|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
stanik 70G 70GG 65H, Cacharel Amor Amor, gry XBOX360, foremki silikonowe do pieczeniaMOJE POSZUKIWANIA: !! szukam NAKLEJEK ZE SKLEPU ŻABKA - tych, które dostaje się za zrobienie zakupów !! Buty: - PRZEDE WSZYSTKIM SZUKAM BIAŁYCH ŚNIEGOWCÓW, TAKICH JAK NA PIERWSZYCH DWÓCH ZDJĘCIACH - ROZMIAR 40/41 Ciuchy: - w rozmiarze M/L - czarna i szara apaszka - czarny, szary krótki żakiet - jasnoszara krótka kurtka wiosenna ze ściągaczami przy rękawach i na dole - biała ekoskórka wiosenna ze ściągaczami - bluzki, topy, tuniki, torebki, paski w odcieniach szarości z motywem panterki - szare legginsy matowe lub z motywem panterki (tez w odcieniach szarości) - ale tylko z motywem, a nie całe w panterkę - ciuchy w stylu Japan - czarny i szary pasek z kokardą - mniej więcej taki jak na foto poniżej - szary trencz na wiosnę/jesień najlepiej jednorzędowy, w matowego materiału - krótkie eleganckie spodenki szare (najlepiej takie z mankietem) - szmizjerka szara, czarna - czarne eleganckie rurki, cygaretki - torebki i ciuchy marki RocaWear, McKenzie, Ecko Red, New York Yankees, Nike, Puma, Adidas - staniczki w rozmiarze 70FF / 70G / 65GG / 65H - najlepiej Effuniaki Edytowane przez MA66IE Czas edycji: 2011-06-18 o 12:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: stanik 70G 70GG 65H, Cacharel Amor Amor, gry XBOX360, foremki silikonowe do pie
Kosmetyki:
- Guerlain Meteorites 01 i 02 - szminka w cielistym kolorze (takim jak na fotce) - Shiseido bibułki matujące Pureness - perfumy, wody toaletowe, sample: Cacharel Amor Amor, Chanel Coco Mademoiselle, Beckham Signature, Emporio Armani Diamonds, Carolina Herrera 212 Sexy, DKNY Be delicious, Chopard Casmir - baza pod cienie Artdeco - L'Biotica Dermomask, Maseczka After Sun - L`Biotica, Biovax A+E, Serum wzmacniające - MAC 3d Silver - odsypka - kremy Palmer's Cocoa Butter (zwłaszcza Bust Firming) - tabletki Vitapil - plastry na nos przeciw wągrom (tylko nie Nivea) - bibułki matujące - Avon, Anew Clinical, Laser for Legs SPF 15 UVA/UVB - krem na popękane naczynka na nogach - Aquolina balsamy, spray'e, żele pod prysznic, błyszczyki.. - masło do ciała Farmony (wszystkie rodzaje) Edytowane przez MA66IE Czas edycji: 2011-11-12 o 18:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: stanik 70G 70GG 65H, Cacharel Amor Amor, gry XBOX360, foremki silikonowe do pie
Inne:
- długi srebrny cieniutki łańcuszek długości ok. 70-80cm - książki z dziedziny informatyki (sieci komputerowe, bazy danych, programowanie..) - oryginalne gry na XBOX360 - fajny album na zdjęcia (większy, na minimum 200 zdjęć 10x15) - filmy na DVD - oryginalnie, nie z gazet ![]() - komplet nici do szycia - "Gotowe na wszystko" na DVD -kompletne sezony, przygarnę każdy (ale te krótsze wersje 5-6cio płytowe) - "Wyznania zakupoholiczki" na DVD - "Legalna blondynka" 1 i 2 na DVD - foremki silikonowe do muffinek i innych ciast Edytowane przez MA66IE Czas edycji: 2011-06-18 o 12:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
ma ktoś? ![]() Edytowane przez MA66IE Czas edycji: 2011-06-18 o 12:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
u mnie eleganckie spodenki, tyle że rybaczki
![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
mój syn gdzieś miał orginalne gry na xboxa muszę go zapytac jak wróci czy w nie gra,bo teraz ma przerobioną te konsole( i zamawoamy u znajomego),a i mam orginalnego nowego pada do konsoli
WYMIANA CIUSZKI I BUTY(nowe też) męski swietny zegarek zapraszam https://wizaz.pl/forum/showthread.php...2#post26 080102 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
hej taką tylko znalazłam bo syn nie kupuje oryginalnych.
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
moge ci uzbierac 3 kartki ale to tak za 3 tygodnie
![]()
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Mam :
- nową szarą tunikę w panterkę Stradivarius - nowy pasek z kokardą H&M - tabletki na wzmocnienie włosów/paznokci - Avon, Anew Clinical, Laser for Legs SPF 15 UVA/UVB - krem na popękane naczynka na nogach ---------- Dopisano o 18:32 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ---------- 1. Stradivarius Tunika z Panterką. NOWA z kompletem metek. http://img137.imageshack.us/img137/9881/img5219p.jpg http://img202.imageshack.us/img202/8681/img5215jy.jpg Fajna dłuższa tunika, z nadrukiem w panterkę. Może być noszona obustronnie. Kosztowała 99 zł. Rozmiar S, ale rozciąga się, może pasować na różne rozmiary. Szerokość pod paszkami : 40 - 48 cm Długość: 85 cm 2. Pasek ze skóry ekologicznej H&M nowy http://img838.imageshack.us/img838/9834/mg4507.jpg ma niecałe 72 cm i rozciąga się, można go nosić na talii a można na biodrach. 3. Miałam trochę jakiś tabletek a la Skrzypowita, musiałabym poszukać ich i dopiero mogłabym Ci powiedzieć ile ich mam dokładnie ![]() 4. Avon, Anew Clinical, Laser for Legs SPF 15 UVA/UVB - krem na popękane naczynka na nogach - NOWY, zafoliowany. ---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 18:32 ---------- Jeszcze pisałaś u mnie w wątku o Sephora Touch Highlighter Korektor w pędzelku, ale domyślam się, że to też za mało za prostownicę :/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:37.