![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Lucy Minerals, Queen Helene, Olay, Avon... kosmetyki i dodatki u Ani:)))
!! ZAPRASZAM !!
Hej dziewczyny ![]() ![]() ![]() na szaro- wymienione na różowo- dokładka 1. La Roche Posay, Effaclar Duo próbki: 8 sztuk x 2 ml 2. Maseczka Queen Helene z Avocado Żelowo- błotna maseczka, delikatnie usuwająca niedoskonałości skóry. Regeneruje i działa stymulująco na skórę. Efektywnie oczyszcza pory. Głęboko nawilża, zachowując naturalną równowagę skóry. Efektem jej działania jest czysta, gładka, zrelaksowana skóra. Odżywczy cytrusowy zapach pobudza i odświeża. Zawiera antyoxydanty. Nie zawiera parabenu. DUUUŻA TUBA ![]() 3. Olay - Complete Touch of Foundation - krem nawilżający z dodatkiem podkładu Max Factor odcień jaśniejszy, zużycie ok. 1/3 z 50 ml 4. AVON - Mineralny krem do rąk "Diamentowa poświata" 75ml NOWY 5. Lucy Minerals- podkład mineralny (odcienie Cream i Pale Olive), pełnowymiarowe opakowanie, zużycie minimalne. 6. Kosmetyczka/ piórnik a'la jeans ![]() 7. Urządzenie do manicure firmy Avon, baterie w środku, użyte kilka razy 8. Błyszczyk Bourjois eau de gloss, kolor 19 (taki jak na obrazku, kolorek pomarańczowy), zużycie jakaś 1/3, dokładnie nie widać ![]() 9. Chłodzący błyszczyk Avon, kolorek Iced Latte (efekt mrowienia), zużycie ok. 1/2 może mniej 10. Kryolan Anti- Shine, puder matujący transparentny (Super wydajny, jest rewelacyjny!!!)-mam duuuże zapasy, mogę zrobić odsypkę, za coś super ![]() DOKŁADKA 21.02.2011 !!!! ![]() -pędzel kabuki z firmy Avon, 1 raz użyty, umyty i zdezynfekowany -róż Bourjois nr 74, Rose Ambre (matowy zgaszony róż, drobinki są tak maleńkie że niewidoczne gołym okiem ![]() ![]() -korektor antybakteryjny Manhattan Cover Stick, kolorek 70 vanilla, zużycie jakieś 5-10% -błyszczyk Maybelline Watershine, kolorek Strawberry Sizzle, zużycie jakieś 40-50% może nawet mniej, mam go z wymianki ale nie mój kolor ![]() -pomadka Nivea FRUITY SHINE, super owocowa, zużycie jakieś 45% -Aknicare SR punktowy lotion przeciwtrądzikowy, pojemność wyjściowa 5 ml, zużycie 50% (data ważności 02/2011) DOKŁADKA 26.02.2011 ![]() -Avon Planet Spa- Śródziemnomorskie serum do szyi i dekoltu, użyte 2 razy w niewielkich ilościach -błyszczyk L'oreal Glam Shine 6h, kolorek FOREVER NUDE, pozostało ok. 1/3 produktu -zalotka, użyta 2 razy Szukam: -podkład Bourjois Healthy Mix lub Healthy Mix Serum odcień 52 -podkład Oriflame Giordani Gold, najjaśniejszy odcień -podkład Lirene 2 w 1, najjaśniejszy odcień lub inny jasny podkład -puder Manhattan matujący, antybakteryjny, kolor Vanilla -korektor Maybelline mineralny -jasne cienie do powiek, najlepiej nowe -błyszczyki NYX -róże NYX: Peach, Angel -bronzer do jasnej cery -żele pod prysznic -AVA- krem na popękane naczynka do nóg i ciała -AVA- krem na rozstępy i blizny -krem na noc odżywczy OLAY -tonik Nivea łagodzący -hydrolat aloesowy -lakiery do paznokci (tylko jasne, naturalne, matowe kolorki i NOWE) -ewentualnie jakiś fajny balsam do ciała, jeżeli wpadnie mi w oko Edytowane przez anusia110889 Czas edycji: 2011-02-27 o 11:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Lucy Minerals, Queen Helene, Olay, Avon... kosmetyki i dodatki u Ani:)))
Coś u mnie za:
2. Maseczka Queen Helene z Avocado ? Jeśli w wątku nic nie znajdziesz, to napisz co byś za nią chciała, poszukam poza wątkiem nawet, bo mi zależy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
1. La Roche Posay, Effaclar Duo próbki: 8 sztuk x 2 ml
2. Maseczka Queen Helene z Avocado cos u mnie ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
coś u mnie za Lucy Minerals Cream?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
BAN stały
|
coś za Queen helene?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za Lucy (obydwie ) ? I jaka to formuła? Masz dwa słoiczki pełnowymiarowe, rozumiem?
