![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Naturalna wymiana z naturalką ;) h&m, atmo, ny, f&f, primark, nike i wiele inny
1. Czarna imprezowa bokserka.
Posiada drobniutkie jasnoszare / srebrne groszki. Rozmiar to M, ale ja noszę S i jest ok. Rozciąga się. Stan bdb. Zapłaciłam 39.90, a nałożyłam ją ze dwa razy. 2. Białe tenisówki. Rozmiar 37. (wkładka 24 cm) Stan db. Miałam je na nogach 2 razy, ale są mi za duże. Db dlatego, że w jednym miejscu było za dużo materiału [wada fabryczna] i musiałam to "zszyć". Widać to tylko z bliska, natomiast z poziomu "stojącego" nie da się tego zauważyć. Dla zainteresowanych zdjęcia. 3. Prostownica do włosów. Używana, przez krótki czas, ale w bdb stanie. Oddaje, bo od roku nie prostuję włosów. Opis : Praktyczna prostownica do łatwej i szybkiej stylizacji włosów Parametry techniczne : 230V 50Hz Moc - 120W Kolory czarno - szary Funkcje : czarne ceramiczne płytki idealnie wygładzają włosy ceramiczna grzałka cyfrowe ustawienia nagrzewania cyfrowy pomiar temperatury płytek regulacja temperatury w zakresie 100-200 C wyświetlacz LED nie nagrzewająca sie obudowa szybki czas nagrzewania obrotowy przewód zasilający uchwyt do zawieszenia Edytowane przez naturallyy Czas edycji: 2011-08-18 o 16:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Naturalna wymiana z naturalką ;) h&m, atmo, ny, f&f, primark, nike i wiele inny
`. Szary Boyfriend Blezer, stan bdb. Rozmiar chyba XL. Należał do siostry, która nosi rozmiar M. Dla niej był oversize.
` Sztruksowa marynarka. Jest kruczoczarna, zdjęcia rozjaśniane. Rozmiar z metki to L. Stan bdb. Wymiana tylko na coś w rozmiarze XS/S, bądź jakąś fajną torbę. Nie pisać jeśli nie macie nic takiego. Edytowane przez naturallyy Czas edycji: 2011-08-18 o 10:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
`` Długi złoty łańcuszek z dużym podwójnym wisiorem.
Przeplatany czarną wstążką, którą można wyciągnąć. Nałożyłam tylko raz, jakoś nie lubię koloru złota, wolę srebro. {oczywiście nie jest to prawdziwe złoto!} Kupiłam za 29.90. `` Sukienka w drobniutkie kwiatki. H&M. Bardzo dziewczęca. Przy dekolcie podsiada rozpinane guziczki i małą kieszonkę. Odcinana pod biustem. Rozmiar XS, ale posiada gumkę więc sądzę, że na S też będzie okej. Kupiona za 60 zł i nałożona tylko raz. Jak dla mnie jest aż za słodka, niestety nie mogę się do niej przekonać. ;( Ale i tak będę wybredna! Edytowane przez naturallyy Czas edycji: 2011-07-17 o 11:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
`` Szary kardigan H&M. Stan db+. Lekkie zmechacenia, do usunięcia golarką. Rozmiar z metki XS, ale będzie też dobry na S.
`` Sweterek z rękawkami 3/4. Jest dosyć szeroki, więc mogą go nosić nawet osoby z rozmiarem L. (choć tu nie gwarantuję!) Przy S, może służyć jako oversize. Fajnie wygląda przewiązany paskiem ![]() Stan bdb. Długość 62 cm. Szerokość 50 cm. ![]() Edytowane przez naturallyy Czas edycji: 2011-07-18 o 17:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
5. Kobaltowe sandałki Open Toe, rozmiar 37. Atmosphere. Stan bdb.
Edytowane przez naturallyy Czas edycji: 2011-05-03 o 19:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
`. Legginsy w zebrę, rozmiar XS, Diverse. Stan bdb.
