![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
kremy EL TIME ZONE do wymianki
nieaktualne
witajcie mam do wymiany nówki sztuki kremów Estee Lauder Time Zone pod oczy słoiczek 5ml Estee Lauder Time Zone na dzień i na noc poj. 15ml tutaj opis http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...t=32429&next=1 wymienię na inną pielęgnację do twarzy chętnie na krem Dermiki na noc z peptydami Edytowane przez abar18 Czas edycji: 2011-01-27 o 19:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: kremy EL TIME ZONE do wymianki
hop
---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:34 ---------- wstępnie interesuje mnie Clinique Touche Blush a mogłabyś dodać zdjęcie |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
jestem chętna na kremy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie?
![]()
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ---------- niestetey nic ![]() ---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ---------- też nic ![]() ---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ---------- hop |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
witaj, znajdziesz cos u mnie za kremy?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
witaj
![]() Pudru nieuzywałam bo jest dla mnie zbyt ciemny, moze masz cos jeszcze poza watkiem, chetnie wymienie bronzer. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam jeszcze ewentualnie to co w tym zamknietym wątku aha a czy ten puder jest jeszcze w miarę miękki-tzn. czy łatwo nabiera się na pędzel? http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=484040 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
hop
---------- Dopisano o 17:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ---------- hop ---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 17:14 ---------- ![]() ---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 18:46 ---------- hop ---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ---------- hop |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
Puder jest miekki, bardzo łatwo nabiera sie na pedzel, ma delikatne drobinki.
podoba mi sie mieszanka meteorytów, ewentualnie cien nouba. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
no ja cień oddam chętnie -dodam,że kolor piękny,ale ja w ogóle nie umiem się malować sypkimi cieniami, ciągle kupuję ze wzg. na kolory a potem oddaję na wizażu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
Hmm, wolałabym meteoryty, moge cos dorzucic z watku, co Ty na to?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
wiesz co-nawet lepiej-sprawdziłam ten cien i się okazało ,że jego ważnośc minęła 2010.10-nawet nie pomyśłałam,że cos z nim jest nie tak-jest prawie nowy, zapach i wszystko jak zaraz po otwarciu
jak by Ci to nie przeszkadzało to mogę do również dołożyć, ponieważ jak pisłam wcześniej ja i tak go nie używam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
W takim razie, podziekuje za cien, ale jestem chetna na meteoryty i kremy, a Ty co bys chciała ode mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
pojawił się problem-własnie wróciłam z zakupów z przeceniomym pudrem brązującym Lancome
wybacz,ale ja chyba muszę zrezygnować z Twojego bronzera mam nadzieję,że ni jesteś zła,ale te promocje w sephorze bardzo kuszą, a na dodatek miałam bony sodedxo i w sumie tylko tam mogłam je wydać kremy i meteorki nadal mam, chętnych na razie na nie nie ma,więc jeszcze poczekajmy-może coś dołożysz w wątku? ---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ---------- wiesz przejżałam przed chwilką Twój wątek i masz krem pod oczy Clinique-jeden z moich ulubionych ![]() wiem ,że łatwo go nie oddasz i moje kulki + kremy to za mało i może ja jeszcze cos bym dołożyła -tylko co?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
Moze innym razem wymienimy sie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:00.