|
|
#1 |
|
BAN stały
|
CZERWIEC u Marylindy: Gucci,Clinique,Estee Lauder,Inglot,MAC i inne
NIEAKTUALNY!!!!
Poszukuję: - okrągłych wkładów do paletki cieni - marki MAC, Inglot, Kobo - różu do policzków z małym zużyciem - chętnie MAC - nowego kremu pod oczy - Chopard "Wish", Marc Jacobs "Daisy" - książki na temat działalności gospodarczej i ryczałtu A na wymiankę oferuję: PERFUMY: - Chloe edt 50 ml (zużycie może 4-5 ml) z kartonikiem - srebrny element delikatnie przebarwiony (nie wiem dlaczego) - wymienię tylko na Helena Rubinstein Magic Concealer lub inne perfumy (zapach należy do siostry) - Gucci by Gucci 50 ml edt nówka z kartonikiem - na inny zapach lub górnopółkową kolorówkę MAKIJAŻ: - Clinique paletka 4 cieni w odcieniu Teddy Bear (zużycie jedynie testowe), zakupione w Douglasie -> w zamian szukam perfum lub dobrej, nowej pielęgnacji dla kobiety po 45/50 roku życia (kremy pod oczy, do twarzy, przeciwzmarszczkowe, liftingujące) - Estee Lauder Signature paletka 4 cieni w odcieniu: G06 Truffle - z kartonikiem, folią ochronną i pędzelkami (oddam za coś super i o podobnej wartości!) - MAC Blush of Youth - śliczny, delikatny róż do policzków o dużej pojemności - zużycia praktycznie brak - wymienię TYLKO na inny róż, najchętniej również Mac - BENEFIT You Rebel - krem tonujący z SPF 15, odcień jasny (po terminie, ale ja używałam go jeszcze w tym miesiącu i spisuje się świetnie - przechowywany w lodówce) - Urban Decay szminka w odcieniu Wanted - nówka, z kartonikiem (za coś fajnego) - pędzel Essence of Beauty podwójny - do różu i rozświetlacza (wykonany z naturalnego włosia) - Palmer's Cocoa Butter pomadka ochronna z spf 15 - Inglot pro-3 pusta paletka na 3 wkłady - mam 2 sztuki (nie ma na fotce) LAKIERY DO PAZNOKCI: - Sleek Nailed Polish w odcieniu 42 Geisha Seal - Essence z limitowanki Creamylicious w odcieniu 04 Chocolate Shake - Lovely Crystal Strenght w kolorze lawendy (pastelowy) PIELĘGNACJA: - Miss Wax plastry do depilacji o zapachu jeżynowym - zostało 6 z 10 podwójnych plastrów, czyli w sumie 12 plastrów + dwie chusteczki pielęgnujące + instrukcja (w kartoniku) - Bielenda Vanity - cukrowy krem do depilacji - jest szpatułka i kartonik - raz użyty INNE: - kupony zniżkowe - Bath Room Vanilla olejek zapachowy - nowy - depilator Braun - Sephora Duo - rozświetlacz + bronzer w kremie (znikome zużycie) - Dermacol (stosuje się jako mocno kryjący podkład lub korektor) w jasnym odcieniu, z kartonikiem, zużycie ok 15% - Babydream krem pielęgnacyjny z nagietkiem (świetne opinie KWC) - użyty kilka razy - Be Beauty maseczka oczyszczająca, nowa - Toni&Guy Beach Curl Spray - spray do włosów podkreślający loki (świetne opinie KWC) - użyty 3 razy - Montagne Jeunese antystresowa maseczka oczyszczająca - nowa - Inglot Vertigo pojedynczy cień w kolorze 62 (tylko testowany) - Rimmel 1-2-3 looks tusz do rzęs - 2 razy użyty - Roc Demaquillage Actif - apteczny tonik do skóry normalnej i mieszanej (nieotwierany) - Clinique Anti Blemish małe mydełko oczyszczające przeciw niedoskonałościom - używane przez 2 tygodnie (superwydajne) - nie ma na fotce - Garnier Mineral antyperspirant (zużycie ok 30%) - Essence cream gloss błyszczyk w tubce nr 3 (mleczny koralowy) - pędzel Essence of Beauty do rozcierania cieni - Catrice brzoskwiniowy błyszczyk - kilka razy użyty - Mac formuła Cream, odcień Vintage Vamp - użyty może 2 razy Edytowane przez marylinda Czas edycji: 2011-07-31 o 18:07 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: CZERWIEC u Marylindy: Gucci,Clinique,Estee Lauder,Inglot,MAC i inne
czy cos za chloe
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
Coś u mnie za Sephorę?
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 70 pkt / 100% pozyt.
|
może znajdziesz coś za
- Clinique paletka 4 cieni w odcieniu Teddy Bear (zużycie jedynie testowe), zakupione w Douglasie (169 zł) - Estee Lauder Signature paletka 4 cieni w odcieniu: G06 Truffle - z kartonikiem, folią ochronną i pędzelkami - Urban Decay szminka w odcieniu Wanted - nówka, z kartonikiem - Inglot pro-3 pusta paletka x2 (nie ma na fotce) ?