Proszę o odpowiedź u mnie w wątku (link w podpisie). |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
up
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś u mnie za:
2. Maseczka Queen Helene z Avocado 3. Olay - Complete Touch of Foundation - krem nawilżający z dodatkiem podkładu Max Factor odcień jaśniejszy, zużycie ok. 1/3 z 50 ml 8. Błyszczyk Bourjois eau de gloss |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Hej..
Znajdziesz coś u mnie za maseczkę Queen Helene ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za królową Helenę?
![]()
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
hej masz jakąś wish liste? chetnie bym przygarneła minerałki. może z ciuchów u mnie na wątku coś cie zainteresuje? pozdrawiam
---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 08:56 ---------- dołozyłam jeszcze pare kosmetyków ---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ---------- no niestety nic z tych rzeczy nie mam. no trudno pozdrawiam ![]()
RAZEM PIĘKNIEJEMY ![]() ZAPRASZAM!! https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post22578006 zapraszam do ogladania i komentowania ![]() https://wizaz.pl/akcje/rossmann/rossmanniaczki/marzec-profil-263172.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie m.in. maseczka Queen Helene z Avocado. Zajrzyj do moich wątków.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
cześć -ewentualnie za lucy
![]()
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Hej..
Przypominam się bo chyba nie dostałam odpowiedzi.. Coś u mnie za Queen Helene? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
A czego szukasz? Napisz u mnie , może coś mam.
---------- Dopisano o 19:20 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ---------- Mam np. jeszcze bardzo jasny podkład Elemong BB cream (na forum kosmetycznym jest dział o bb creamach, możesz sobie poczytać) . I 5-tke cieni z Inglota paletka freedom z okrągłymi wkładami (ale odcienie są różne:brąz, turkus,złoto, róż i jasna zieleń). |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
a masz może jakieś zapachy poza wątkiem ?
![]() to niestety nic nie widze ![]()
Mrazo---->Kubico---->Houso----> manka ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=828103 -> wymianka Edytowane przez tusiaczek6 Czas edycji: 2011-02-12 o 14:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
Coś u mnie za Lucy Minerals- podkład mineralny (Pale Olive), pełnowymiarowe opakowanie, zużycie minimalne. (albo odsypkę?) https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=506560 Edytowane przez Siriel Czas edycji: 2011-02-13 o 13:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Raczkowanie
|
wymienisz się za:
Maseczka Queen Helene z Avocado Żelowo- błotna maseczka, delikatnie usuwająca niedoskonałości skóry. Regeneruje i działa stymulująco na skórę. Efektywnie oczyszcza pory. Głęboko nawilża, zachowując naturalną równowagę skóry. Efektem jej działania jest czysta, gładka, zrelaksowana skóra. Odżywczy cytrusowy zapach pobudza i odświeża. Zawiera antyoxydanty. Nie zawiera parabenu. DUUUŻA TUBA 170 g, użyta tylko 1 raz w minimalnej ilości ? ![]() ---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ---------- Cytat:
6. Estien, naturalna Zielona Glinka 100g do 2015r. zużycie: 1 raz użyta! 7. Estien, Glinka Biała 50g do 2015r. stan: NOWA, nieotwierana! 8. Estien, Korund - 100g do 2015r. stan: 1 raz użyty! 9. Estien, maseczka Len+Czekolada 50g do 2015r. stan: 1 raz użyta! ![]() ps. odpisz u mnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:32.