`. Kurtka jesienno/zimowa. Stan bdb. Noszona przez jakieś 2 miesiące. Rozmiar z metki M, ale jest mniejsza. Ja mam XS, i była w miarę ok. Na S też będzie. Wymienię na coś mega, kilka rzeczy, bądź inne ciekawe okrycie wierzchnie! Edytowane przez naturallyy Czas edycji: 2011-08-18 o 10:51 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
`. Nowy T-shirt z nadrukiem psów.
Kupiłam pod wpływem chwili, ale nigdy nie nałożyłam. Nie ma rozmiaru, więc sądzę, że ma być to oversize. Polecam od XS do M. Kupiony z zagranicznego sklepu comptoir des cotonniers ( http://www.comptoirdescotonniers.com...?&collec_Id=24 ) Będę bardzo wybredna, ponieważ tani nie był ![]() `. Bluzeczka, XS, H&M, stan idealny. Będę wybredna, bardzo mi się podoba, ale niestety trochę przy mała w biuście na mnie ;( Sprzedana na innym portalu ![]() `. Spodenki, bermudy. Rozmiar XS/S, Pimkie. Stan bdb, metki wycięte bo drapały. Nałożone ze dwa razy. Edytowane przez naturallyy Czas edycji: 2011-07-31 o 18:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
8. Malinowy sweterek, Rozmiar 42, ja nosiłam jako oversize. Fajnie tak wygląda. F&F. Stan bdb.
9. Biały T-shirt z nadrukiem Posiada zatrzaski na ramieniu. Fajnie wygląda jak są odpięte, odsłaniają ramię. Rozmiar z metki to M, ja nosiłam przy XS, myślę że lepiej wygląda jako taka luźna. Edytowane przez naturallyy Czas edycji: 2011-06-23 o 09:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
10. Trampki Victory, Deichmann, Stan bdb. Rozmiar 37.
11. Praktycznie nowe buty nike. Nałożone kilka razy, to jednak nie mój styl. Kupione w sklepie sportowym za 199 zł. Rozmiar to 37,5. Wkładka 24 cm. Wymiana na coś mega, bądź kilka rzeczy, które mnie powalą! Edytowane przez naturallyy Czas edycji: 2011-06-23 o 09:34 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
11.Czerwono różowa bluza.
Stan idealny, nie noszona. Kupiłam, ale stwierdziłam, że nie ładnie mi w czerwonym. Rozmiar z metki to 32. Jednak jest to takie większe XS, S W You Can Dance Eliza miała taką samą tylko, że niebieską. ![]() 12. Bluza. Rozmiar S. Jednak jest takiego luźnego kroju. Sądzę, że większa M nawet wejdzie. Stan db. Posiada zmechacenia. Golarka wszystko załatwi. Edytowane przez naturallyy Czas edycji: 2011-06-23 o 10:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
`. Granatowo czarna bokserka w panterkę. Od Ann Christine.
Rozmiar to takie XS/S, ale sądzę ze małe M też bd ok. Stan bdb. Kupiona w New Yorkerze. XS/S/małe M. Stan idealny. Nałożona ze dwa razy. `. Bluzka z nadrukiem. Rozmiar XS/S/małe M Stan idealny. `. Nowa męska koszulka Nike. Ma jeszcze metki. Rozmiar M. Kosztowała 80 zł, więc nie oddam za byle co. Edytowane przez naturallyy Czas edycji: 2011-07-25 o 14:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
15. Papiloty z Rossmanna. Zapłaciłam za nie 20 zł, więc nie dołożę w formie gratisu!
Jest ich 30 w opakowaniu. Ja użyłam tylko raz około 8. Reszta nieużywana. Jakoś nie do twarzy mi w lokach ![]() Edytowane przez naturallyy Czas edycji: 2011-08-18 o 11:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie znajdziesz podoba mi się kilka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
Przekupka: 42 pkt / 100% pozyt.
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
hej cos za leginsy w zebre, rozowy sweterek, tshirt ny?
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
Przekupka: 69 pkt / 100% pozyt.
|
Cos u mnie za
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1304445314 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1304445382
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1304445067
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1304445314 coś u mnie ![]()
![]() |
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
|
coś za pierwszą bluzkę oversize "live with love" ?
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:23.