|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Caline Gres, Cashmere Mist Donna Karan
Witam
![]() Wymienię używane perfumy: 1. Caline, Parfums Gres - pojemność wyjściowa to 50 ml, ubytek niewielki, jak na zdjęciu. 2. Cashmere Mist, Donna Karan - początkowo 100 ml, ubytek jak na zdjęciu. Perfumy są oczywiście oryginalne, przepraszam za niską jakość zdjęć. Wymienię je na inne perfumy lub coś z kolorówki (bazy, podkłady). Pozdrawiam ![]() Edytowane przez Pin up girl Czas edycji: 2011-06-09 o 09:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Caline Gres, Badgley Mischka
zerknij do mnie może coś znajdziesz za 2 lub obydwa?
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Caline Gres, Cashmere Mist Donna Karan
Hej
![]() Caline nie znam, ale byłabym chętna na DK Cashmere mist, a ile jej dokładnie zostało? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Caline Gres, Cashmere Mist Donna Karan
W takim razie chętnie przygarnę
![]() Cóż pojemnościowo to raczej w grę wchodziłby CK, nie wiem, co Ty na to. A może masz coś poza wątkiem, wówczas zrobiłybyśmy większą wymianę? ![]() ---------- Dopisano o 17:37 ---------- Poprzedni post napisano o 16:35 ---------- Chętnie też przygarnęłabym Jette Joop, by sobie przypomnieć. Oczywiście CK Contra... jest już Twój. Mogę dorzucić firmowe próbeczki Amor Absolu, CK One, Escada Ocean Lounge lub inne. Napisz co lubisz i zapraszam na PV. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:27.