![]() |
#1 |
Organizatorka
Przekupka: 39 pkt / 100% pozyt.
|
cienie Avon, RHEA, pielęgnacja Avon, bielenda, inne
NIEAKTUALNE
dokładka wymienione zarezerwowane Dokładka: -Joanna Balsam nawilżająco-regenerujący do włosów suchych i zniszczonych 200g - zużycie minimalne - ZIAJA szampon do włosów przetłuszczających się, lawendowy 500 ml - zużycie minimalne - NIVEA BABY aksamitne mleczko nawilżające z wyciągiem z aloesu 500 ml - zostało około 1/3 opakowania - ACERIN cool fresh chłodzący spray na opuchnięte zmęczone nogi 150 ml - zostało około 1/3 opakowania - VIRTUAL (JOKO) fruit cocktail - lakier nr 142 (żółty) 10 ml - użyty na wypróbowanie na paznokciach u jednej ręki. - BU Zestaw - Serum-olejek odmładzający RENEW z retinolem 1.0% - około 10g w szklanej brązowej buteleczce - cera mieszana cienie: - AVON true color denim blues - użyte raz - AVON true color purple haze - użyte raz - lekko nadkruszony ciemny kolor - RHEA black, cafe, eggplany dark (ciemna śliwka) - zużycie minimalne - JOKO cienie VIRTUAL 049 - data ważności do 05.2011 mogę oddać, może komuś jeszcze posłużą - AVON true color fresh cut green - chyba termin już się zbliża ale nie zauważyłam żadnych zmian więc jak ktoś chętny to oddam KHOL Yves Rocher - użyty dwa razy pielęgnacja: - AVON tropikalny krem do stóp i łokci z kwasem AHA - nowe opakowanie nie otwierane - RoOxAnKaA - AVON żel do biustu - użyte kilka razy - zawartość około 75% tubki - wycofany - AVON tropikalny krem do rąk i skórek z masłem shea - użyty raz - sadunia - AVON maseczka z oliwą z oliwek - nie używana - AVON energizująca maseczka z białą herbatą - otwarta, nieużywana - AVON wygładzająca maseczka do twarzy japanese sake and rice - użyta dwa razy, ubytek minimalny - apewu - AVON maseczka głęboko oczyszczająca pory Tajski Kwiat Lotosu - użyta raz, ubytek minimalny - alleyezonme - YVES ROCHER balsam do ciała Nutri Specific - nowy, nieużywany - YVES ROCHER krem do rąk z arniką - nowy, nieużywany - RoOxAnKaA - YVES ROCHER Les Plaisirs Nature żel pod prysznic i do kąpieli miód z kwiatem pomarańczy - 1/2 butelki 400 ml - RoOxAnKaA - YVES ROCHER mydło miód z kwiatu pomarańczy 300 g - nowe, zafoliowane i w kartoniku - DOVE summer glow - balsam do ciała brązujący - użyty około 50 % - JOANNA ekspresowa odżywka waniliowa - użyta cztery razy, ponad 70 % opakowania, termin 06.2011 mogę oddać - henna treatment wax - odżywcza maseczka do włosów - nieużywana, otwarta - Kachnaaaa - Dove therapy - krem wygładzający bez spłukiwania z odbudowującym serum - użyte 3 razy na krótkie włosy (ubytek minimalny) - Maseczka Moc natury WAX SUN 20 ml - saszetka nieotwierana (do 07.2011) - dwufazowa odżywka Moc Natury WAX - używana - zużyte 1/4 (do 07.2011), brak kapturka do atomizera - ZIAJA PRO żel myjący normalizujący 500ml - użyty dwa razy, ubytek minimalny (ważny do 04.2011) - SzatAnka71 - Johnson's baby kojący żel do mycia ciała na dobranoc bedtime - około 1/2 opakowania 400 ml (trudno określić, ponieważ nieprzeźroczyste opakowanie) - RoOxAnKaA - BIELENDA - sól do kąpieli stóp lawendowa - użyta dwa razy, mogę porozdzielać na próbki - silnie złuszczający preparat z 50% kwasami AHA do stóp - nowe, nieotwierane, zafoliowane - MissScareAll - mydło Organic Soap Lawender& Tea tree - 200g - nowe nieużywane, w kartoniku - kotwilka - BU masło shea - zużycie 1/4 słoika - krolowa zurawin - BU masło żurawinowe - zużycie 1/4 słoika - SzatAnka71 - BU żel hialuronowy 1% - zużycie minimalne - Klolcia - Mazidła jedwab proszek 4 g - nowy, nieotwierany - SzatAnka71 - Mazidła ekstrakt z ananasa - mogę zrobić odsypkę - MissScareAll - Mazidła olej śliwkowy - odlewka do 10 g (należy zapewnić opakowanie do odlewki) - MissScareAll - Mazidła hydrolat aloesowy - odlewka (należy zapewnić opakowanie do odlewki) - MissScareAll - Mazidła olej z nasion czerwonej maliny - 10g nowy, nieotwierany (niechcący zamówiłam dwa) - kotwilka - Mazidła mleczko winogronowe - odlewka koło 15 g - ważne do 01/2012 (należy zapewnić opakowanie na odlewki) - Alterra dezodorant w kulce z balsamem Melisa lekarska i szałwia - użyty trzy razy - kulka umyta - Isana witaminy i jogurt żel pod prysznic - nowe, nieużywane - Beauty Formulas oczyszczające plasterki na krosty i plamy 20 szt opakowane w saszetki + 5 sztuk w blistrze luzem (mam kartonik) - Biały Jeleń mydło w kostce 200 g - nowe, w folii (data ważności 10.03.2011 ale nie sądzę aby mydła się psuły) - Organique Mydło glicerynowe 100 g - nowe, zafoliowane (data ważności 05.2010) - Clear szampon przeciwłupieżowy Complete soft care - 2 x 50 ml. - apewu - Soraya kuracja dotleniająca, koralowa maseczka głeboko nawilżająco-dotleniająca 75 ml - użyta dwa razy, zostało ok 75 % lub więcej -Uriage, krem, przeciwsłoneczny, skóra wrażliwa, SPF 50+, 50 ml - kupiony w marcu 2011, bez pudełka, użyty dwa razy do twarzy, zużycie minimalne (dodatkowo dołożę próbkę Bioderma Photoderm AR, tonizujący krem na naczynka, F 50 5 ml - użyte raz do sprawdzenia koloru na dłoni - dosłownie kropelka) - JOANNA guma do włosów - użyta dwa razy, minimalne zużycie - FARIMASI mgiełka do ciała truskawka, limonka, melon - nieużywana, zgubiony kapturek ![]() - VENITA HENNA COLOR - 15 Bronze, 10 Owoc granatu, 13 Orzech laskowy, 11 Burgund - nowe, nieotwierane - poszło po za wątkiem ![]() - Venita Henna Color - opakowania nowe, nieotwierane, w kartoniku: * nr 8 rubin - 1 sztuka * nr 11 Burgund - 1 sztuka * nr 10 Owoc granatu - 2 sztuki * nr 9 Jasna czerwień - 1 sztuka * nr 12 Wiśnia - 1 sztuka MINERAŁY: sample: Silk Naturals Mineral Glow - Heavenly - Crinoline - Angel Lili Lolo - pół biga porcelain w strunie - 1/4 biga poszła do krolowa zurawin, 1/4 poszła do kotwilka Będę dokładać - proszę pytać, mam sporo sampli podkładów. Odżywki do paznokci: - BarbaPro energy®eneration orange - olejek do pielęgnacji paznokci i naskórka 7ml - otwierana, w kartoniku, zużycie minimalne - dwa razy nakładana na paznokcie - apewu - Golden Rose Regenerating & Hydrating Oil 12 ml - w kartoniku, otwierana, nieużywana (ważna do 12.2011) - Golden Rose Vitamin Booster 12 ml - bez kartonika, użyta raz. - Klolcia - etui na pędzle (zdjęcie) WISH: - płatki kosmetyczne większe - kosmetyki babydream - szampony w pudrze - próbki filtrów - 50 + - na testy: kosmetyki sanoflore, sante, lavera - pędzle (głównie FLAT TOP, pędzle do cieni) - półprodukty z Mazideł, BU, ZSK itp (obecnie najbardziej zależy mi na oleju tamanu, oleju arganowym, oleju z róży rdzawej, mocznik) - szampony LUSH - oleje do włosów - cienie mineralne (brązy, szarości, fiolety) - po za tym kuście ![]() Edytowane przez zai Czas edycji: 2011-06-09 o 07:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: cienie Avon, RHEA, pielęgnacja Avon, bielenda, inne
Hejka... może wypatrzysz cos u mnie za poniższe
