![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Zapraszam do wymiany.- Wymiany ze mną mogą być powolne, proszę to uwzględnić.
- Lubię próbować, mam masę kosmetyków więc jeśli czegoś potrzebujesz na próbę - zapytaj czy posiadam, zrobię odlewkę w zamian za inną odlewkę rzeczy której jeszcze nie testowałam, a jestem ciekawa. - Proszę o konkretne propozycje,( co oferujecie w zamian za moje kosmetyki.) Za zapachy chętnie przyjmę kosmetyki z listy poniżej. To czego aktualnie potrzebuję i to co chętnie przyjmę!! -Podkład jasny wysokopółkowy do cery problemowej, mieszanej. - puder prasowany najlepiej ale nie tylko - jw.. -Produkty do zmywania twarzy, tak z wodą jak i bez (micele, żele apteczne, mleczk). -Produkty naturalne np. z BU. - nigdy nie używałam, chętnie wypróbuję. -Zawsze chętnie przyjmę wysokopółkowe produktów do skutecznego oczyszczania cery i do zwężenia rozszerzonych porów ( chętnie również miniprodukty, GWP, składniki setów ) - kosmetyki o rewelacyjnych opiniach KWC. - najchętniej miniprodukty. -komponenty do filcowania, igły etc. -dodatki, paski skórzane, torebki duże, porfele etc - nową bieliznę termalną, najchętniej brubeck. -MANEKINY damskie- różne. Najchętniej całopostaciowe- stojące, lakierowane, biały czarny, szary, srebrny. Ale inne też mogą być, ale raczej nie siedzące. -nowe produkty na prezenty: 1)przedmioty do domu ( głównie kuchni ), 2)kosmetyki średniopółkowe, mogą być katalogowe. 3) apteczne -suche karmy dla kotów. -produkty codziennego użytku, patyczki , waciki, mokre chusteczki, płyny do prania, do płukania etc. - "Wołanie z końca świata" Marlo Morgan -duża walizka Na wymianę posiadam ( ale nie tylko, jeśli coś macie z listy chciejstw - proszę pytać o inne rzeczy): -Effaclar M - higieniczne opakowanie z pompką - ubyteku nie widać, po częstości stosowania sądzę 10-15%. Wazny 8 miesięcy. - KWC baza Abracadabaume Perfect Illusion Garancia - używana kilkukrotnie. -błyszczyk, balsam miętowy The Body Shop - niewiele używany. -peeling Sephora miętowy -nowy - błyszczyk Victoria's Secret, nowy. kolor malinowy. - krem BurtsBees migdałowy do rąk. - użyte może 10%. - maska La Prairie - Głęboko oczyszczająca - użyta dwa razy na twarz więc z 50 ml więc pozostało 40-45 ml. -zestaw Collistar Benessere dei Sensi- perfumetka + balsam + kosmetyczka + książeczka. Nowe. Będę wybredna. - Mellow Verino 30ml.- bez kartonika i opaski, ubytek ok. 5ml.-7ml, - JPG 2 - 40ml, ubytek ok. 10 ml.- z wymiany, http://www.lumiere.pl/product_info.p...74_Mellow.html - mianiatura less belles migdałowe, za inną miniaturę, lub coś niezbędnego. - Tommy Hilfiger - true star ( z wymiany, podczas transportu pękła nakrętka ) - ubranka dziecięce: dla dziewczynki ( 0-5lat. ), chłopca (0-13l), przykładowe zdj. Zapraszam do ofertowania. Edytowane przez palau Czas edycji: 2011-02-26 o 13:52 Powód: dokładam kolejne pozycje |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Zapraszam do wymiany.
Witam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję za ofertę, niestety zapachów i cieni w ogóle nie poszukuję, a te są głównymi przedmiotami w twoim kramie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Za tą maskę chciałabym otrzymać kosmetyki o zbliżonej wartości. Dziękuję za wiadomość.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie to:
Collistar Benessere dei Sensi Masz fotkę?
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
nie znalazłam nic interesującego w zamian.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
cos za
-błyszczyk, balsam miętowy The Body Shop - niewiele używany. -peeling Sephora miętowy -nowy - błyszczyk Victoria's Secret, nowy. kolor malinowy.
