|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Lancome, Clinique, Bioderma, Bourjois czyli wiosenne porządki
Witam
Po ostatnich porządkach mam do wymiany kilka kosmetyków. Wszystkie moje kosmetyki są oryginalne, prawidłowo przechowywane, zadbane. W zamian szukam najchętniej: * pielęgnacji aptecznej - miceli, filtrów (najchętniej Bioderma lub Avene), peelingo-maseczki Uriage Hyseac, wody termalnej, kremu na przebarwienia (Iwostin, Floslek) *masek/odżywek do włósów suchych/ zniszczonych *Korektora pod oczy - czysty, jasny beż lub z kroplą żółci * Tuszu do rzęs - czarny lub brąz * balsamów do ciała * Matowego bronzera Tak naprawdę rozważę każdą propozycję Z góry dziękuję za ubrania i Avon. 1. Bioderma Sebium AI preparat punktowy na niedoskonałości. 15ml, użyty może 3-4 razy 2. Guhl Langzeit Volumen spray do stylizacji włosów nadający objętość. 125 ml, ubytek ok. 30% 3. Bourjois kultowy róż do policzków, odcień Lilas Do'Or 33, użyty kilka razy, ubytek znikomy (nie mój odcień). 4. L'Oreal cienie do powiek + do brwi, wersja dla blondynek. Ubytek jak na zdjęciu, najbardziej używany był jasny cień (ubytek ok. 10%-15%), pozostałe użyte po kilka razy. 5. Gosh kredka do powiek, odcień Cool Mint (miętowy), temperowana chyba 2 razy 6. Gosh kredka do powiek, odcień Blueberry Ice (lila), temperowana chyba 2 razy 7. Scott Barnes konturówka do ust, odcień See through Pink, raz temperowana 8. Douglas Beauty System, delikatna pianka do mycia i demakijażu twarzy. Bardzo wydajna, użyta kilka razy, ubytek nie przekracza nawet 5%. 9. Charles Worthington Hair Healer, odżywka nawilżająca do włosów, bez spłukiwania, ubytek ok. 5% z 200ml 10. L'Oreal True Match puder w kamieniu, ubytek minimalny (ok.5%), odcień N4 Beige 11. Lancome Color Design poczwórne cienie do powiek, ubytek testowy, miniatura 12. Clinique Color Surge Eye Shadow Trio, cienie do powiek, odcienie : Chocolate Chip, Buttered Bronze, Teddy Bear, gramatura 2.2g, opakowanie "not for individual sale", tylko testowane 13. Scott Bernes, paleta do makijażu, 2 róże, 4 cienie, 4 błyszczyki. Róże i cienie - ubytek testowy, błyszczki użyte kilka razy DOKŁADKA Clinique High Definition Lashes Brush Then Comb Mascara tusz do rzęs, nowy, świeży, otworzyłam go niecałe 2tygodnie temu i użyłam ze 3 razy. Pełnowymiarowy, odcień czarny
Enough optimism to sustain hope and enough pessimism to motivate concern. Edytowane przez madziarra Czas edycji: 2011-04-19 o 14:29 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Lancome, Clinique, Bioderma, Bourjois czyli wiosenne porządki
Zapraszam do mnie u mnie filtry z avene.
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
![]() Na pewno spodobało mnie się Clinique Color Surge Eye Shadow Trio, cienie do powiek, odcienie : Chocolate Chip, Buttered Bronze, Teddy Bear, gramatura 2.2g, opakowanie "not for individual sale", tylko testowane |
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie za puder L'oreal. Mam poza wątkiem tusz manhatan czarny
![]() |
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
cos u mnie za:
3. Bourjois kultowy róż do policzków, odcień Lilas Do'Or 33, użyty kilka razy, ubytek znikomy (nie mój odcień). 4. L'Oreal cienie do powiek + do brwi, wersja dla blondynek. Ubytek jak na zdjęciu, najbardziej używany był jasny cień (ubytek ok. 10%-15%), pozostałe użyte po kilka razy. odpisz u mnie
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj,
podobają mi się mini cienie Clinique. znajdziesz coś u mnie? PS wiem, że to mało, ale obie jesteśmy z wawy więc można pominąć pocztę... |
|
|
|
|
#8 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Hej, jaka jest data przydatnosci Filtra Avene?