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
podobaja m isie u Ciebie oba zapaszki
|
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nic
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
|
#11 | ||
|
BAN stały
|
Odpisałam w Twoim wątku
![]() ---------- Dopisano o 08:57 ---------- Poprzedni post napisano o 08:56 ---------- Niestety nic siostra nie wybrała ![]() ---------- Dopisano o 08:58 ---------- Poprzedni post napisano o 08:57 ---------- Niestety nic nie znalazłam. ---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:58 ---------- Niestety nic. ---------- Dopisano o 09:01 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:01 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 29 pkt / 100% pozyt.
|
Przekonaj siostrę, żeby wymieniła się na 5-tki Diora
, a Tobie dorzucę Dainty.Ja tych rzeczy nie używam, a na edt Chloe mam apetyt od dawna
|
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
Podoba mi się tylko gucci by gucci ale napisałaś, że wymienisz go tylko na innych zapach
w snach jest zawsze pięknie Ciepły dom, miejsca dość na twe wierne serce Przyjdzie czas spotkać się potarmosić uszy lub razem na spacer znowu gdzieś wyruszyć Lecz dziś sobie śnij Małymi kroczkami do celu! |
|
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
No dobra, to w takim razie zapytam o inne rzeczy
Podoba mi się jeszcze :MAC Blush of Youth Miss Wax plastry do depilacji Bielenda Vanity - cukrowy krem do depilacji ? |
|
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
co najwyżej spodobał mi się MAC Blush of Youth za puder z krzemionki, ale zaznaczasz, że nie chcesz takiej wymianki
Szminka z Urban Decay kusi, tylko coś czuję, że nie ten kolor ![]() pozdrawiam
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
czesc Marylinda - jakich zapachow siostra szuka za chloe?
|
|
|
#18 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
A ja Dainty chetnie bym przygarnęła.. ---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:33 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 17:36 ---------- Poprzedni post napisano o 17:33 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 17:37 ---------- Poprzedni post napisano o 17:36 ---------- Cytat:
Szminke moglabym oddac, takze w razie czego daj znac u mnie. ---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:37 ---------- Za perfumy szukam innych perfum. ---------- Dopisano o 17:39 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ---------- Z kolorówki widzę cuda u Ciebie ![]() A co do chloe to szuka czegos w podobnej pojemnosci, chetnie swiezego, ale slodkawego na lato. |
||||
|
|
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
a moze siostra sce cos z kolorowki? jesli nie, to dam znac jak zrobie dokladke, bo mam kilka letniakow i slodziakow na wymiane
![]() ---------- Dopisano o 17:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:54 ---------- bede krzyczec
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#20 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale chętnie przygarnęłabym jeszcze kilka rzeczy od Ciebie, więc daj znać czy ewentualnie interesowałoby Cię ode mnie coś jeszcze.
|
|
|
|
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
wybacz, już się poprawiam
To chyba będę musiała niestety zrezygnować, bo wiem, że normalna cena szminki to 22$, ale w TKMaxx można ją kupić za 30zł, czyli niestety mi się nie opłaca, bo dałam za korektor i puder duuużo więcej, szczególnie, że nie jestem pewna tego koloru. Ale będę zaglądać, może znajdę jeszcze coś dla siebie ![]() Pozdrawiam
|
|
#22 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale wczytałam się dokładniej w opisy na buteleczce i okazuje się, że to woda perfumowana a nie toaletowa ![]() To co, rezerwujemy? Potrzebujesz się jeszcze pozastanawiać?
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
dolozylam:
Escada - Ocean Lounge, ubytek ok 3 ml z 50 Escada - Moon Sparkle, ubytek ok 3ml z 50 Kate Moss - Kate Moss Wild Meadow - limitowka, 30 ml brak testowego psika Moschino - I love love - ok 10-15 ml z 30ml JPG - Classique EDP okolo polowa z 50ml MAC - roz Mineralize w kolorze Daft Pink, zuzycie ok 5-7% Bobbi Brown - Shimmer Blush w kolorze 01 Pink Sugar, ubytek jak powyzej
|
|
|
#24 |
|
Raczkowanie
|
Coś u mnie za Urban Decay szminkę w odcieniu Wanted?
![]() |
|
|
|
|
#25 |
|
Raczkowanie
|
Znajdziesz coś u mnie za:
- Sephora dwie kredki typu jumbo w odcieniach: barbie pink i turkus - Sephora Duo - rozświetlacz + bronzer w kremie (znikome zużycie) - Montagne Jeunese antystresowa maseczka oczyszczająca - nowa ? ![]() ![]()
szukam lakierów (bordo, czarny), farb akrylowych i podobrazi ![]() Proszę odpowiadaj u mnie. Zapraszam do wymiany! ![]() Książki i telefon nokia 2220 slide Ciucholand Różności handmade i 3 pendrive'y. |
|
|
|
|
#26 |
|
Zakorzenienie
|
Spodobały mi się u Ciebie dwie puste paletki Inglota, ale niestety to za mało za Paraguaye, a z kolei perfumy, które też mi się u Ciebie podobają - to już za dużo za paletkę
Niestety nic pośredniego
|
|
|
|
|
#27 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#30 |
|
Zakorzenienie
|
nic
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:03.

, a Tobie dorzucę Dainty.
Szminka z Urban Decay kusi, tylko coś czuję, że nie ten kolor