![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
SIERPIEŃ !!! ubrania, biżuteria SIERPIEŃ !!!
Witam i zapraszam
![]() Wymieniam się na wszystko co wpadnie mi w oko. Ubrania są w stanie bardzo dobrym (prawie w ogóle nie noszone) lub dobrym (z jakimś lekkim mankamentem, o którym wspomnę w opisie). ![]() ![]() ![]() Ubrania wyglądają o wiele lepiej na osobie niż na zdjęciach przeze mnie zrobionych (na wieszaku bądź na podłodze) ! Czarne - jest , szare -nie ma ! Ja piszę u Ciebie, Ty u mnie ![]() Ogólnie zasady takie jak u reszty wizażystek ![]() ![]() ![]() RESZTA UBRAŃ W POSTACH NIŻEJ ! 1. BLUZKA na ramiączka fioletowa w białe kwiatki. Stan bardzo dobry. rozmiar M ale na pewno dobra też na większe rozmiary. 2. BLUZKA na ramiączka ciemno zielona w chińskie wzorki. Stan bardzo dobry. Rozmiar S. 3.SPODENKI jeansowe. Stan bardzo dobry. Rozmiar M. 4. SPÓDNICZKA czarna z falbanami firmy TOPSHOP. Stan dobry (wystające nitki), rozmiar M. 5. LEGINSY czarne z koronką, długość do kolan. Stan dobry (brakuje paru koralików), rozmiar S. 6. KURTKA brązowa firmy NEWLOOK. Stan bardzo dobry. Rozmiar S/M. Edytowane przez domelowaola Czas edycji: 2011-08-02 o 12:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Dot.: SIERPIEŃ !!! ubrania, biżuteria SIERPIEŃ !!!
cos za 4. SPÓDNICZKA czarna z falbanami firmy TOPSHOP. Stan dobry (wystające nitki), rozmiar M.
: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1309703298 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
cos za spodenki ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
7. SUKIENKA bombka biała w granatowe kwiaty. Na ramiączka z kokardą. Stan bardzo dobry, nigdy nie noszona, bez metki. Nie posiada rozmiaru ale dobra na M(na mnie) i dzięki gumie z tyłu wejdzie na L.
8.BLUZKA biała. Przy dekolcie ściągacz. Stan bardzo dobry. Rozmiar L. 9.KOSZULA biała w różową kratę, krótki rękaw. Rozmiar M. Stan bardzo dobry. 10. KOSZULA granatowa w różową kratę, rękaw podwijany do łokcia. Rozmiar 36. Stan bardzo dobry. 11. SPÓDNICZKA zielona firmy ATMOSPHERE. Rozmiar S/M. Stan bardzo dobry. 12. SUKIENKA/TUNIKA w kolorze turkusowym. Rozmiar M. Stan bardzo dobry. Edytowane przez domelowaola Czas edycji: 2011-08-02 o 12:46 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
BIŻUTERIA
1. KOLCZYKI gwiazdki. Stan bardzo dobry. 2. KOLCZYKI motylki. Stan dobry (brakuje paru koralików) 3. NASZYJNIK różowe kamyczki. Stan dobry (brakuje zapięcia ale naszyjnik trzyma się i bez niego). 4. BRANSOLETKA różowe kamyczki. Stan bardzo dobry. 5. KOLCZYKI czarne gwiazdki. Stan bardzo dobry. 6. KOLCZYKI fioletowe koła. Stan bardzo dobry. 7. KOLCZYKI fioletowe kółka. Stan bardzo dobry. 8. KOLCZYKI w kolorze złota. Stan bardzo dobry. 9. NASZYJNIK długi w kolorze srebra. Stan dobry (brakuje koralików). |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
13. KAMIZELKA czarna z dodatkami złota. Rozmiar M. Stan bardzo dobry. Mogę dorzucić kaptur do niej.
14. BOLERKO z kapturem, ciemna zieleń. Stan bardzo dobry. Rozmiar M. 15. BLUZA JEANSOWA. Stan bardzo dobry. Rozmiar (na moje oko) S. 16. KOSZULKA POLO firmy KAPPAHL, w różowa białe paski. Stan bardzo dobry, rozmiar S/M. 17. SPÓDNICZKA niebieska. Stan bardzo dobry. Rozmiar L. 18. SPÓDNICZKA niebieska z falbankami. Stan bardzo dobry. Rozmiar XS/S. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
