|
|
#1 |
|
A.
|
LIPIEC H&M,ATMOSPHERE,AMISU,NE W LOOK i wiele innych. Rozmiary XS-XL
NIEAKTUALNE
Witam Was dziewczynki w moim nowym i ostatnim wątku! ![]() KILKA ZASAD: 1.Wysyłam tylko poleconym ekonomicznym, priorytetem w szczególnych wypadkach. ![]() 2.Pytaj o stan ciuchów, gdyż nie zawsze jest on opisany w wątku 3. Rozmiary, które podaję to rozmiary wg mnie, czasem z metki, pytaj o wymiary, żeby mieć pewność, że dana rzecz będzie pasować, nie odpowiadam za Twoje niedopatrzenia! ![]() 4.Mogę wyslać pierwsza poniewaz mam tylko 6 przekupek ![]() 5.Rzeczy wymienione lub sprzedane na innym portalu zostana oznaczone na szaro. 6.Rzeczy zarezerwowane beda oznaczane na czerwono. 7. NIE ODMIENIAM SIĘ! 8.Nie robie zdjec na sobie 9.Nie ignoruj mnie, jeśli nic Ci się nie podoba lub rozmyśliłaś się- poinformuj mnie o tym, szanujmy swój czas! ![]() 10. Zawsze staram się odpisywać,jeśli bym tego nie zrobiła to przepraszam- przypomnij się wtedy 11. Nie odpowiadam za opóźnienia będące winą poczty ani za zagubione przesyłki! 12.NIE TOLERUJĘ LINKÓW! PROSZĘ O OPISY! Wysyłka po 15.08.2011r. Edytowane przez anett174 Czas edycji: 2011-08-04 o 13:39 |
|
|
|
#2 |
|
A.
|
Dot.: LIPIEC H&M,ATMOSPHERE,AMISU,NE W LOOK i wiele innych. Rozmiary XS-XL
Bluzki:
1. Tuniczka marynarska roz. S/M. Na dole po środku 2 małe dziurki( zahaczyłam o coś). 2.Bluzka z kamieniami roz. S-L. BYŁA DROGA BĘDĘ BARDZO WYBREDNA! ![]() 3.Tuniczka różowa m/l z marszczeniem przy dekolcie. 4. Tunika granatowa z bufkami M/L. 5.Tunika różowa butik. Roz L/XL 6.Koszula,Tunika,Pasiak roz.M Te bluzki oddam łatwo: 7.Top z koronką roz.S 8.Bokserka z króliczkiem Playboya;D roz. S 9.Bluzeczka turkusowa C&A roz M Edytowane przez anett174 Czas edycji: 2011-07-04 o 19:48 |
|
|
|
#3 |
|
A.
|
Bluzki ciąg dalszy:
1.Top koralowy roz. S 2.Bokserka butik roz S 3.Tunika,tuba Terranowa S/M Oddam je łatwo Edytowane przez anett174 Czas edycji: 2011-07-24 o 15:55 |
|
|
|
#4 |
|
A.
|
Spodnie,Legginsy:
1.Spodnie,legginsy z chanelkami roz. M. BĘDĘ WYBREDNA. ![]() 2.Spodenki jeansowe roz.L 3.Spodnie,rurki z przetarciami.Maja wszytą łatkę w kroku roz. M.Wymiary: W pasie 38cm dł ok.100cm. 4.Spodnie rurki H&M NOWE Z METKĄ. Rozmiar S małe M. Na osobe z max wzrostem 166cm.BEDĘ BARDZO WYBREDNA! 5.Spodnie Amisu,haremki,alladynki roz. M (dużo się naciągają) BĘDĘ BARDZO WYBREDNA. Poleciało do Morello6.Haremki rozmiar z metki S,ale wypada na M a nawet L. BĘDĘ BARDZO WYBREDNA. Wymienie tylko na inne spodnie rozmiar M/Lwymiary: długość: 94cm pas: 2x39cm 7.Spodenki z szelkami. Poleciało Sorbet Malinowy 8. Szorty jeansowe. Rozmiar M/L. Edytowane przez anett174 Czas edycji: 2011-07-27 o 22:53 |
|
|
|
#5 |
|
A.
