|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
![]() :(( koszmar
Witam wszystkie wizażanki
![]() ![]() ![]() Każda kobieta wie że prawie każdy FACET jest nie warty naszych łez, nie warty naszych spojrzeń po odejściu. 2 lata temu poznałam mojego byłego tż na kursach. Kolegowaliśmy się, to były takie etapy że poznawaliśmy się bliżej i z czasem stawaliśmy się dla siebie bliżsi.. przebywaliśmy ze sobą.. Kiedy byliśmy już razem byłam bardzo szczęśliwa. Rok temu miałam wiele przeżyć, wiele było smutków przeżywał je razem ze mną. Myślałam że nie potrzebuje niczego do szczęścia ale wszystko miało swój koniec.. Kiedy przestał się mną interesować okazało się że miał inną, zdradzał mnie byłam drugą. Byłam załamana.. zdążyłam to zauważyć.. zerwałam z nim. Gubiłam się we wszystkim. Postawiłam na swoim. Zrobiłam sobie przerwę i myślałam że wyjdę z niej cało, że wszystko sobie przemyślę.. Mija rok od dziś.. myślałam że się od niego uwolniłam, natomiast mój tż był na tyle sprytny że rozpowiedział wszystkim że się z nim kochałam, robiłam rzeczy o które nie była bym wstanie zrobić... Chodź ja tego ani nie miałam w planach ani nie miałam jeszcze czasu o tym pomyśleć.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez cindirellaa Czas edycji: 2011-02-09 o 15:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: :(( koszmar
Strasznie chaotyczny jest Twój post. Niewiele z niego zrozumiałam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Chłopak się naoglądał tego co nie powinien i złośliwie rozpowiada, co mu ślina na język przyniesie, żeby podbudować swoje własne ego
![]() W czasach, kiedy nawet w reklamie epatuje się seksem, powinnaś obrócić to w żart, nic tak nie wkur... byłego, jak jego własne złośliwości spływające po Tobie jak po kaczce, i być dumna ze swoich erotycznych wyczynów (nawet jeśli ich nigdy nie popełniłaś) ![]() W każdym bądź razie masz chodzić dumna jak paw ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
zgadzam się z przedmówczynią, dokładnie też nie wiem w czym mamy pomóc.
Jedyne co to bym sobie olała ta plotkę i koniec. Ludzie z którymi się trzymasz i przyjaźnisz znają Cię najlepiej, wiedzą jaka jesteś i to Cię powinno interesować. A że on o tobie coś mówi to możesz sobie olać ![]() ---------- Dopisano o 16:39 ---------- Poprzedni post napisano o 16:38 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Najgorsze jest to że.. Jestem z innego miasta dużo osob mnie nie zna i on ma przewagę nie chce nasyłać, robić zamieszania..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Chodzi o to że nie chciałabym zostać w oczach innych.. ku.
Nie myślałam że może się do tego przyczynić.. powiedziałabym mu to ale jestem za wrażliwa i boję się podchodzić boje sie że cos się stanie.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
a ile masz lat?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
17
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Na coś takiego jest jeden lek - kiedy ktoś pyta "czy to prawda?" Odpowiada się z uśmiechem: "Ojej, ale biedaczek, nie wiedziałam, że nasze rozstanie tak go rozstroiło psychicznie, że zaczyna wymyślać bzdury. W końcu to nie jego wina, że ma małego ptaka i nie jest w stanie zadowolić żadnej kobiety..."
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
ja bym to olała.Jesteś pewna ,że on o tobie to powiedział?
Ktoś Cię już wytykał palcami ?? Śmieli się z Ciebie ?? Może tak naprawdę nikt tego nie wziął na poważnie. Nie przejmuj się , olej kolesia i całe towarzystwo ---------- Dopisano o 17:15 ---------- Poprzedni post napisano o 17:14 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
tzn, moje byłe koleżanki okazały się Jego koleżankami a później kimś więcej.
