![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
MAJ Elektrownia atomowa!nowy! Uporządkowany! Rózne rozmiary xs-l!Nieaktualne do odwołania!!!! Zapraszam Na str 30 większe ciuszki w rozmiarach powyżej L Jedyna rzecz jakiej nie toleruję, to propozycja wymiany i milczenie ![]() ![]() ![]() ! preferuję linki oraz ! większe wymianki jeśli nie odpisałam- przypomnij się ![]() Lubię szybkie wymianki Odpiszę KAŻDEMU, pytajcie śmiało 1.brak pierścionka Edytowane przez elektrownia atomowa Czas edycji: 2012-02-25 o 20:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Elektrownia atomowa!nowy! Uporządkowany! Rózne rozmiary xs-l!
BUTY ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez elektrownia atomowa Czas edycji: 2011-12-12 o 17:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ![]() na życzenie pomierzę wkładki ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez elektrownia atomowa Czas edycji: 2011-12-12 o 17:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez elektrownia atomowa Czas edycji: 2011-12-12 o 17:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez elektrownia atomowa Czas edycji: 2011-12-12 o 17:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
1. Z haftowanymi kwiatuszkami S-M
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez elektrownia atomowa Czas edycji: 2011-12-12 o 17:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez elektrownia atomowa Czas edycji: 2012-02-09 o 13:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ![]() ![]() paskiem) ![]() ![]() podszewka i rękawkiem 3/4) ![]() ![]() Edytowane przez elektrownia atomowa Czas edycji: 2012-02-09 o 13:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
![]() założona kilka razy, Firma Madonna (z tego co pamiętam kupiłam w House) S ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez elektrownia atomowa Czas edycji: 2012-02-09 o 13:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez elektrownia atomowa Czas edycji: 2012-02-09 o 13:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (zauważyłam podczas robienia zdjęcia, że ma jakby maleńkie przetarcie na dole z tyłu, niezauważalne praktycznie) ![]() Edytowane przez elektrownia atomowa Czas edycji: 2012-02-09 o 13:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez elektrownia atomowa Czas edycji: 2011-12-13 o 12:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ![]() ![]() może komuś przyda, nie będę wybredna ![]() ![]() ![]() Edytowane przez elektrownia atomowa Czas edycji: 2012-02-09 o 13:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez elektrownia atomowa Czas edycji: 2011-12-12 o 17:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez elektrownia atomowa Czas edycji: 2011-12-12 o 17:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
1.
2. spodnie za kolano River Island 36 3. czarne spodnir z prostymi nogawkami 38 4. jasne spodnie z prostymi nogawkami i przetarciami 36(na zdjęciu wyszły jak dzwony, ale mają proste nogawki, skracane u krawcowej) 5. Spodenki na 13 lat, za srebrna nitka i koronką, dobre na 36/38 6. czarne, proste materiałowe spodnie 36 7. Spodnie Fishbone, rozm. 25, biodrówki, z tyłu kieszenie, nie są tak szerokie jak na zdjęciu, świetnie się układają Edytowane przez elektrownia atomowa Czas edycji: 2011-11-12 o 21:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
kurtki itp
1. Plaszcz jesienno zimowy, dwurzędowy, wełniany 36 2. Kurtka z haftem 36 3. Kurtka olimpijka, na metce 40, ale to typowe S 4. 5. Ramoneska, pudrowy róż, S (troszkę odwija się podszewka, trzeba podszyć lub zaprasować ) 6.Blazer DENIM CO nowy, dresowy, bez metek 8- łatwo nie oddam, najlepiej za inna marynarkę XS 7. Płaszczyk, grzybek Atmo 36 8. Kurtka, katana podszyta futerkiem, Denim CO (z metki L, ale ja nosze S i jest idealna) 9. bezrękawnik Orsay z futerkiem, 34 10. Cieplutka kurtka z futerkiem otoMOTO36 Edytowane przez elektrownia atomowa Czas edycji: 2012-02-09 o 13:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
dokładka butów
1. Workersy, w środku futerko, normalne ślady użytkowania 38 (mam je może 2 tyg. ![]() 2. Buciki z kokardką ze skóry naturalnej, wewnątrz podpiętka gdyż mnie ocierały,normalne ślady użytkowania, na zewnątrz idealne 37 3. Kozaczki, zamszowe, trzeba je troszkę podczyścić, białe plamki to wina aparatu, fleczki do wymiany, stan db, 38 Edytowane przez elektrownia atomowa Czas edycji: 2012-02-09 o 13:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
reszta
1. 2. Bolerko z koronką i jetami na plecach, dobre na S-L 3. Gorset River Island S/M 4. Depilator PHILIPS z nakładką, raz użyty (niestety moja granica wytrzymałości na ból zostaje przekroczona, okazał się zupełnie nie dla mnie) Edytowane przez elektrownia atomowa Czas edycji: 2012-02-09 o 13:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
1. Strój Nike S
