|
|||||||
| Notka |
|
| Moje wakacyjne przygody Konkurs z nagrodami! Chcemy abyście troszkę powspominały i opisały swoje najlepsze w życiu wakacje, albo najciekawszą, najśmieszniejszą przygodę wakacyjną. Mile widziana oprawa zdjęciowa lub graficzna ;) |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zadomowienie
|
Bałtyk, Wrocław - to co kocham <3Chciałabym Was serdecznie zaprosić ( i zachęcić) do odwiedzenia latem bałtyckiej plaży - tu szczególnie polecam Kołobrzeg, oraz wrocławskiego rynku i okolic.
![]() Są to miejsca, bez których nie wyobrażam sobie wakacji. Nad Morze Bałtyckie polecam wyjazd na początku września, lub w końcówce sierpnia - wtedy jest bardziej spokojnie. Ja osobiście uwielbiam plażę w "okolicach" zachodu słońca, wtedy wygląda na prawdę niesamowicie. Sama zajmuję się fotografią (na razie amatorsko), i powiem Wam, że zdjęcia można zrobić iście genialne. Dlaczego Kołobrzeg? Przede wszystkim dlatego, że jest stolicą turystyczną Polski i jak na to miano przystało - każdy znajdzie tam coś dla siebie. Można poleżeć plackiem na plaży, można zwiedzać... Tu szczególnie polecam kołobrzeską starówkę, Muzeum Wojska Polskiego, latarnię morską. Nawet w deszczową pogodę nie będziecie się nudzić ![]() Wieczorem zaczyna bić życie w przyulicznych knajpach, organizowane są imprezy taneczne, karaoke, koncerty. No, nie będę Was zanudzać, opowieści opowieściami, ale prawdziwy obraz kołobrzeskich wakacji oddają zdjęcia ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Black_Angel86 Czas edycji: 2011-06-17 o 09:30 |
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Bałtyk, Wrocław - to co kocham <3
Podzielam Twoje miłośći
![]() 5
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez kocham morze, a w Kołobrzegu tez byłam
|
|
|
|
#4 |
|
Rozeznanie
|
Ja nigdy nie byłam nad morzem ale marzą mi się tam wakacje, spacery i kąpiel
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Morze swietna sprawa
Bylam 2 lata temu w Miedzyzdrojach, turystow mnostwo, ale tez bardzo fajnie bylo Zostawiam ocenke i zapraszam do czytania mojego "mazurskiego" watku
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
Lubię morze, ale niekoniecznie w Kołobrzegu. Moim zdaniem jest troszkę przereklamowany. Wolę mniejsze miejscowości, gdzie jest spokojniej, nie ma takich tłumów, a plaża jest dużo piękniejsza, niż w Kołobrzegu
chociaż faktycznie zwiedzać jest co i statkiem można popłynąć to niewątpliwie atrakcje czekam na więcej twoich opowieści (5)
Edytowane przez milena22x Czas edycji: 2011-06-17 o 14:51 |
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
Z racji miejsca zamieszkania często jeżdżę nad morze. W sezonie wakacyjnym unikam go jednak. Nie lubię tłumu, bałaganu i chaosu. Morze mnie odpręża, ale po sezonie
Every siren often my lullaby Every heartbeat functioning thrown to the night I'm quenched in your light And see the floor rising through a dream Forgotten thoughts lost in a memorable theme And soaked to the skin Mój kulinarny kącik |
|
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
Znalazłam adekwatny do twoich opisów wakacji wiersz. Bo wspomnienia są piękne i trzeba je pielęgnować
Bywa, że smutki rej wiodą w życiu i czujesz wtedy jak lat przybywa, stan duszy mroczny, cierpisz w ukryciu, bo szczęście jakby z piłką się kiwa. Ale są również i takie chwile, że Ci się wszystko naraz udaje i miewasz w sobie pogody tyle, że nawet grudzień mógłby być majem. I myślisz o tym, niech tak już będzie, życie jest piękne, po co je zmieniać, są smutki, radość zawsze i wszędzie, a na ich bazie rosną wspomnienia. |
|
|
|
#10 |
|
Raczkowanie
|
Można powiedzieć zainspirowałam się Twoim miejscem godnym polecenia i 1 lipca wraz z rodziną wyjeżdzam nad morze. Trochę Ci zazdrościłam ale mam nadzieję, że wróce stamtąd z równie pięknymi wspomnieniami
|
|
|
|
#11 |
|
Raczkowanie
|
Nigdy nie byłam nad morzem, ale z chęcią bym się wybrała .
Zostawiam 5 i zapraszam do mnie
|
|
Nowe wątki na forum Moje wakacyjne przygody
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:55.

to niewątpliwie atrakcje