|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Kolorówkę średnia półka i perfumy
Wymienię:
Makijaż 1) ISA DORA - Perfekt Loose Powder, puder sypki odcień 03 velvet Sand z kwasem hialuronowym i krzemionką, świetnie odbija światło 2) SEPHORA - krem tonujący do twarzy odcień 200 - dobry do mieszania ze zbyt mocno kryjącymi make-upami. 3) DERMACOL - make-up cover kolor 221 4) DERMACOL - make-up cover kolor 215 5) Paleta do makijażu Oriflame 5 błyszczyków i 5 cieni 6) Giordani Gold cień w kremie do rozmydlonych kresek - kolor Chocolate Brown 7) Inglot - 3 perłowe cienie do powiek odcienie fioletu i różu 8) Deborah - 3 świetlisto kremowe cienie do powiek odcienie złota i brązu 9) Deborach - 2 cienie do powiek D -Shadow, odcienie szarości i perłowego zgaszonego różu 12) Sensique - 4 aksamitne cienie odcienie beżu, brązu, zgaszonego różu Perfumy 1) ESCADA MARINE GROOVE 100 ml Zarówno kosmetyki jak i perfumy są zużyte w ok. 5% co widać na zdjęciach. Poszukuję mascary czarnej najlepiej nowej ze średniej półki, silikonowej bazy pod podkład może być używana, perfumy wymienię za AQUA Allegoria Herba Fresca 30 ml lub coś podobnego. Edytowane przez renisza78 Czas edycji: 2011-03-27 o 20:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kolorówkę i perfumy
potwierdzam wymiankę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kolorówkę i perfumy
cos u mnie za :
1) ISA DORA - Perfekt Loose Powder, puder sypki odcień 03 velvet Sand z kwasem hialuronowym i krzemionką, świetnie odbija światło 6) Giordani Gold cień w kremie do rozmydlonych kresek - kolor Chocolate Brown odpisz u mnie ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:34.