![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
LIPIEC: dłuuuga lista perfum do oddania :)
Wątek nieaktualny
Witam w nowym wątku ![]() Na początek WISH: L'Artisan Voleur de Roses, L'Artisan Dzing, Shalimar EDC, Annayake Miyako, L'Artisan Verte Violette, Charles Jourdan Inspiration, Etro Etra, Ambre Baldessarini, Trussardi Jeans, Lancome Sikkim, Lancome Sagamore, Lancome Climat, CdG Zagorsk, Boucheron Initial, Escada Magnetism, Lalique Perles, L'Or de Torrente EDP, CdG Carnation... PERFUMY CZ. 1 - oddam tylko za wish, no może niezupełnie "tylko", ale w każdym razie za coś wyjątkowego: 1. Guerlain SHALIMAR EDP, 70/75 ml, tester bez korka (ewentualnie mogę dodać korek od EDC, wizualnie pasuje, ale dośc luźno "siedzi"), kartonik testerowy 2. Annick Goutal MANDRAGORE, EDT, 25/100 ml, butelka kanciasta 3. Kenzo LE TIGRE, dezodorant perfumowany w szklanej butelce, 35-40/100 ml, kartonik (sfatygowany) -> Lolka_L PERFUMY CZ. 2 - oddam nie tylko za wish: 4. Mona di Orio CARNATION, EDP,98/100 ml, w drewnianym pudełeczku - leci do Jaspersen 5. Lalique POUR FEMME (klasyczny), EDT, 90/100 ml, tester bez korka (nuty: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,9608,lalique-for-women-edt.html) 6. Fragonard FLEUR DE FIGUIER, EDT, 30/100 ml, kartonik 7. Boucheron POUR FEMME, EDT, 40/100 ml -> Lolka_L 8. Versace YELLOW JEANS, EDT, 9/10 ml (w nieprzezroczystej firmowej buteleczce, kupiłam nową i raz użyłam) nieaktualny 9. Cacharel ANAIS ANAIS, EDT, 29/30 ml, kartonik (sfatygowany) 10. Rochas ABSOLU INTENSE SIMPLY RED, EDP, 20/50 ml, minimalne pęknięcie na korku już chyba wzięty 11. Moschino OH! DE MOSCHINO, EDT, 18/25 ml 12. Speziali Fiorentini Profumo Rosa e Mora (Rose and Blackberry - róża i jeżyna), EDP, 48/50 ml, wstążeczka wokół korka nieco sfatygowana NIEAKTUALNE->Ewa_Ch 13. Bennetton SPORT WOMAN EDT, 85/100 ml, tester bez korka, kartonik testerowy 14. Adidas FRESH ESCAPE, dezodorant perfumowany w atomizerze, 40/75 ml (nuty: http://www.nowekosmetyki.pl/kosmetyki/adidas-fresh-escape)
Wymienię perfumy Edytowane przez etnografka Czas edycji: 2011-08-14 o 22:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: LIPIEC: dłuuuga lista perfum do oddania :)
Coś u mnie za Shalika??
Dopiero teraz zauważyłam że tylko za wish ![]() Rochas Absolu tez mnie interesuje ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Eyes Czas edycji: 2011-07-13 o 12:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Odp. u mnie
![]()
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Dorzuciłam zdjęcia, zapraszam
![]() Teraz muszę lecieć, na wszystkie propozycje odpiszę wieczorem ![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za
Kenzo LE TIGRE, dezodorant perfumowany w szklanej butelce, 35-40/100 ml, kartonik (sfatygowany)?
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
cos u mnie za adidas fresh escape ? mam duzo rzeczy poza watkiem napisz co cie interesuje
![]()
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie
3. Kenzo LE TIGRE, dezodorant perfumowany w szklanej butelce, 35-40/100 ml, kartonik (sfatygowany) lub 9. Cacharel ANAIS ANAIS, EDT, 29/30 ml, kartonik (sfatygowany)
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
Przekupka: 87 pkt / 100% pozyt.
|
witaj, chetnie przygarne kilka flakonow, czy widzisz cos u mnie dla siebie??
odp u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Fragonard FLEUR DE FIGUIER, EDT, 30/100 ml, kartonik
cos u mnie?
It's so important to say these things when you can because when it's over, it's over ...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. (Coco Chanel) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
Witaj,
![]() czy znajdziesz coś u mnie za Boucherona?
![]() |
#15 | |||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 00:27 ---------- Poprzedni post napisano o 00:20 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:27 ---------- Poprzedni post napisano o 00:27 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:28 ---------- Poprzedni post napisano o 00:27 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:33 ---------- Poprzedni post napisano o 00:28 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 00:35 ---------- Poprzedni post napisano o 00:33 ---------- Gosiu chętnie bym Ci Boucherona przekazała, ale jakoś nic dla siebie nie widzę... Masz może coś "spod lady"? ---------- Dopisano o 00:35 ---------- Poprzedni post napisano o 00:35 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:36 ---------- Poprzedni post napisano o 00:35 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 00:37 ---------- Poprzedni post napisano o 00:36 ---------- Dzięki, ale nic nie znalazłam... ---------- Dopisano o 00:38 ---------- Poprzedni post napisano o 00:37 ---------- Ciekawi mnie Chloe Intense Collect`Or ![]()
![]() |
![]() |
#17 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() nie sadze, zebys mogla go powachac w Sephorze bo to limitowana edycja i nawet nie wiem czy byla dostepna w Polsce. Jest najbardziej zblizony do zapachu klasycznego Chloe Intense tylko moze bardziej ogoniasty. A poza tym, to Chloe oddam tylko za cos z wish listy. ![]()
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Oki,to czekam
![]() ![]()
![]() |
#19 | |
Zadomowienie
|
Bardzo chętnie
![]() ---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ---------- Cytat:
![]() A masz może coś zapachowego spoza wątku za Boucherona, bo już potencjalnie nic więcej dla siebie nie widzę?... ---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:11 ---------- Fajnie, to dam znać wieczorem ![]()
![]() |
![]() |
#20 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Najchetniej zamienialabym sie na Angela albo Clean ale jesli Ci nie odpowiada to trudno. ![]()
![]() |
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
Przekupka: 87 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#24 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
U Ciebie wpadła mi w oko tuniko-sukienka w kwiaty D. Perkins ![]() ---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:15 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
Gucci mnie się spodobał
![]()
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
Niestety ale nic nie znalazłam dla siebie. Może następnym razem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Do Rochasa za bardzo nie wiem co bym mogła dobrać,bo ja szukam słodkich otulających zapachów (wanilia i spółka ![]()
![]() |
![]() |
#29 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ---------- [1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;28144248] ![]() We wątku mam flaszkowo E.Arden Splendor . Zainteresowana ? ![]() A co by Cię interesowało w zamian?
![]() |
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
Speziali Fiorentini Profumo Rosa e Mora
jak trwale sa te perfumy? Nie znam zupelnie.Tylko to mnie zainteresowalo ewentualnie za figowca.Sprawdzilam tez,ze kosztuja okolo 15 euro prawda? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:28.