![]() BU masło shea - zużycie 1/4 słoika BU żel hialuronowy 1% - zużycie minimalne Odpisz proszę u mnie w wątku - link w podpisie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
coś za:
AVON true color denim blues - użyte raz - AVON true color purple haze - użyte raz - lekko nadkruszony ciemny kolor - YVES ROCHER balsam do ciała Nutri Specific - nowy, nieużywany - YVES ROCHER krem do rąk z arniką - nowy, nieużywany |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Interesują mnie:
- henna treatment wax - odżywcza maseczka do włosów - nieużywana, otwarta - BU żel hialuronowy 1% - zużycie minimalne - BU masło shea - zużycie 1/4 słoika - BU masło żurawinowe - zużycie 1/4 słoika Zapraszam do mich 3 wątków. Poza nimi mam kremik Eucerin Aquaporin. |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
Przekupka: 70 pkt / 100% pozyt.
|
coś za
- AVON tropikalny krem do stóp i łokci z kwasem AHA - nowe opakowanie nie otwierane - AVON tropikalny krem do rąk i skórek z masłem shea - użyty raz - AVON maseczka z oliwą z oliwek - nie używana - YVES ROCHER balsam do ciała Nutri Specific - nowy, nieużywany - YVES ROCHER krem do rąk z arniką - nowy, nieużywany - BIELENDA - sól do kąpieli stóp lawendowa - użyta dwa razy, mogę porozdzielać na próbki ? ![]()
#7 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie za
AVON tropikalny krem do stóp i łokci z kwasem AHA - nowe opakowanie nie otwierane AVON tropikalny krem do rąk i skórek z masłem shea - użyty raz YVES ROCHER balsam do ciała Nutri Specific - nowy, nieużywany - YVES ROCHER krem do rąk z arniką - nowy, nieużywany BIELENDA - sól do kąpieli stóp lawendowa - użyta dwa razy, mogę porozdzielać na próbki - silnie złuszczający preparat z 50% kwasami AHA do stóp - nowe, nieotwierane, zafoliowane - BU masło shea - zużycie 1/4 słoika - BU masło żurawinowe - zużycie 1/4 słoika - BU żel hialuronowy 1% - zużycie minimalne FARIMASI mgiełka do ciała truskawka, limonka, melon - nieużywana, zgubiony kapturek |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Perfume Lover
|
cos u mnie za avon?
#11 |
Zadomowienie
Przekupka: 73 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj, może znajdziesz coś u mnie za:
- AVON tropikalny krem do stóp i łokci z kwasem AHA - nowe opakowanie nie otwierane - AVON żel do biustu - użyte kilka razy - zawartość około 75% tubki - YVES ROCHER balsam do ciała Nutri Specific - nowy, nieużywany ? |
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie za:
- AVON tropikalny krem do stóp i łokci z kwasem AHA - nowe opakowanie nie otwierane - AVON tropikalny krem do rąk i skórek z masłem shea - użyty raz - YVES ROCHER krem do rąk z arniką - nowy, nieużywany - JOANNA ekspresowa odżywka waniliowa - użyta cztery razy, ponad 70 % opakowania, termin 06.2011 mogę oddać - henna treatment wax - odżywcza maseczka do włosów - nieużywana, otwarta |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Może coś u mnie za :
KHOL Yves Rocher - użyty dwa razy - AVON true color denim blues - użyte raz - AVON true color purple haze - użyte raz - lekko nadkruszony ciemny kolor https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post26260822 |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za:
KHOL Yves Rocher - użyty dwa razy - JOANNA ekspresowa odżywka waniliowa - użyta cztery razy, ponad 70 % opakowania, termin 06.2011 mogę oddać - henna treatment wax - odżywcza maseczka do włosów - nieużywana, otwarta BU masło shea - zużycie 1/4 słoika ?