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję , niestety nic potrzebnego dla siebie nie widzę. Pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
zapraszam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Hej;ja chętnie Lucidity przyjmę
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
odpisane
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Podoba mi się: -peeling Sephora miętowy -nowy
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
Przekupka: 73 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj, wiesz..w wątku niczego dla siebie nie znalazłam..szukam w zasadzie wyłącznie: kosmetyków z pielęgnacyjnej wishlisty, nowej bielizny: esotiq(staniki 75b) i kappahl(szorty 40/42), rajstop, legginsów w rozm. 3, książek J. Picoult, A. Christie, torebek listonoszek na długim pasku. Jeśli coś z tych rzeczy będziesz miała poza wątkiem to daj znać, wtedy prześlę zdjęcia produktów ************ Pozdrawiam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
moze znajdziesz cos u mnie za:
- maska La Prairie - Głęboko oczyszczająca - użyta dwa razy na twarz więc z 50 ml więc pozostało 40-45 ml. ? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
błyszczyk Victoria's Secret, nowy. kolor malinowy.
- krem BurtsBees migdałowy do rąk. - użyte może 10%. - maska La Prairie - Głęboko oczyszczająca - użyta dwa razy na twarz więc z 50 ml więc pozostało 40-45 ml i bardzo podoba mi się też Collistar ![]() może znajdziesz coś u mnie? chociaż za błyszczyk?
W czerwcu kolorówka, pielęgnacja i pędzle https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post51679446 I parę ciuszków z sieciówek XS-M https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post50571226 Proszę odpisz u mnie - nie subskrybuję wątków |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
Hej;wstępnie mówię:Tak
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
No spoko,z tego co piszesz - mi pasuje ten puder
![]() ![]() Chodziło mi bardziej o targowiskowe wymiaki,bo już kilka razy o zgrozo śledziłam losy poszczególnych luksusowych produktów,które krążyły z rąk do rąk ![]() ![]() To przemyśl proszę; mi taka wymiana by bardzo odpowiadała;ew. możemy sie oczywiście jakoś tym Twoim pudrem podzielić ![]() ![]() Tylko,że krem mam - także te tubki chętnie wymienię ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
Spokojnie zastanawiaj się;ja się żle wyraziłam - mam krem na dzień,ale nie akurat ten sam,także o tym nic Ci nie powiem;po prostu sytuacja zmusiła mnie do nabycia zestawu peeling+ krem choc akurat kremu nie potrzebowałam.
W kwesti Lucidity nie jestem bardzo obeznana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jak coś wymyślisz,to pisz ![]() O widzę,jak się powtarzam,zwłaszcza w kwestii ceny... trochę mi głupio,ale prawda jest taka,że się tłumaczę przed Tobą,bo zazwyczaj takie mini się dostaje w gratisie,czego mam świadomość i niech Ci się nie zdaje,że jestem jakoś strrrasznie pazerna ![]() Po krótkim przemyśleniu: może chcesz tylko dwie tubki - na porządne przetestowanie? Normalne opakowanie ma 40ml - to by wyszło jak połowa połowa(tubki maja po 10ml). A jeśli chodzi o odsypkę to nie musi być do pudełka z sitkiem (mam takie,to sobie przesypię) Chyba,ze coś tam jeszcze wygrzebiesz z zasobów. Nie chcę Cię jakoś szczególnie namawiać do oddania Lucka,ale przypominam,że sama zaproponowałaś ![]() ![]() Edytowane przez mhm0808 Czas edycji: 2011-02-25 o 14:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
moze cos u mnie znajdziesz za jakies ubranka dla chłopca na 104, 110?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
Hej
![]() ![]() ![]() Natomiast co do L to już mówiłam i nie będę się powtarzać - może być odsypka,może być w jakimkolwiek szczelnym opakowaniu tylko napisz proszę ile możesz oddać za pięć tubek kremu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
Niestety nic
![]()
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
Zainteresowały mnie:
-peeling Sephora miętowy -nowy [/QUOTE]
- błyszczyk Victoria's Secret, nowy. kolor malinowy. -zestaw Collistar Benessere dei Sensi- perfumetka + balsam + kosmetyczka + książeczka. Nowe. Będę wybredna.
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
To może jeszcze -błyszczyk, balsam miętowy The Body Shop - niewiele używany.
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Rozeznanie
|
-błyszczyk, balsam miętowy The Body Shop - niewiele używany.
znajdziesz coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Rozeznanie
|
czy cos u mnie za
- błyszczyk Victoria's Secret, nowy. kolor malinowy. - krem BurtsBees migdałowy do rąk. - użyte może 10%. ?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:35.