I na mnie najeżdżają, On powiedział to mojej koleżance.. a ona dalej. Doszłam do tego bo ostatnio pisała do mnie osoba na komunikatorze i chciała to za jakąś tam kwotę. Jak narazie one. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak sie ma 17 lat wiem ze bardzo sie przejmuje tym co mysla inni, ale uwierz, ze wyjdzie ci na dobre jak totalnie olejesz sprawe.
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
keep calm and contour on
|
wiadomo,że takie plotki nie są miłe i łatwo nie przychodzi olewanie ich, ale to że z nim spałaś niby nie jest zbrodnią, nie jest to aż tak straszne, mógł wymyślić coś gorszego.
![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
Droga Pilar1899 owszem, mógł.. ale myślę że to początek. Zrobię tak jak Elfir napisała i jestem jej szczególnie wdzięczna bo zaczęłam się naprawdę przejmować.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Przyczajenie
|
Nie warto przejmować się osobą tego pokroju
![]() ![]() ![]()
![]() |
#17 |
Konto usunięte
|
Straszne, boje sie takich sytuacji, myslisz ze ktos jest twoj a on cos takiego odstawa po X latach. Kolezanka byla ze swoim 4 lata, przespal sie z nia i nastepnego dnia ja rzucil. 4 lata z nia byl tylko po to.... Ale minelo pol roku i nikt o tym nie pamietal juz.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Przyczajenie
|
Ludzie są nienormalni. Dziwię się, że w ogole słuchają tego kolesia... Gdybym spotkała kogoś takiego, kto wyraża się w ten sposób o swojej ''byłej'' dziewczynie uznałabym go za totalnego idiotę, i kawał chama.
Niestety dzisiejszy swiat nastolatek rządzi sie innymi prawami, wszyscy są przyjaciółmi a obrabiają sobie wzajemnie tyłki. Z czasem to minie, ale trzeba uważać jakimi ludźmi się otaczamy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Ja bym powiedziała (wiem ze to nie ladnie) ale podeszłabym do kolesia w towarzystwie, wysmiala go i zapytala dlaczego takie ploty rozsiewa skoro to MU nigdy "stanąć" nie chciał wiec jak moglas co kolwiek z nim robic ?
![]() ![]()
![]() |
#20 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Przede wszystkim badz twarda i postaw sie po jak tego nie zrobisz to beda se gnojki uzywac. A tak jak mu dowalisz to zobaczysz ze te przykrosci szybciutko sie skoncza. Trzymaj sie i nie bierz do glowy. To zakompleksiony czlowieczek ktory probuje sie w ten sposob dowartosciowac ![]()
![]() |
![]() |
#21 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Autorko wątku, musisz w sobie znaleźć nieco ikry, odwagi, czy nawet gniewu na początek. Nie bój się własnego cienia, bo zawsze i wszędzie będziesz świetnym materiałem na ofiarę. Przecież zawsze i wszędzie - np. w pracy, możesz spotkać na drodze kogoś zakompleksionego, niezrównoważonego, kto nawet ze zwykłej randki zrobi w plotkach orgię z udziałem odkurzacza i świnki morskiej (zwykłe orgie już nikogo nie interesują, musi być przegięcie ![]() Edytowane przez 201803290936 Czas edycji: 2011-02-10 o 06:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
dokładnie, nie rozumiem takich rzeczy dlatego "przyjaciółki" sobie odpuściłam i śpię spokojnie
![]() ---------- Dopisano o 14:59 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ---------- Dziś sprawa wygląda jasno: znajomi wiedzą o jego kombinacjach, kiedy im wyjaśniłam tak jak jedna z was dała mi pomysł, było kupy śmiechu i każdy mówił że to widać na wylot że Ci zazdrości, że chce się dowartościować. Dziewczyny mojego byłego TŻ, zaczęły mnie omijać z daleka. Kiedy na nie patrzę ich miny bledną, zmieniają kierunek. Jest cicho. Mam nadzieję, że wszystko się wyjaśni. Numer telefonu zmieniłam (kupiłam nowy.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:52.