![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
KOLORÓWKA / PIELĘGNACJA znanych firm
NIEAKTUALNE
kosmetyki do wymiany nowości zdjęcie 2 / 3 Edytowane przez malowana81 Czas edycji: 2012-01-20 o 22:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: KOLORÓWKA / PIELĘGNACJA znanych firm
WITAJCIE MAM NA WYMIANĘ SPORO RÓŻNYCH KOSMETYKÓW WSZYSTKIE SA ZADBANE I PRAWIDŁOWO PRZECHOWYWANE.Nowości na czerwono rezerwacja na zielono ZDJĘCIE 1
ZDJĘCIE 2 /3
wymienione WIBO nr.63 jasny szary ubytek niewidoczny może z 5% WIBO nr. 40 jasny fiolet raz użyty AVON foot works krem do stóp granat i czekolada nowy BIOVAX szampon do włosów słabych i wypadających - zostało ok połowy SYOSS lakier do włosów dodający objetości zużycie jakieś 10% SEPHORA olejek do zmywania makijażu zostało ciut mniej niz połowa La Roche Posay, Autohelios, samoopalacz, pozostało 70 ml z 100 ml AA THERAPY oliwkowy krem na noc użyty 2 razy YVES ROCHER do podkładu użyty parę razy czysciutki i wypachniony MAESTRO 790 rozmiar 1 do eyelinera ]MAESTRO 330 rozmiar 6 [*]9 pędzli zakupionych na allegro jako bobbi brown niestety okazały się podróbkami syntetyczne całkiem niezłe niektóre używane AVON SuperCurlacious tusz podkręcający użyty pare razy świeży MAYBELLINE szminka 170 petal ubytek 5% SEPHORA konturówka do ust 02 rose psychose z pędzelkiem raz temperowana NIVEA Beauty Lift kolor ivory zakupiony tydzień temu w Niemczech użyty ok 2 razy [*]ELF puder kolor porcelain najjaśniejszy -użyty 2 razy kartonik [*]MineraLogics pudkład mineralny kolor Tan uzyty 2 razy z kartonikiem KLIK [LIST] MAYBELLINE mineral pure liquid kolor 010 IVORY zostało ok 70% PHARMACERIS Podkład intensywnie kryjący kolor Ivory zostało ok 60% LAURA MERCIER puder mineralny kolor real sand pozostało ok 30% MAC STUDIO FIX nc25 zużycie jak na zdjęciu ELF róż glow
golden rose Fantastic nr 124 ciemna malinka MANHATTAN eyeshadow base long lasting kupiont tydzień temu w Niemczech użyty może z 2 razy[*]ESSENCE cień 02 sweetheart - użyte ok 3 razy[*]CLINIQUE dramatically different moisturizing lotion miniatura zostało mniej niz połowa jak na zdjęciu INGLOT róż w kremie kolor 91 z wymianki niestety ta konsystencja nie dla mnie ![]() INGLOT róż w kremie kolor 87 z wymianki niestety ta konsystencja nie dla mnie ![]() BENEFIT korektor boi-ing kolor 02 zużycie na zdjęciu OLAY conplete promienny blask emulsja rozświtlająco nawilżająca na dzień ubytek widać na zdjęciu niewielki *]DERMIKA tonik Meritum z kwasem AHA do cery dojrzałej zostało ok 90% BIODERMA sebium hydra kremik zakupiono tydzień temu 2 razy użyty ESSENCE nr 30 secret it-girl - jedwabisty róż pomarańczowy BOURJOIS róż 15 rose eclat zużycie na zdjęciu ESSENCE I love berlin super zieleń z wymianki ale mam już podobny EVELINE intensywny balsam s.o.s ratunek dla suchej i szorstkiej skóry rąk,łokci,kolan,stóp zostało ok połowy ESSENCE summer of love bronzer w musie bardzo sympatyczny ![]() MANHATTAN cień kolor turquoise parfait - użyte raz [*]INGLOT lakier 849 pomarańcz ze złotem użyty może z 2 razy[*]INGLOT lakier 112 granat perłowy użyty 2- 3 razy PUPA róż wypiekany do policzków kupiony pare dni temu w Dauglas niestety kolorek nie dla mnie ![]() [*]My Secret nr. 128 ciemny niebieski - nowy[*]GOLDEN ROSE ceramic kolorek 119 róż[*]NIVEA calcium power kolorek 34 currant użyty 2 razy[*]AVON foot works scrub do stóp granat i czekolada nowy[*]GOLDEN ROSE paris kolorek 222 raz użyty [*]DIORSKIN NUDE nawilżający podkład mineralny kolor 020 beige clair / light beige kupiony w Sephora miesiąc temu kolor 020 zużycie jakieś ok 10% może mniej ( wizualnie buteleczka jest pełna jednak użyłam z 10 razy i zrobiłam odlewkę 4 pompek ) jeśli chodzi o kod to nie mam pojęcia gdzie mam szukać na butelce jest OWO1 ale co oznacza nie mam pojęcia ![]() [*]NYX szminka kolor 642 miracle czerwono / złota Edytowane przez malowana81 Czas edycji: 2011-04-16 o 21:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
witaj
![]() coś za róż mac ? ![]()
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
coś u mnie?? interesuje mnie:
ELF puder kolor porcelain najjaśniejszy -użyty 2 razy kartonik MAYBELLINE mineral pure liquid kolor 010 IVORY zostało ok 70% PHARMACERIS Podkład intensywnie kryjący kolor Ivory zostało ok 60% ewentualnie: ESSENCE cień 07 mix it, baby!- użyte ok 3 razy ESSENCE cień 02 sweetheart - użyte ok 3 razy https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=506552 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
Przekupka: 73 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj, podobają mi się:
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Hej: moze cos u mnie za MAC
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
essence duo szary i róż
essence róż do policzków coś u mnie ?
