|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
wątek nieaktualny-prosze o usunięcie
Juz wyjaśnię o co chodzi
szukam rzeczy z kosmetyków które sa nowe, zafoliowane i nadają się na prezent, dlatego jestem skłonna oddać kilka rzeczy za jedna nowa rzecz. Do zaoferowania mam: Paletka cieni Hello Kitty, zużycie minimalne, niektóre cienie nie ruszone -zdjęcie zapożyczone z neta, jak będe u siostry to zrobię własne 2. Plaletka cieni GOSH -zużycie nie wielkie 3.Kredka do powiek Szafir nr 0-13 wrzos perłowy kilka razy użyłam Edytowane przez imersja Czas edycji: 2011-08-16 o 22:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: SIERPIEN paletki cieni jedną malą nową rzecz:)
to tylko masz na wymiane? nic nie znalazłam, poza tym napisalam ze kosmetyki mnie raczej nie interesuja, jedynie te wymienione
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Dot.: SIERPIEN paletki cieni jedną malą nową rzecz:)
wątek jest już nieaktualny
szukam rzeczy z kosmetyków które sa nowe, zafoliowane i nadają się na prezent, dlatego jestem skłonna oddać kilka rzeczy za jedna nowa rzecz. Do zaoferowania mam: Paletka cieni Hello Kitty, zużycie minimalne, niektóre cienie nie ruszone -zdjęcie zapożyczone z neta, jak będe u siostry to zrobię własne 2. Plaletka cieni GOSH -zużycie nie wielkie 3.Kredka do powiek Szafir nr 0-13 wrzos perłowy kilka razy użyłam[/QUOTE] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:08.