|
Sukienki,spódnice:
1.Sukienka różowa floral,zip. S-L. BĘDĘ BARDZO WYBREDNA ![]() 2.Spódnica z ćwiekami roz. M 3.Spodniczka floral. Rozmiar M/L.BĘDĘ BARDZO WYBREDNA
Edytowane przez anett174 Czas edycji: 2011-07-19 o 14:07 |
|
|
|
#6 |
|
A.
|
Kurtki,bolerka:
1.Szara kurteczka. Idealna na wiosne/lato.Rozmiar M 2.Eko skorka L 3.Rekawki czarne rozmiar XS/S. 4.Bolerko malinowe roz. M Edytowane przez anett174 Czas edycji: 2011-07-04 o 20:04 |
|
|
|
#7 |
|
A.
|
Torebki:
1.Torba XXL worek 2.Nowa Torebka w różyczki. Była droga. BĘDĘ BARDZO WYBREDNA ![]() Edytowane przez anett174 Czas edycji: 2011-07-27 o 23:13 |
|
|
|
#8 |
|
A.
|
Biżuteria:
1.Komplet biżuterii ze stali chirurgicznej. WYMIENIĘ CAŁY KOMPLET. (kolczyk i,naszyjnik,bransoletka)2.Naszyjnik,kamienie. 3.Pierścionki.Zielony z Orsay obydwa roz M 4.Zegarek z Yves Rocher. 6.Bransoletka charmsy. Wymieniona na innym portalu 7.Kolczyki czerwone 8. Kolczyki YES NO.Poleciało Morello 9.Długie fioletowe korale. Nowe nie używane Edytowane przez anett174 Czas edycji: 2011-07-19 o 14:07 |
|
|
|
#9 |
|
A.
|
Różności:
1.Portfelik czerwony ala skora aligatora. 2.Portfel czarny lakierowany.Wymieniona na innym portalu 3.Kosmetyki (cienie,kulki-Wymienione na innym portalu,kredka-Yves Rocher). 4.Pasek,cwieki house. Rozmiar m/l. Edytowane przez anett174 Czas edycji: 2011-07-12 o 22:36 |
|
|
|
#10 |
|
A.
|
BUTY:
1.Platformy dł. wkładki 24cm /24.5cm. TYLKO RAZ ZAŁOŻONE! WYMIANA tylko za inne buty z dl.wkladki 25cm ![]() 2.Buty GRACELAND,39, dl. 25cm 3.Tenisówki zakupione na fleq.pl roz 38 dl wkładki 24,5cm. 4.Szpileczki,sandałki z kokardka roz38 5.Balerinki sportowe roz 39. Dl wkładki 25cm(przed wysłaniem upiorę). 6.Sandałki HOUSE nowe bez metki. Rozmiar 38. Wymieniam ponieważ nie mam ich do czego nosić. Wymienię tylko na inne obuwie
Edytowane przez anett174 Czas edycji: 2011-07-27 o 15:55 |
|
|
|
#11 |
|
A.
|
Dokładka 17.07.2011r.
1.Sukienka chabrowa. Oddam tylko za inna sukienke. 2. Bokserka z ćwiekami. Roz.M/L. 3.Tuba z zipem. Rozmiar uniwersalny. 4. Kolczyki fioletowe i różowe. 5.Broszka kwiatek. 6,7. Ściągi wydawnictwa GREG. Do gimnazjum: 1,2,3-Fizyka 1,2.Chemia 2. Biologia 2,3.Historia Edytowane przez anett174 Czas edycji: 2011-07-17 o 20:29 |
|
|
|
#12 |
|
A.
|
DOKŁADKA 07.07.2011R.