#15 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie z tych :
- BU masło shea - zużycie 1/4 słoika - BU masło żurawinowe - zużycie 1/4 słoika - BU żel hialuronowy 1% - zużycie minimalne
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
- AVON true color denim blues - użyte raz
- AVON true color purple haze - użyte raz - lekko nadkruszony ciemny kolor cos u mnie?
#17 |
Zadomowienie
|
Coś u mnie za:
- FARIMASI mgiełka do ciała truskawka, limonka, melon - nieużywana, zgubiony kapturek ![]() - AVON maseczka z oliwą z oliwek - nie używana ?
#18 |
BAN stały
|
hej, cos za
- AVON tropikalny krem do stóp i łokci z kwasem AHA - nowe opakowanie nie otwierane - silnie złuszczający preparat z 50% kwasami AHA do stóp - nowe, nieotwierane, zafoliowane |
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
JOANNA ekspresowa odżywka waniliowa - użyta cztery razy, ponad 70 % opakowania, termin 06.2011 mogę oddać
- henna treatment wax - odżywcza maseczka do włosów - nieużywana, otwarta - BU masło shea - zużycie 1/4 słoika - BU masło żurawinowe - zużycie 1/4 słoika - BU żel hialuronowy 1% - zużycie minimalne |
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
BU masło shea - zużycie 1/4 słoika
- BU masło żurawinowe - zużycie 1/4 słoika cos u mnie? ![]()
#22 |
Zadomowienie
|
coś u mnei za:
KHOL Yves Rocher - użyty dwa razy AVON true color denim blues - użyte raz - AVON true color purple haze - użyte raz - lekko nadkruszony ciemny kolor
#23 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie potrafię się zdecydować ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
AVON maseczka z oliwą z oliwek - nie używana
YVES ROCHER krem do rąk z arniką - nowy, nieużywany AVON tropikalny krem do rąk i skórek z masłem shea - użyty raz Interesują mnie te rzeczy, może chciałabyś się wymienić? ![]()
#25 |
Zadomowienie
|
Nic dla siebie nie wypatrzylam, pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
cos za balsam, krem i mydlo YR?
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
|
Zgadzam się na tę wymiankę: masło żurawinowe za cetaphil + biosilk
![]() Podoba mi się też mydło organiczne, nie wiem co byś wolała oddać ![]() Z naturalnej pielęgnacji nic nie mam niestety. To co, wymieniłybyśmy się?
Edytowane przez kotwilka Czas edycji: 2011-04-10 o 19:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
coś za:
AVON tropikalny krem do stóp i łokci z kwasem AHA - nowe opakowanie nie otwierane silnie złuszczający preparat z 50% kwasami AHA do stóp - nowe, nieotwierane, zafoliowane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
|
A to jest mydełko z tej firmy:
http://webcache.googleusercontent.co...=www.google.pl czy takie: http://www.google.pl/imgres?imgurl=h...w=1003&bih=420 Czy jakieś inne? ![]() ![]() Tak dopytuję, bo mam bzika na punkcie mydeł naturalnych i ciekawa jestem jakie to jest ![]() Mogłabym za nie dać cetaphil+biosilk+physioge l ![]() ps. Mała rada: wstaw sobie w swój podpis link, do Twojej wymianki, bo trudno ją znaleźć ![]()
Edytowane przez kotwilka Czas edycji: 2011-04-11 o 09:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:47.