|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Kolejna szybka wymianka :D
nieaktualne
Zasady: Osoby z mniejszą liczą przekupek wysyłają jako pierwsze ![]() Wysyłka tylko poleconym. DO WYMIANY: BIODERMA 30+, otwarta parę miesięcy temu, zostało do czarnej kreski, więc pewnie ok 70%-80% CHANEL szminka Rouge Coco 09 Organdi Rose Używana, ale niewiele, na pewno zostało ponad 95% ![]() AA serum anty celu, raz używane - nie będę wybredna Zestaw używanych tuszy oddam hurtem - 4 sztuki, zostało na parę razy - nie będę wybredna Lakier YR, nowy, chętnie oddam - nie będę wybredna GIVENCHY brązer, zostało ok 80% ![]() Edytowane przez Gothic_Daisy Czas edycji: 2011-04-28 o 06:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Kolejna szybka wymianka :D
hej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
9) Gosh, blyszczyk w tubce On stage, nowy zafoliowany, kolor 106 (mleczny roz)
- Chales Whortington, nowa profesjonalna odzywka do wlosow nadajaca polysk fioletowy MAC na ile to wyceniasz? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Blyszczyk 25zl odzywka ok30zl (8 euro za nia dalam) a cien 65zl
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
To co powiesz na cień + błyszczyk?
Albo może jeszcze byś cos znalazła za odżywkę, żeby była większa wymianka? Możesz zaglądnąć do mojego starego wątku w podpisie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
coś za tusze ?
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Nic juz wiecejnie widze, ale chetnie oddam blyszczyk i cien za szminke. Tylko poprosze jeszcze o kod
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
*avon naturals nabłyszczający szampon z
odżywką 2 w 1 do każdego rodzaju włosów mandarynka i kiwi - zużycie 1 mycie *avon natural wzmacniający do każdego rodzaju włosów Orzech Makadamii i Aloes zużycie 2 mycia Garnier czysta skóra tonik ściągający , zwęża pory 2/3 pozostało za to mogę oddać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
może u mnie coś za tusze i brązer?
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
To mi się podoba, tylko nie wiem, jak to wyceniasz:
Iwostin, Capillin, Krem na naczynka SPF 20 Iwostin, Hydratia, Fizjologiczna pianka do oczyszczania skóry i demakijażu Iwostin, Elixine, Revitalica krem lipo-strukturalny na dzień, SPF15, 50ml Dermedic, Agevital, krem stymulujący odnowę komórkową 50ml Vichy, Normaderm, Żel głęboko oczyszczający I czy nie podobało Ci się coś z mojego starego wątku (w podpisie albo jeszcze starszego)? Bo pamiętam, że kiedyś cos pisałyśmy, ale mi nie odpisałaś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
a to już patrzę na Twoje wątki
![]() ---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ---------- przejrzałam z "grubsza" ale nie mogę znaleźć tego o którym piszesz bynajmnije nie wiem ile z tego masz i co byś hcciała oddac ale to mi się podoba: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1292763587 wszystkie trzy z góry puderki/róże https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1299442306 z tego na co zwróciłaś u mnie uwagę wszystko jest nowe i z apteki nie zastanawiałam się nad wyceną bo zazwyczaj jak coś mi się podoba jestem w stanie oddac swoje bez liczenia ale jeśli chciesz mogę policzyc ![]()
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za bronzer i serum? dużo aa Ci tam zostalo??
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tych trzech róży już nie mam - to znaczy mam róż guerlaina, ale w postaci proszku, bo mi się rozwalił,więc jest różem sypkim ![]() A oddałabyś to wszystko za tusze, givenchy i shimmerek? Iwostin, Capillin, Krem na naczynka SPF 20 Iwostin, Hydratia, Fizjologiczna pianka do oczyszczania skóry i demakijażu Iwostin, Elixine, Revitalica krem lipo-strukturalny na dzień, SPF15, 50ml Dermedic, Agevital, krem stymulujący odnowę komórkową 50ml Vichy, Normaderm, Żel głęboko oczyszczający Iwostin, Capillin, Krem na naczynka na noc z formułą skoncentrowaną nowe Iwostin, Elixine, Kremowy żel do mycia 200ml Iwostin, Elixine, Odżywczo-regenerująca emulsja do ciała 200ml |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
cos za?
AA serum anty celu, raz używane - nie będę wybredna |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
AA serum anty celu, raz używane
Coś u mnie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
kochan chwilowo nie mam czasu na wymianki bo mam synka chorego dam Ci znać jak mi się wszystko unormuje w domku
![]()
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wątek daję chwilowo jako nieaktualny, bo chcę założyć inny, ale te rzeczy nadal mam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:44.