|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
Nie ma nic
ZAMYKAM WĄTEK Z POWODU BRAKU ZAINTERESOWANIA
mam do wymiany: 1. czarna bluzeczka atmosphere rozm. 36 uzywana kilka razy stan bardzo dobry 2. czarna bluzka terranova z sową rozm 34 tylko przymierzona kupiłam i okazał sie za mała metki odcięłam 3. cudna bluzka z kotem z cekinów, bogato zdobiona, kupiona na moda.pl za 55 zł tylko przymierzona, super gatunkowo , niestety na mnie za duża za cos extra podaje dokładne wymiary WYMIARY: (mierzone w stanie rozłożonym) szer. od-do pachy - 38 cm. x 2 szer. ramion - 34 cm. dł. całk. - 58 cm. dł. od pachy - 39 cm. 4. posiadam tez aczkolwiek nie wiem czy oddawać wode toaletowa City oasis oriflame mam ja z wymianki, zapach boski klik https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...is-edt.htmlale jest cholernie nietrwały, może akurat na mojej skórze? nie wiem. szukam! maseczki biovax z proteinami mlecznymi i szamponu z tej serii plastrów evra jakby ktoś miał na zbyciu z dobra data ważności olejku cedrowego do uzycia wewnętrznego i wszystkiego co wpadnie w oczko dokładka piłka do ćwiczeń z pompką ksport kolor:niebieski srednica :75 cm dla osób o wadze do 150 kg kubek termiczny koloru niebieskiego kupiony w Biedronce nigdy nie używany w kartonie Edytowane przez Sherezada Czas edycji: 2011-08-17 o 18:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nie ma nic
hm nic
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Dot.: Sierpień Wymienię sliczne bluzeczki
coś u mnie za:
piłka do ćwiczeń z pompką ksport kolor:niebieski srednica :75 cm dla osób o wadze do 150 kg kubek termiczny koloru niebieskiego kupiony w Biedronce nigdy nie używany w kartonie
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpień Wymienię sliczne bluzeczki
Cos u mnie za kubek termiczny?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:43.