1. Legginsy,spodnie z kieszonkami rozmiar uniwersalny aczkolwiek moge zainteresowanym podac wymiary Edytowane przez anett174 Czas edycji: 2011-07-25 o 22:56 |
|
|
|
#13 |
|
A.
|
dokl
Edytowane przez anett174 Czas edycji: 2011-07-31 o 12:27 |
|
|
|
#14 |
|
A.
|
Duża dokładka
1. Niebieska tunika. Rozmiar s/m. Zainteresowanym podam wymiary 2. Real zdjecie tenisówek z #10 postu. 3,4. Balerinki beżowe,nude. Rozmiar 38. Nie oddam łatwo ![]() 5,6.Koszula z żabotem fioletowa. Kolor wpadający w róż. Rozmiar S/M. Zainteresowanym podam wymiary 7. Bluza w gwiazdki rozmiar M.Zainteresowanym podam wymiary 8. Różowa bluzka z lejącym się dekoltem. Rozmiar Uniwersalny. Zainteresowanym podam wymiary 9. Zdjęcie bluzki na mnie z pierwszego załącznika. Edytowane przez anett174 Czas edycji: 2011-07-24 o 16:20 |
|
|
|
#15 |
|
A.
|
c.d DUŻEJ DOKŁADKI 13.07.2011R.
1. Nowa kamerka internetowa eCom 3018003.Jest ona na USB. Ma 8 Megapixeli. 2. Koturny rozmiar 38. Nie oddam łatwo. 3. Sukienka czerwona. Moja jest prawie taka sama, tylko moja jest zwiewna. Rozmiar S/M. Zainteresowanym podam wymiary. 4. Satynowy,czarny żakiet. Rozmiar S/M.Zainteresowanym podam wymiary. 5,6. Koralowy,czerwony żakiet. Rozmiar S,ale na małe M równiez będzie dobry. Zainteresowanym podam wymiary.Nie oddam łatwo. Sprzedałam siostrze. Edytowane przez anett174 Czas edycji: 2011-07-24 o 20:09 |
|
|
|
#16 |
|
A.
|
dokładka 24.07.2011r.
1.Zółte spodenki HOUSE. Rozmiar z metki M ale na moje oko na L też będą dobre.Wymienie tylko na inne spodenki najchętniej z wysokim stanem ![]() 2. Tunika TOP SHOP.Rekaw 3/4. Rozmiar z metki 10. Nie oddam łatwo ![]() Edytowane przez anett174 Czas edycji: 2011-07-27 o 21:15 |
|
|
|
#17 |
|
A.
|
Dokladka 16.07.2011r.
1.Kolczyki w kwiatki 2.Torebeczka pikowana szara 3.Portfel ćwieki (WYMIENIE TYLKO I WYLACZNIE NA INNY PORTFEL) ![]() Dokładka 18.07.2011r. 1.Żakiet z pagonami TROOL roz. L 2.T-shirt z cekinami i paniami roz. M/L 3. Sandałki na szpilce dl wkladki 24.5cm 4.Fioletowa torba. Mieści A4. Stan bdb. Wymienie najchetniej na inna torbe ![]() Edytowane przez anett174 Czas edycji: 2011-07-31 o 12:32 |
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za spodenki z szelkami?
|
#19 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 42 pkt / 100% pozyt.
|
|
|
|
|
#20 |
|
Konto usunięte
|
Znajdziesz u mnie jakieś rzeczy za bluzkę z kamieniami i/ albo torebkę w różyczki?
|
|
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
coś za
1.Spodnie,legginsy z chanelkami roz. M. BĘDĘ WYBREDNA. haremki spódniczkę floral ---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ---------- wymianiłabyś się za legginsy i spódniczkę? Wartośc mp3 to ok 180 zł tylko że kabla USB nie mam ale to koszt kilku zł
|
|
|
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
no ja tez nie mam jak za bardzo bo mieszkam na wsi a nie mam w planach jechać teraz kilkadziesiąt km do miasta
|
|
|
|
#24 |
|
A.
|
hop
|
|
|
|
#25 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#28 |
|
Rozeznanie
|
nie ma sprawy, możesz zrobić wysyłkę dopiero w połowe lipca. ja bym chciała od Ciebie https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1309801624
podobają mi się też https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1309802155 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1309802871 co jesteś w stanie oddać za spodenki fishbone? chyba, ze coś dobierzesz za te trzy rzeczy czekam na odp!!! ---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ---------- ale ja pożądam tej chabrowej bluzki z bufkami! :P na tej listonoszce w zasadzie najmniej mi zależy... jakiś pomysł :P?
|
|
|
|
#30 |
|
BAN stały
|
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:47.