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
Sprawdzę dziś jak będę w domu i napiszę
---------- Dopisano o 17:51 ---------- Poprzedni post napisano o 16:07 ---------- Sprawdziłam, ważny do 10.2012. |
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za :
11. Lancome Color Design poczwórne cienie do powiek, ubytek testowy, miniatura 12. Clinique Color Surge Eye Shadow Trio, cienie do powiek, odcienie : Chocolate Chip, Buttered Bronze, Teddy Bear, gramatura 2.2g, opakowanie "not for individual sale", tylko testowane ? |
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
coś za:
4. L'Oreal cienie do powiek + do brwi, wersja dla blondynek. Ubytek jak na zdjęciu, najbardziej używany był jasny cień (ubytek ok. 10%-15%), pozostałe użyte po kilka razy? |
|
|
|
|
#13 |
|
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Coś za:
3. Bourjois kultowy róż do policzków, odcień Lilas Do'Or 33, użyty kilka razy, ubytek znikomy (nie mój odcień). 11. Lancome Color Design poczwórne cienie do powiek, ubytek testowy, miniatura |
|
|
|
|
#14 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Niestety nic ![]() Cytat:
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
wstępnie tak.
napisz mi tylko proszę jeszcze kod z opakowania. i jakbyś mogła opisać ten najjaśniejszy cień? czy to biały kolor czy jasny kremowy? na zdjęciu nie widać dokładnie... |
|
|
|
|
#16 |
|
Zadomowienie
|
Tak
|
|
|
|
|
#17 |
|
Raczkowanie
|
moze cos u mnie ?
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...anka+kosmetyki
|
|
#18 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ten cień to jasny kremowy matowy odcień. to niestety muszę podziękować, bo przy moich zapasach raczej nie dam rady go wykończyć ![]() Cytat:
|
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
A czy kojarzysz od kiedy masz te cienie, i skąd pochodzą?
Pytam, bo mam na nie ochotę ale decalculator pokazuje dziwne rzeczy, że są z 2000 roku
|
|
|
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
dostałam je do zakupów w Stanach Zjednoczonych na firmowym stoisku Clinique jesienią zeszłego roku.
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
witam coś u mnie za Bourjois kultowy róż do policzków, odcień Lilas Do'Or 33, użyty kilka razy, ubytek znikomy (nie mój odcień).
odp u mnie https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...3#post26398933
|
|
|
|
|
#22 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem chętna w takim razie. jeśli Ty również to zapraszam na PW
|
|
|
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
|
Znajdziesz cos u mnie?
12. Clinique Color Surge Eye Shadow Trio, cienie do powiek, odcienie : Chocolate Chip, Buttered Bronze, Teddy Bear, gramatura 2.2g, opakowanie "not for individual sale", tylko testowane High Definition Lashes Brush Then Comb Mascara tusz do rzęs, nowy, świeży, otworzyłam go niecałe 2tygodnie temu i użyłam ze 3 razy. Pełnowymiarowy, odcień czarny[/QUOTE] |
|
|
|
|
#25 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niestety nic, pozdrawiam
|
|
|
#28 |
|
Zakorzenienie
|
hej,
niestety nic nie znalazłam, pozdrawiam |
|
|
|
|
#29 |
|
Zakorzenienie
|
Może znajdziesz cos w moich 3 wątkach za Bourjois kultowy róż do policzków, odcień Lilas Do'Or 33? Z Twojej wish mam kremik apteczny Eucerin
Edytowane przez esterie Czas edycji: 2011-05-06 o 12:35 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:55.