|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Tigi Small Talk, ESCADA Marine Groove
Witam Drogie Wizażki
![]() ![]() Chciałabym wymienić: 1.) Odżywczy preperat do stylizacji, TIGI Small Talk - użyłam go z 3-4 razy, mam tutaj na myśli 3-4 dozowania, zużycie jest widoczne na załączonym zdjęćiu 2.) Woda toaletowa ESCADA 30ml z limitowanej serii Marine Groove, jej zużycie również widoczne na załączonym zdjęciu. Kosmetyki chciałabym wymienić na np.: 1.) Jakaś profesjonalna maska do włosów suchych, zniszczonych (ogólnie preparaty do pielęgnacji włosów wskazane ![]() 2.) Ampłuki Radical lub Seboradin 3.) Najnowszy zapach Eau de Iceberg dla niej (na butelce jest 74) 4.) Kate Moss Vintage 5.) Inny zapach, który znam ale może mi teraz nie przychodzi do głowy, coś zbliżonego do Iceberg bądź Amor Amor, nuty Edytowane przez Kakcia Czas edycji: 2011-02-12 o 15:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: Tigi Small Talk, ESCADA Marine Groove
Zapomniałam dodać w temacie, że Escada 30 ml. Niestety nie posiadam kartoników, bo wyrzuciłam
![]() E.Arden Splendor nie dla mnie ![]() Edytowane przez Kakcia Czas edycji: 2011-02-12 o 15:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
coś za Tigi?
Mogłabym zrobić odlewki 100ml Scandic maski z roteinami jedwabiu Scandic maski kokosowej maski Lorys Snake wszystkie bez silikonów mam też spray oriflame przeciw promieniowaniu uv na lato |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
coś za escadę?
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie?
![]() |
#9 |
BAN stały
|
dżywczy preperat do stylizacji, TIGI Small Talk - użyłam go z 3-4 razy, mam tutaj na myśli 3-4 dozowania, zużycie jest widoczne na załączonym zdjęćiu
cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za Tigi?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
czyli u mnie nic nie znalazłaś, tak?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za Escade?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=492704 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:28.