![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
LIPIEC Różne różności, L'oreal, zapachy i inne
NIEAKTUALNE
Drogie Koleżanki, ![]() W sierpniowym wątku wystawiam następujące rzeczy na wymiankę : WŁOSY: -Farba L'oreal Paris Sublime Mousse odcień 90 (Naturalny jasny blond)- posiadam oryginalne opakowanie, nic nie zostało otwarte, pełny komplet w kartoniku. Farbę zakupiłam dla znajomej ale stwierdziła , ze nie wyjdzie ten kolor co by chciała, nie potrzebnie otwarła pudełko ![]() -Kerastase Reflection Bain Chroma Riche Szampon/kąpiel- - pojemnosc wyjściowa 1000ml, zostało do napisu Recherche Avancee czyli jakieś dobre 10 ml/15 ml, szampon w butelce z wygodną pompką do dozowania. -Kerastase Bain Gommage - szampon przeciwłupieżowy do suchej skóry głowy, saszetka- 10ml , nowa -L'oreal Apsolut Repair- szampon regenerujący włosy bardzo uwrażliwione, saszetka-10 ml, nowa - Kerastase Biotic -kuracja oczyszczająca do suchej skóry głowy, maska 20 ml , próbka z salonu, nowa -Lakier do włosów L'oreal Elnet- lakier gwiazd- pojemność wyjściowa 300ml/ użyty może 4 razy. Data ważności 06.2012 r. -Pianka do włosów L'Oreal Proffesional volume lift 3- poje. wyjściowa 250ml, została około połowa może ciut mniej, trudno ocenić. Pianka bardzo wydajna, stosuję się ją tylko od nasady włosów. - Loton ProVit- kaszmir w płynie, mgiełka, nadaje włosom miękkość, ułatwia rozczesywanie ,poj. wyjściowa 100ml. zużycie znikome, psiknięte 2 razy. KOLORÓWKA: - L'oreal True Match N4 Beige- puder prasowany z gąbką i lusterkiem, nie bardzo moge znaleźć datę przydatności ale zamieszczam zdjęcie opakowania, używany parę razy , nabierany tylko pędzlem. Stan pudru dobry. Stan opakowania troszeczkę zarysowane. -Loreal True Match N4 Beige- podkład z pompką, użyty może 4 razy. Swieży. -Sensique- trendy make up-pearls - puder rozjasniający w perełkach, odcień nr 102 , ważny do 04/2014 r. Użyty 4 razy -Secret Bronzing Powder Sun Touch- puder brązujący, niestety nie mam naklejki na opakowaniu więc nie ma daty ważności, stan dobry, zużycie 10 %. -Rimmel Natural Bronzer SPF 8- puder brązujący mineralny , odcień 022 Sun Bronze, zużycie znikome, na pudrze widać jeszcze słoneczko wytłaczane. - Astor Mineral Match- mineralny puder , odcień Shade 01, używany ok. 5 razy, stan dobry, pędzelek w pudrze używany rzadko ,przy wymianie oczywiscie umyję. -Cienie L'oreal Color Appeal Trio Pro- 3 odcienie w kolorze złota, od jasnego do ciemnego, używane kilkakrotnie,pudełeczko trochę porysowane od noszenia w torebce, 2 pędzelki(pacynki) w razie wymianki wypiorę , sugeruję jednak zakupić nowe.Cienie noszą ślady użycia ale nie są aż tak eksploatowane ,ze widać dno. Zuzycie oceniam na około 30% -Cień Sephora- pojedynczy cień Sephora w kolorze srebrnym. Łatwa aplikacja -można palcem, ja jednak zawsze używałam pędzelka dla zachowania higieny kosmetyku. Cień użyty parę razy, wygląda jak nowy, widać jeszcze wybite logo Sephory na cieniu. Cień ten jest bez pędzelka. - Lancome Teint Idole Ultra- 8 szt. saszetek x 1ml-nowe , odcień 03 Beige Diaphane - The Body Shop -puder sypki, odcień jasny, dla chetnych wiecej info podam, zostało 25 % PIELĘGNACJA: -Soraya Arist Care - maseczka wygładzająca mikrodermabrazja +krem przeciwzmarszczkowy na noc - próbka- 2 sztuki- dam jako gratis - AA Skóra Pod Kontrolą - antybakteryjna maseczka łagodząca- skóra wrażliwa i skłonna do alergii, 10 ml-dodam jako gratis -Perfecta Age Control +35 maseczka liftingująca, przeciw zmarszczkom mimicznym- poj.10 ml- 2 sztuki-dodam jako gratis ZAPACHY: - Dior J'adore Floral Bouquet- saszetki z zawartością papierka nasączone zapachem- dobre do torebki, 14 sztuk - Sensation Ecstasy Paris- podróbka CK Euphorii- poj. 100 ml, zostało 90/95 ml. - J'adore 100ml ubytek 20 ml-UWAGA! -zapach jak na moje podróbka. Perfumy koleżanki ale uważam iż to po prostu udana podróbka oryginału tak więc z góry informuję. - Dior Pure Poison -20 ml zel pod prysznic nowy, zaklejony fabrycznie -Lancome Hypnose - około 7-8ml z flaszki 30 ml -Lanvin Marry Me - odlewka 9 ml Oprócz tego: Depilator elektryczny firmy Philips Beauty Satinelle. Depilator użyty parę razy, preferuję inną metodę depilacji. Dołączona ładowarka, bardzo długi kabel. Depilator czysty, zadbany, sprawny, zamknięty był w pudełku aby się nie kurzył. Brak instrukcji obsługi oraz pędzelka czyszczącego. -Blend a med Whitestrips- paski żelowe wybielające- 12 szt. na zęby górne oraz 11 szt. na zęby dolne -jest oryginalne opakowanie, siostra ich nie mogła używać, nadwrażliwe zęby- termin przydatności upływa w sierpniu tego roku. - Cztery Pory Roku Balsam Rozświetlający-z drobinkami złota, wazny do 2012 roku, raz użyty, nie dotykany palcami, praktycznie nowy, poj. 250 ml. - Nivea Visage Łagodzący Żel do mycia twarzy, cera sucha i wrażliwa, poj. 150ml, użyty raz -Yung HairStyle Rossmann- pianka do włosów 4, nie mam pojęcia jak odczytać date ważnosci, uzyta raz na grzywkę, poj. 150 ml -Sopot Bursztynowa Opalenizna- krem samoopalający 50 ml- użyty 4 razy, zawsze szpatułką, ważny do 2013 r. -Olay Complete Słoneczna cera- krem na noc stopniowy efekt opalenizny, uzyty około 4 razy, szpatułką, poj. 50ml. ważny do 12.2011 r. - Ewenline Cosmetics Art Scenic 16h -silikonowa baza pod makijaż , użyta 4 razy, poj. 20 ml, ważna do 2013 r. -Avon Tahitian- perfum- poj. 50ml/zostało około 40 ml -Orifflame Giordani Gold -poj.wyjściowa 30 ml/ ubytek 5 ml. Perfum w flakonie limitowanym, bez atomizera -L'oreal Proffesional TEC Volume Architect 3- pogrubiająca emulsja do modelowania, poj. 30ml- zostało ok 10ml -Rimmel Stay Matte- podkład mineralny odcień 100 Ivory, użyty 3 razy, prawie cały -Maybelline- błyszczyk do ust Shiny Licious Fruity Gloss, odcień 810 mauve guimauve grape full, użyty dla testu, nie można znaleźć daty ważnosci -próbki Nivea, nawilżający balsam do ciała 5ml+krem do rąk 2ml- dokładka do wymiany w razie checi -próbka Nivea Visage pure&natural poj. 1,5 ml, próbka Garnier Body wygładzające mleczko do ciała-6 ml, Deborah 24ore Perfect próbka, Perfecta Cera Wrażliwa krem nawilżający 2 ml- PRÓBKI NAJCHĘTNIEJ DOŁOŻE DO WYMIANY -Kerastase Nutritive Bain Satin 1 -szampon odżywczy do włosów normalnych lub lekko suchych- saszetka 10 ml Na życzenie oczywiście wstawię zdjęcia. na szaro wymienione, brak na zielono rezerwacja Poszukuję: -Podkładów - zapachów Diora Jestem skłonna oddać więcej rzeczy za jedną byleby zrobić porządek w szafach. Wymienione: - L'oreal Absolut Repair- maska-próbka z salonu, pojemnosć 15 ml. - SVR 50 Ecran Mineral Teinte - data ważności 08.2012 r. Poejemnośc 50 ml, użyty 2-krotnie. -Effaclar M La Roche-Posay poj. 40 ml- wazny do 10/2013 r. Użyty 4 razy .Posiada pompkę, wyciskany zawsze na szpatułkę. -Vichy Woda Termalna- dostałam w aptece jako gratis do zakupów. Poj. 50 ml, termin ważnosci 12/2011 r. Uzyta parę razy, nie mam pojęcia ile zostało. Moge oddać do którejś wymianki jako dodatek. - Halle Pure Orchid- poj. 30 ml-/ zostało jakieś 10 ml. (proszę zerknąć na zdjęcie) Niestety nie posiadam zatyczki. - 2 saszetki zapachu Loewe- poj. każdej 1 ml -Guess Woman pozostało około 30-35ml -Christina Aquilera - poj. 30 ml/ zostało jakieś 15 ml (proszę zerknąc na zdjęcie) -Kerastase Reflection Bain Chroma Riche Szampon/kąpiel- włosy rozjaśniane lub z pasemkami- pojemność saszetka 10 ml-nowa -Kerastase Nutritive Nutridefense 2- maska odżywcza do włosów suchych i uwrażliwionych, saszetka- poj. 15 ml. nowa - L'oreal Absolut Repair Cellular- maska regenerująca ,saszetka, pojemność 15 ml.nowa -L'oreal Absolut Repair- maska regenerująca, włosy bardzo uwrażliwione,saszetka, poj. 15ml, nowa -Idole Armani -żel pod prysznic 50 ml, nowe, nie używane -Sephora- baza pod makijaż , próbka 1,5ml - oddam jako gratis do wymiany -Aquasource Biotherm - próbka 1 ml- oddam jako gratis do wymiany - Miss Dior Cherie- saszetki z zapachem w formie żelu- idealne do torebki, 5 sztuk. -Dermika Nocne Życie- ekspresowa maseczka bankietowa pod makijaż- saszetka 2 x5ml - Lakier pękający Essence- kolor czarny, pojemność 8 ml-otwarty parę dni temu, użyty 1 raz. Edytowane przez Seraffina Czas edycji: 2011-09-04 o 10:26 Powód: Aktualizacja |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 95 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Różne różności, L'oreal, zapachy i inne
-Farba L'oreal Paris Sublime Mousse odcień 90 (Naturalny jasny blond)- posiadam oryginalne opakowanie, nic nie zostało otwarte, pełny komplet w kartoniku. Farbę zakupiłam dla znajomej ale stwierdziła , ze nie wyjdzie ten kolor co by chciała, nie potrzebnie otwarła pudełko
![]() -Kerastase Reflection Bain Chroma Riche Szampon/kąpiel- włosy rozjaśniane lub z pasemkami- próbka z salonu pojemność 10 ml-nowa - L'oreal Absolut Repair- maska-próbka z salonu, pojemnosć 15 ml. - L'oreal Absolut Repair Cellular- maska- próbka z salonu, pojemność 15 ml. Coś u mnie??? ![]() ![]()
![]() |
#3 |
Zadomowienie
Przekupka: 73 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj, może znajdziesz coś u mnie w zamian za:
-Christina Aquilera - poj. 30 ml/ zostało jakieś 15 ml (proszę zerknąc na zdjęcie) ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
coś za
Depilator elektryczny firmy Philips Beauty Satinelle. -Christina Aquilera - poj. 30 ml/ zostało jakieś 15 ml (proszę zerknąc na zdjęcie) L'oreal True Match N4 Beige- puder prasowany z gąbką i lusterkiem, |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Perfume Lover
|
cos u mnie za perfumy halle berry?