4. Rękawiczki ażurkowe 5. pas wyszczuplający, 6.delikatny naszyjnik (oddam za drobiazg ) 7. portfel męski, nowy (za drobiazg) 8. gorset, tylko przymierzony i uprany 36 9. Cala masa koralików i półfabrykatów do wyrobu biżuterii 10. okulary przeciwsłoneczne, plamki to wina aparatu Edytowane przez elektrownia atomowa Czas edycji: 2012-02-09 o 13:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
biżuteria
1. Kolczyki posrebrzane 2. Srebrny zestaw 3. 4. Lampa (jedna żarówka nie działa) nie ma mmona24 5. Elfik- srebromilon 6. Pozłacane Colibra 7, Srebro Svarowski mmona24 8. Czarna z cyrkoniami Colibra 9.10.11kolczyki, pokazałam różowe, ale mam w rożnych kolorach i wzorach dream7 12. Pierścionek na gumie, z koronki Cala 13. Lakier do paznokci, tylko wypróbowany, nie jest niebieski, ma śliczny szmaragdowy kolor Edytowane przez elektrownia atomowa Czas edycji: 2011-11-25 o 17:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
1. zegarek Avon z dlugim paskiem, bateria do wymiany
2. avon zegarek rezerwacja 3. róża broszka 4. długie korale 5. srebrna zestaw i ten Colibra 6. Kolczyki drewniane 7 8. torebka lakierowana miesci A4 9. 10. Pierścionek Avon 11. Róż do pliczków Avon. Dwa razy użyty, jeszcze z pudełkiem, z chęcią wymienię na perełki brązujące (ale niekoniecznie ![]() Edytowane przez elektrownia atomowa Czas edycji: 2011-12-08 o 12:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
kosmetyki
2. Zostało troszkę mniej niż połowa 3. Tylko wypróbowany 4. Gepardo, nie będę wybredna ![]() 5. puder mineralny Cliniquedwudziestolatka 6. lakiery i utwardzacze (brak żółtego, miętowego, granatowego) 7. Skórzana torebeczka firmy La Moda Design (bordowa) 8. Jeszcze kremowa listonoszka, nie mieści A4 9. olejek do twarzy Avon https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...-i-jasmin.html 10. wody toaletowe Esprit Celebration- ok 15 ml FCUK- nie muszę oddawać, Ming Shue- 25 ml krem pod oczy Garnier, ok 15 % zużyte podkład YR- prawie cały, 5 % zużyte KOSMETYKI!!! balsamy i krem pod oczy, krem do rąk Edytowane przez elektrownia atomowa Czas edycji: 2012-02-09 o 13:52 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
Skórzana kurtka Kaos- oddam za inną, mniej sportową
Kuferek, lakierowany, kremowy ze złotymi dodatkami ( w razie potrzeby zrobię lepsze zdjęcie) Kimono Atmosphere 36, moje jest w kolorze czarnym, wymieniłam guziczki, wymienię na inny płaszczyk, kurtkę zimową z kapturem (zdjęcie zapożyczone z internetu) Długi za pupę long z metki L (ja nosze jako S) Edytowane przez elektrownia atomowa Czas edycji: 2011-11-23 o 12:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
1. Tunika ICHI, z metki M, ale dobra na S/M/L
2. Tuniczka z bufkami i wyciętym dekoltem z tyłu i z przodu PILOT 34/małe S 3. bluzeczka a'la nietoperz z dużymi guzikami i marszczeniami na rękawkach XS/S/M 4. Dresy Reebok, z metki L, ale sa krótkie, dlatego S/M (sznureczek do regulacji 5. płaszczyk/ swetr Atmo z metki L, ale ja przeszyłam guziki i nosze jako S 6. Tunika, bluza z krotkim rękawkiem w gitary z metki M/L, dobra na S/M 7. dłuuuga tunika/ sukienka, na 12-13 lat, dobra na XXs/XS/S, mało rozciągliwa, trzeba trochę ogolić z tyłu ![]() Edytowane przez elektrownia atomowa Czas edycji: 2011-12-02 o 15:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
5. Bawełniana spódniczka Gina Tricot 38, ale dobre na 36-38 a nawet L
6. Nowa, bardzo dopasowana sukienka , z metki L, ale bardzo ładnie wygląda na S, M (z tyłu niewidoczne zaciągnięcie) 7. Sweterek Vero Moda S, to nie jest nietoperz, rękawki szersze 3/4, rozmiar S 8. sweterek wełniany Atmo, na trzy guziczki, z metki L, ale to zdecydowanie S/M, 9. czapa ze srebrna nitką 10. miniaturki jakichś wód toaletowych z sieciowek Edytowane przez elektrownia atomowa Czas edycji: 2011-11-28 o 11:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
1. Tunika rozmiar uni, w kwiaty i groszki, stan idealny
2. bluzeczka Dorothy Perkins z nadrukiem 36/S 3. Koszula, przekładana, kolor czekoladowy, stan bardzo dobry 36/38 4. Koszulka z naszywkami LOGO rozmiar 36/38 5.6.7.sweterek wełniany GAP , rozm. S, była zszywany na rękawie (nie widać przy noszeniu, trzeba się naszukać, żeby znaleźć zszycie), można nosić na dwa sposoby. plamki- wina aparatu 8. Fioletowy delikatny sweterek S/M 9. Dłuuugi, ażyrkowy H&M na jeden guzik, trochę zmechacony, ale jest w stanie bdb 10. Milutki sweterek w paski, uni Edytowane przez elektrownia atomowa Czas edycji: 2012-02-09 o 13:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
oddam sporo za lampe
![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:12 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ---------- to wymienisz dwie rzeczy za lampe? u Ciebie mi sei tez podoba pare ciuszkow a proponuje lg ks 360 http://www.google.pl/imgres?imgurl=h...ed=0CCkQ9QEwBA |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:22.