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
napisz mi jeszcze tylko czy ten podkład maybelline jest faktycznie taki bardzo jasny??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie za:
BIOVAX szampon do włosów słabych i wypadających - zostało ok połowy KAMILL żel pod prysznic miętowa czekolada nowe nieużywane dostałam w prezencie niestety nie mój zapach AA THERAPY oliwkowy krem na noc użyty 2 razy AVENE Clean - Ac Krem nawilżający i łagodzący podrażnienia idealny przy kuracji przeciwtrądzikowej użyty może z 5 razy OLAY conplete promienny blask emulsja rozświtlająco nawilżająca na dzień ubytek widać na zdjęciu niewielki PHARMACERIS Podkład intensywnie kryjący kolor Ivory zostało ok 60% |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
dziękuję, niestety nic nie znalazłam dla siebie
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
moze cos za samoopalcz, róż MAC,zel TAFT
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
a może podpowiesz czego szukac poza watkiem ?
![]()
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
moze cos u mnie za
BOURJOIS róż 32 ambre d'or - użyty 2 razy MAC kolor Fleur power satin zużycie niewielkie jak na zdjęciu 9 pędzli zakupionych na allegro jako bobbi brown niestety okazały się podróbkami syntetyczne całkiem niezłe niektóre używane
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
nie patrz na to czy bedzie to dla mnie opłacalne - bo ja sie chce pozbyc tych rzeczy jak najszybcie i chetnie je oddam za cos za co mi sie przyda nawet jesli ceny sie roznia
![]() a wysyłka za granice nie jest taka straszna paczka zazwyczaj idzie od 4 do 7 dni ![]() ---------- Dopisano o 00:48 ---------- Poprzedni post napisano o 00:28 ---------- Nie wiem czemu ale takie miałam przeczucie,że to Ci się spodobało. I..chetnie oddam pryzemki za rózyk który napewno bardziej mi sie przyda ![]()
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
poza watkiem mam jeszcze niebieski lakier miss sporty (nowy) oraz roz do policzkow astor w cieplym brzoskwiniowym kolorze,uzylam go raz dla testu,wiec ogolnie jest jak nowy.
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
Mnie interesuje roz Bourjois ,Essence i balsam Soraya ,zbacz moze coes wypatrzysz z moich kosmetykow na zdjeciu ,oprocz tego mam nwy lakier Vipery zolty matowy i zlocisty blyszczyk Ingolta Funny raz wyprowany odcien,baza pod cienie sypkie o prasowane w zelu z Douglasa
Edytowane przez ewapawliszyn Czas edycji: 2011-02-19 o 09:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie?
![]() |
#25 |
BAN stały
|
czesc
![]() zainteresowało mnie sporo rzeczy u ciebie, moze cos Cie zainteresuje z listy ponizej: Clinique simply- miniaturka z atomizerem ok 3ml Probki perfum: Ouarzazate cdg Coze Heeley fine leather SMASHBOX soft duo lights model sliczny podwojny róż/ z jednej strony dziewczecy róż naturalny mocniejszy kolorek, a z drugiej cielisty rozswietlacz HR błyszczyk podwojny stellaires nr 40 milion Benefit bo-ing nr 01 nowy w kartoniku Rimmel watercool shadow , ombretto in cremo nr 051 angel Bioderma photoderm AKN mat spf 40 Creative nail kolor: asphalt jest to ciemny popiel mat Oraz lakiery innych marek joko, astro, maybelline Essence mulit aciotn false lashes mascara COVERMARK- mocno kryjący podklad https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-2...w-sloiczku.htm Maybelline super silky- trwały podklad 21 nude nivea spray unoszacy włosy u nasady volume sensation Lumene -podwoje cienie bez+brzoskwinia Garnier beach look spray zostalo 40% ze 150ml DEPILATOR BRAUN rozowo-bialy Oriflame lip balm Esssence eyeshadow topcoat srebrno-turkusowy H&M smoky eyeshadow (perła, srebro, szarosc, czarny) ELF mineral booster , sheer EDM probki, sample jasnych podkladów -intensive foundation (golden fair x 3, fawn niewiele) -matte foundation ( fair 1 caly sample – pudeleczko) LRP effaclar m 2 x 5ml nówki Clinique superdefense spf 25 15ml w słoiczku lucy minerals. lucy light cream light corry cosmetics mica free/ pale begie Lumiere VV veena velvet edm golden fair blusche butterscotch toffe sheer satin meow, flawless feline : 0 edm fawn intensive |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
witaj, z watku niestety nic mi sie nie przyda moze masz cos poza?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
do hot_summer
![]() z całej listy wpadł mi tylko SMASHBOX soft duo lights a masz fotke? jake masz te lakierki ![]() Edytowane przez malowana81 Czas edycji: 2011-02-19 o 10:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
BAN stały
|
CND CREATIVE ASPHALT ciemny popiel
![]() ---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ---------- hmm a za smashbox pasowałoby Ci abym wiecej rzeczy sobie wybrała?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:06.