![]() |
#6 |
Wieczne Kutango
|
c0s za -Christina Aquilera - poj. 30 ml/ zostało jakieś 15 ml (proszę zerknąc na zdjęcie)
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za
depilator aguilere https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1312131759
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie zA:
L'oreal Absolut Repair Cellular i L'oreal Absolut Repair
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
cos za halle i christine? zapraszam do obu watkow i prosze o odp. u mnie
![]()
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
coś u mnie za depilator?
![]() ![]()
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
może coś za - Halle Pure Orchid- poj. 30 ml-/ zostało jakieś 10 ml. (proszę zerknąć na zdjęcie) Niestety nie posiadam zatyczki.?
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
cos za
-Christina Aquilera - poj. 30 ml/ zostało jakieś 15 ml (proszę zerknąc na zdjęcie) - Halle Pure Orchid- poj. 30 ml-/ zostało jakieś 10 ml. (proszę zerknąć na zdjęcie) Niestety nie posiadam zatyczki. ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za:
- L'oreal True Match N4 Beige- puder prasowany z gąbką i lusterkiem, nie bardzo moge znaleźć datę przydatności ale zamieszczam zdjęcie opakowania, używany parę razy , nabierany tylko pędzlem. Stan pudru dobry. Stan opakowania troszeczkę zarysowane. - Lakier pękający Essence- kolor czarny, pojemność 8 ml-otwarty parę dni temu, użyty 1 raz. ?
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Może cos u mnie za:
- Effaclar M La Roche-Posay poj. 40 ml- wazny do 10/2013 r. Użyty 4 razy -Vichy Woda Termalna A depilator ta jaki konkretnie model?? Odpisz proszę u mnie... link w podpisie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Hej, ale co spodobało Ci się u mnie? wtedy byłoby mi łatwiej poszukać czegoś u Ciebie
![]() ---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ---------- no niestety, wolałabym wymienić się za jakieś perfumy ![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
ok
![]()
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
hej, niestety nic nie znalazlam dla siebie. pozdrawiam!
![]()
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za?
L'oreal Absolut Repair- maska-próbka z salonu, pojemnosć 15 ml. L'oreal Absolut Repair Cellular- maska- próbka z salonu, pojemność 15 ml. 2 saszetki zapachu Loewe- poj. każdej 1 ml Halle Pure Orchid- poj. 30 ml-/ zostało jakieś 10 ml. (proszę zerknąć na zdjęcie) Niestety nie posiadam zatyczki.
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
E.A Splendor jest jeszcze dużo,więc nie opłacałaby mi się zbytnio taka wymiana,bo za same próbki Lancome zapłaciłam na allegro dośc dużo.
---------- Dopisano o 17:02 ---------- Poprzedni post napisano o 16:52 ---------- Niestety nic już nie widzę. ---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:02 ---------- Zgoda,zarezerwuję ![]()
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Wczesniej juz wiozlam HP z UK do PL jak juz ciekly zabezpieczylam, je tasma izolacyjna i nic nie pocieklo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
O to zapachy nie bardzo,dziękuję za propozycję.Póki co rezerwuję podkłady i daj znać jak się zastanowisz
![]() ---------- Dopisano o 18:11 ---------- Poprzedni post napisano o 17:42 ---------- A nie dałoby rady Halle,jedną saszetkę Loewe zamiast dwóch,ale dodatkowo L'oreal Absolut Repair- maska-próbka z salonu(bo bardzo bym chciała wypróbować)? ---------- Dopisano o 18:30 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ---------- Jestem jak najbardziej za ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
u Ciebie podoba mi sie SVR
- SVR 50 Ecran Mineral Teinte - data ważności 08.2012 r. Poejemnośc 50 ml, użyty 2-krotnie. ---------- Dopisano o 23:13 ---------- Poprzedni post napisano o 23:12 ---------- kurde, szkoda,że Halle poszła. Dużo bym za nią dała ![]()
![]() |
#28 |
Rozeznanie
|
przepraszam;* musiałam ominąć Twój post
![]() ![]()
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
Przekupka: 75 pkt / 100% pozyt.
|
Coś u mnie za puder Loreal, lakier pękający, Christine?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:46.