13. KAMIZELKA czarna z dodatkiem złota. Stan bardzo dobry. Rozmiar M.
14. BLUZA JEANSOWA. Stan bardzo dobry. Rozmiar S/M. 15. BOLERKO z kapturem, ciemna zieleń. Stan bardzo dobry. Rozmiar M. 16. KOSZULKA POLO firmy KAPPAHL, w różowo białe paski. Stan bardzo dobry. Rozmiar S/M. 17. SPÓDNICZKA niebieska. Stan bardzo dobry. Rozmiar L. 18. SPÓDNICZKA niebieska z falbankami. Stan bardzo dobry. Rozmiar S. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
19. BLUZKA czerwona. Stan dobry (przetarcia prawie niewidoczne pod pachami). Rozmiar S/M.
20. BLUZKA różowa. Stan bardzo dobry. Rozmiar XL. 21. BLUZKA w kolorze ciemnego turkusu. Stan bardzo dobry. Rozmiar na metce jest XL ale moim zdaniem to M. 22. BLUZKA różowa na ramiączka firmy JORDACHE. Stan bardzo dobry. Rozmiar S/M. 23. BLUZA na krótki rękaw z kapturem, ciemny turkus firmy HOUSE. Stan bardzo dobry. Rozmiar S. 24. BLUZKA podwójna w odcieniach zółtego firmy HOUSE. Stan dobry (z tyłu posiada dwie maleńkie dziurki, ledwie widoczne). Rozmiar M/L. 25. KOSZULA TUNIKA niebieska. Stan bardzo dobry. Rozmiar M. 26. BLUZA czarna z czerwonymi dodatkami, długość rękawa do łokcia, z kapturem firmy CLUB JEANS. Stan bardzo dobry. Rozmiar M. 27. BLUZKA zielono błękitna, 3/4 rękawa firmy ONLY. Stan bardzo dobry. Rozmiar S. 28. BLUZKA biała firmy ATMOSPHERE, rękaw 3/4. Stan bardzo dobry. Rozmiar M. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
29. BLUZKA łososiowa, długi rękaw. Stan bardzo dobry. Rozmiar M.
30. BLUZKA moro. Stan bardzo dobry. Rozmiar S. 31. KOLCZYKI koła. Stan bardzo dobry. 32. KOLCZYKI różowe gwiazdki. Stan bardzo dobry. 33. KOLCZYKI serduszka. Stan bardzo dobry. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
7. SUKIENKA bombka, biała w granatowe kwiaty. Stan bardzo dobry (nie noszona, bez metki). Rozmiar M.
8. BLUZKA biała. Stan bardzo dobry. Rozmiar M. 9.KOSZULA biała w różową kratę. Stan bardzo dobry. Rozmiar M. 10. KOSZULA granatowo różowa, rękaw podwijany do łokci. Stan bardzo dobry. Rozmiar M. 11. SPÓDNICZKA zielona firmy ATMOSPHERE. Stan bardzo dobry. Rozmiar S/M. 12. SUKIENKA/TUNIKA turkusowa. Stan bardzo dobry. Rozmiar M. Edytowane przez domelowaola Czas edycji: 2011-08-02 o 12:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
34. KOLCZYKI w kolorze złota. Stan bardzo dobry.
35. KOLCZYKI czarne gwiazdki. Stan bardzo dobry. 36. KOLCZYKI fioletowe koła. Stan bardzo dobry. 37. KOLCZYKI fioletowe kółka. Stan bardzo dobry. 38. KOLCZYKI gwiazdki. Stan bardzo dobry. 39. KOLCZYKI motylki. Stan dobry (brakuje paru koralików). 40. NASZYJNIK różowe kamienie. Stan dobry (brakuje zapięcia ale mimo to trzyma się) 41.BRANSOLETKA różowe kamienie. Stan bardzo dobry 42. NASZYJNIK długi. Stan dobry (brakuje koralików). |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
niestety nic nie znalazłam
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
niestety nic nie widzę
![]() pozdrawiam ciepło ![]()
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
nic
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
hej a nie masz moze do nich bluzy?? zalezy mi na całym komplecie a jesli same spodnie to raczej czarne zeby dobrac bluze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
niestety w tej chwili nic ale bardzo dziekuje za propozycję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
niestety nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Hej, podobają mi się krótkie spodenki:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1312136757 turkusowa tunika/sukienka: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1312199875 i kolczyki serduszka i różowe gwiazki ![]() niestety sukienkę w groszki już negocjuję, ale reszta tych rzeczy jest dostępna i mogłabym je wymienić za to co wymieniłam ![]() tylko czy mogłabyś mi podać wymiary spodenek? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:45.