![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Czy zdarzyło Wam się coś u kogoś nieumyślnie popsuć ?;P
witajcie
![]() Wydaje mi się,że nie było takiego wątku jeszcze, szukałam. Jeśli jednak takowy już istnieje, proszę połączcie go.dziękuję z góry ![]() Otóż.. ostatnio uświadomiłam sobie jak wiele rzeczy nieumyślnie popsułam u kogoś . ![]() Wśród nich znalazł się bardzo drogi stół w jadalni, postawiłm na niego kubeczek z proszkiem do prania,proszek jakos z dna od zewnątrz wżarł się w stół i już tak zostało ![]() ![]() ![]() ![]() Jestem straszną gapą i nie wiem jak to się dzieje, że ciągle muszę coś u kogoś popsuć. ![]() Mam nadzieję, że nie jestem sama ![]() Edytowane przez Ieka Czas edycji: 2011-01-21 o 16:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Czy zdarzyło Wam się coś u kogoś nieumyślnie popsuć ?;P
Nie jesteś
![]() Mi też się zdarza, aż się już boję czyichś rzeczy ruszać. Na teraz pamiętam tylko pralkę, którą miałam włączyć i włączyłam, ale tak nacisnęłam przycisk, że się już 'nie odcisnął' ![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Ja też często coś stłukę np. szklanki czy talerze albo ostatnio wyrwałam kontakt niechcący
![]()
![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
Z takich rzeczy pamiętam tylko krzesła mojej koleżanki. Pierwsze poszło, jak miałyśmy po 6 lat, na jej urodzinach. Drugie i trzecie złamałam w tamtym roku, a wczoraj zepsułam kolejne. Dostałam od niej całkowity zakaz siadania na jej krzesłach.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Ja kiedyś w nowym samochodzie znajomego coś popsułam, jakiś plasticzek. Na szczęście dało się to od razu naprawić, ale wstyd mi było
![]() Za to mój chłopak wyłamał u mnie zamknięcie od drzwi w toalecie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2011-01-21 o 16:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
poprawiłyście mi humor, bo myślałam że ja tylko taka jestem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Bardzo fajny temat
![]() Mi czesto zdarza sie wyrwac takie galki, za ktore sie chwyta aby otworzyc drzwiczki od mebli, czasem tlucze szklanki. W moim bylym wynajmowanym mieszkaniu-na studiach- to wylamalam kilka listw, ktore lacza plytki podlogowe z panelami, zwalilam zyrandol lol, wylamalam drzwiczki od zamrazarki. Ogolnie czesto cos zabrudzam ![]() Oczywiscie nic nie celowo, tez jestem jakas taka gapa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Nie, psuję zazwyczaj swoje rzeczy ( np. dziś pralkę )
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
zdarza mi sie to czesto,powiedzialabym,ze nagminnie
![]() ![]()
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Mi wiele razy zdarzyło się coś stłuc, popsułam drzwiczki od pralki u babci, że trzeba je było "umiejętnie" otwierać śrubokrętem
![]() ![]()
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
ja raczej jestem dobra w psuciu i niszczeniu własnych rzeczy
cudzych mi się nie zdarza popsuć, raczej sobie nic specjalnego nie przypominam... najwyżej zdarzyło mi się coś rozlać swoją drogą dziwne to bo w domu non stop coś upuszczam, tłukę etc...
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
byłam w odwiedzinach u jakiej dalekiej ciotki. rozmowa, stratata ja znudzona bawiłam się guzikami na wersalce(taka ozdoba, przyszyte guziki). nagle trach i guzik w mej dłoni. odrazu odłożyłam w miejsce wyrwania i wstałam z wersalki
![]()
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Ja póki co pare razy rozbiłam szklankę, ale kiedyś poszłam do przyjaciółki i chciałam włączyć jej komputer. Wyskakiwal jakiś błąd, więc coś tam popstykałam, tak, że komputer już w ogóle nie ruszał
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Jak miło wiedzieć, że nie tylko ze mnie taka mega gapa...
