerokość na dole 42 do 52cm x 2 długość od ramienia w dół 53cm długość od pachy w dół 36cm długość rękawa od szyi 70cm długość rękawa od pachy 50cm Dwie frotki na rękę marki Nike - biała i czarna. ORYGINALNE. Kupione w Londynie w JD Sports. Biała w stanie idealnym, czarna w dobrym. Bluza marki Only - Kolor czarny z szarymi napisami. Dość głęboki dekolt. Stan bdb. Rozmiar M/L szerokość od pachy do pachy 48-51cm x 2 długość od ramienia w dół 57cm długość od pachy w dół 38cm Fioletowo-szara bluzka BERSHKA - Duży dekolt. Srebrne napisy. Stan bdb. Rozmiar M/L szerokość od pachy do pachy 44 do 52cm x 2 długość do ramienia w dół 57cm długość od pachy w dół 38cm długość rękawa od pachy 53cm Żółta bluzka Reporter - Duży dekolt. Stan bdb- trochę popękana aplikacja, ale trzeba się przyjrzeć. Rękaw 3/4. Rozmiar M/L. szerokość od pachy do pachy 44 do 51cm x 2 długość do ramienia w dół 65cm długość od pachy w dół 45cm Marynarka marki Spirituel - Kolor biały. 100% Coton. Po bokach kieszonki. Stan idealny. Rozmiar S szerokość od pachy do pachy 46cm x 2 szerokość w pasie 40cm x 2 szerokość na dole 45cm x 2 długość od ramienia w dół 55cm długość od pachy w dół 34cm długość rękawa od szyi 71,5cm długość rękawa od pachy 44cm Edytowane przez MA66IE Czas edycji: 2011-01-11 o 10:22 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Jeansy marki Monday - kolor ciemny szary, stan bdb, dłuuugie nogawki, bedą dobre na wysoką osobę, rozmiar 38/40
stan 21,5cm szerokość w pasie 41-43cm x 2 szerokość w biodrach 48-52cm x 2 długość od pasa w dół 109cm długość od kroku w dół 86cm szerokość nogawki 10cm poniżej kroku 24-27cm x 2 szerokość nogawki na dole 27cm x 2 Elegancki kostium - garnitur damski idealny do biura, marynarka i spodnie, jest w rozmiarze 36 / 38, kolor szary. Marynarka posiada śliską podszewkę, z tyłu rozporek oraz poduszeczki na ramionach. Spodnie były podłożone u krwacowej - można je spwrotem przedłużyć - jest ponad 3cm zapasu (na zakończeniach nogawkach nie będzie żadnych zagnieceń, gdyż komplet nie był noszony). Spodnie są w kant. Komplet jest NOWY. Wymiary marynarki: szerokość od pachy do pachy 46cm x 2 szerokość w pasie 43cm x 2 szerokość w plecach 39,5cm długość od ramienia w dół 66cm długość od pachy w dół 44cm długość rękawa od szyi 74cm długość rękawa od pachy 44,5cm Wymiary spodni: stan 24cm szerokość w pasie 40-41cm x 2 szerokość w biodrach 48cm x 2 długość od pasa w dół 98cm (+ ewentualne 3 cm) długość od kroku w dół 75cm (+ ewentualne 3 cm) szerokość nogawki 10cm poniżej kroku cm 27x 2 szerokość nogawki na dole 29cm x 2 Czarna torebka - Ze skórki ekologicznej. Zapinana na zamek. NOWA. długość 26cm wysokość bez rączek 19cm wysokość z rączkami 27cm szerokość 8cm Edytowane przez MA66IE Czas edycji: 2011-01-10 o 17:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Porcelanowa szkatułka - nowa, dostałam w prezencie, jednak nie mam co w niej trzymać, pięknie zdobiona, długość 7,5cm, szerokość 4,5cm, wysokość 3,5cm
Różowe koraliki na żyłce - stan bdb Zielone kolczyki koła - średnica 4,5cm, stan bdb Klipsy motyle - w kolorze złotym z cyrkoniami, stan db Pomarańczowa broszka - z piórek i perełek, stan bdb Bransoletka - czarna ze srebrnymi drobinkami, stan bdb Kolczyki do nosa Claire's - 6 sztuk, z cyrkoniami (czarne, żółte, czerwone) kupione w Londynie, nowe Kolczyki do nosa Claire's -3 sztuki, kupione w Londynie, nowe Edytowane przez MA66IE Czas edycji: 2011-01-10 o 18:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=24287633
Nie chciałabys nowego podkładu Guerlain za pierscionek? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
odpisane
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
JESTEM ONA
|
Ma66ie,
a czy inne zapachy poza wymienionymi przez Ciebie tez mogą byc? I mam jeszcze bluzkę -tunikę w panterkę , sprawdzę tylko rozmiar i firmę ( dostałam,ale na mnie za duża ( noszę 34/36) ) Mam m.in. Kenzo L`Eau Par Kenzo Indigo Pour Femme 40 - 46ml /50 ml w kartoniku, Kate Moss Kate Summer Time 40-45 ml / 50 ml w kartoniku , może jeszcze jakieś poszukam. Mnie interesuje pierścionek. ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
cos za rekawiczki?
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
odpisane
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
cus u mnie za spodenki orsay ?
![]()
![]() |
#20 | |
JESTEM ONA
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Jeśli chodzi o perfumki to tylko te z mojej Wish, a za bluzke pierscionka nie oddam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
![]()
Coś za kolczyki sprężynki?
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
odpisane
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
w snach jest zawsze pięknie Ciepły dom, miejsca dość na twe wierne serce Przyjdzie czas spotkać się potarmosić uszy lub razem na spacer znowu gdzieś wyruszyć Lecz dziś sobie śnij Małymi kroczkami do celu! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
cos za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...&d=1294678056?
moge poszukac poza watkiem
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
cos u mnie za pierscionek swarowskiego?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
odpisane
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 | |
JESTEM ONA
|
Cytat:
![]() Poza tym , które wymieniłam we wcześniejszym poście mam jeszcze Lagerfelda, Jil Sander, GF Ferre Annę Sui i na pewno jeszcze jakieś , ale teraz nie pamiętam już nawet. Z Twoich raczej nie mam. Trudno, pozdrawiam. ![]()
![]() |
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
cos u mnie za pierscionek?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:20.