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() jakbym widział siebie. Ja też zawsze uciekam z miejsca zbrodni. Potłuczonych szklanek i talerzy nie zliczę ![]() Kiedyś popsułam też u ciotki roletę okienną. Chciałam ją zwinąć do góry, ale coś tam się wyłamało, że nie chciała, więc tak ją zostawiłam i poszłam sobie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
Mi się bardzo często zdarza u kogoś coś rozlać, nabrudzić, praktycznie za każdym razem
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:49 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
Na 1 mieszkaniu studenckim w pierwszy weekend kiedy zostałam sama urwałam sznurki na balkonie na których sie suszy pranie. Sznurki poleciały razem z tym metalowym prętem co są przyczepione do ściany
![]() Na 2 mieszkaniu studenckim, już w pierwszy dzień urwałam rączke od zamrażarnika ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
Ja wyrywanie gniazdek (wszędzie!) dopracowałam do perfekcji:P poza tym przynajmniej 3 razy w tygodniu rozwale drzwiczki od zamrażarki i wołam współlokatorkę, by to naprawiła bo ja oczywiście nie umiem
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
BAN stały
|
ja Tż rozwaliłam łóżko
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
Tak na szybko to pamiętam tylko jedną sytuację - kiedy pomagałam sprzątać ze stołu po imprezie typu "u cioci na imieninach" włożyłam szklankę w szklankę, żeby zanieść do kuchni więcej rzeczy na raz. Dokładnie nad zlewem ta dolna szklanka pękła mi w dłoni (nie wytrzymała nacisku) - nawet nie przyszło mi do głowy, że tak się może zrobić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
Tak zdarzyło się i to pewnie nie raz, ale najgorsze, co sobie przypominam, to zapchanie toalety u TŻ-a
![]() ![]() ![]() Wieczorem tego samego dnia: TŻ: Nie zapchałaś przypadkiem toalety u mnie dzisiaj rano? Ja: ![]() TŻ: Bo toaleta się u mnie zapchała. Myślałem, że to może ty, bo akurat pierwszy raz u mnie się załatwiałaś i pierwszy raz zatkała się toaleta Ja: Nie, to raczej nie ja. Hihi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Oj, wątek dla mnie.
![]() ![]() Odgryzłam połowę szklanki u koleżanki ![]() ![]() ![]() Niech żyje zgrabność! ![]()
![]() |
#25 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() przeżyłam podobne sytuacje tyle że u siebie w domu: 1.Kiedyś jak byłam dzieckiem na jakichś imieninach<mamy chyba>"zjadłam szampankę"taka spragniona szampana pikolo byłam dop tej pory mi to przypominaja ![]() 2. w podstawówce czy na początku liceum <jakoś tak>"ciągałam sie z bratem swoim i on sie zamknął w swoim pokoju nie chciał mi drzwi otworzyć to ja <zeby mu oddać ![]() ![]() ![]() no a u innych, ostatnio przypominam sobie tylko to że pracujac w żłobku połamałam<p[rzez zupełny przypdaek nieuwagę dwa wiaderka -dziewczyny sie ze mnie śmiały ze ja sie do niczego nie powinnam dotykać-odkupiłam wiadra ale opinia psuja cichociemnego została nna cały okres mojej pracy tam ![]() u babci kiedyś stłukłam nową lampę, bo skakałam po łózku,to na zmianę tańczyłąm a ze lampa<nowiuśka> stała akurat na stoliku przy łóżku to wiecie wymachiwanie rekami ,nogami i sie stłukło no ![]() ![]() keidyś w podstawówce byłam na wiosce,i dostałam okresu przykazywali wszystkim dziewczynom ciotkom,zeby nie wrzucac podpasek do sedesu bo sie zatka ..no i sie zatkało ![]() a moje lalki zawsze chodziły do fryzjera i sie na chłopaka ścinały ![]() ![]() a swoja drogą ja omijam łukiem sklepy,stoiska z porcelana,talerzami,szkla nkami itp. wole nawet nie zerkać w tamtą stronę,co by losu niekusić. niech żyje zgrabność!! dobzre wiedziec że ktos ma podobne "Szczescie" |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Rozlewam, brudzę i przewracam ;( masakra
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Konto usunięte
|
Kiedyś stłukłam szklankę - ucieszyłam się bardzo, ze był to jakiś nieładny przepotopowy egzemplarz (nic drogiego) a nie szklanka z ładnego kompletu. Cóż, okazało się ze wlascicielka baaaaardzo lubiła tą szklankę, była taka fajna i w ogole najlepsza
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:22.