![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Sierpień Oriflame, Sleek, DKNY, Essence, Max Factor... ksiązk i ubrania
Te rzeczy oddam za „cokolwiek” wyjeżdżam i nie mam co z nimi zrobić. Chętnie przyjmę:
Perfumy Żele pod prysznic, balsamy do ciała kremy Lakiery OPI I inne. NIEAKTUALNE WĄTEK AKTUALNY DO OKOŁO 15 WRZEŚNIA , 26 WYJEŻDŻAM WIĘĆ PO 15 WYMIANKI TYLKO NA TERENIE KRAKOWA Do wymiany ale nie ma na fotkach : E.L.F . tinted moisturizer spf20 kolor porcelain - zostało ok 30% oriflame, feet up nail brightner , użyty raz ( jedno malowaie) essence, nail art express dry drops - ok 70% essence , 10 in 1 miracle nails - ok 40 % DKNY delicious night body lotion ( po terminie ważnośći ok 3 miesiace) ok 50% Volturi, twilight lip gloss kolor arsenic użyty pare naście razy Catrice , LE urban baroque szminka kolor Vctoria użyta pare razy NYX , lip smacking fun colors kolor summer love użyta pare razy Oriflame , pure colour kolor vintage rose, użyta prę razy
Edytowane przez aaurinko Czas edycji: 2011-09-01 o 09:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Sierpień Oriflame, Sleek, DKNY, Essence, Max Factor... ksiązk i ubrania
Zdjęcie 1
Paletka Visions devil, foxy, mystic ( kupione 16.06.09) używane ( stan jak na zdjęciu ) Paletka Oriflame Jazz fusion (exp 05 12) używana ( stan jak na zdjęciu ) Grzebyk do rzęs Oriflame Zdjęcie 2 Kredki Jumbo Essence LE Metallics 01 Metal bat tle 02 Steel me 03 Copper rulez Max factor smokey eye effect – purple dust Sephora Flashy liner waterproof 02 flashy silver exp 2011 13 flashy violet exp 2012 Oriflame hypnoti shimmer eye pencil : emerald ice exp 2012 Giordani Gold Liquid Eye Liner (otwary ok 3 tyg temu, użyty 3-4 razy) kolor shiny balck szkła kontaktowe Acuvue Oasys ważne do 2014 moc -3.5 - 1szt Zdjęcie 3 Perfecta bronze ( z wymianki), nowy Essence, click&go nails, jeden przymierzony Zdjęcie 4 NYX etui na pędzle
Edytowane przez aaurinko Czas edycji: 2011-08-28 o 20:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Zdjęcie 1
LOVELY , nr 154 ( albo 164 nie ejstem pewna) Essence, matt top coat Max factor, nailfinity kolor 866 extra glitter Zdjęcie 2 Esssence , le metallics, steel me – użyty pare razy Esssence , le metallics, iron goddes – użyty pare razy Oriflame, Power shine lipgloss,soft coral , nowy Oriflame, Power shine lipgloss, soft pink, nowy Zdjęcie 3 DKNY delicious night EDP 50 ml niewielkie zużycie po terminie kod B38 Oriflame Mirage nowe Zdjęcie 4 SLEEK, face and body highlighter Zdjęcie 5,6,7 Portfel Pull&bear używany stan bdb
Edytowane przez aaurinko Czas edycji: 2011-08-30 o 12:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
UBRANIA Key, stringi "hip bikini" nowe 2 pary. Zdjęcie 3 Biustonosz bardotka 75 C nipplex (czarny) Zdjęcie 4 Koszula H&M rozm 38 Zdjęcie 5 Bluzka Bershka rozm S Zdjęcie 6 Koszulka Roxy rozm M Zdjęcie 7,8 Torba atmospehere używana , szew puścił w jednym miejscu
Edytowane przez aaurinko Czas edycji: 2011-08-24 o 10:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Zdjęcie 1
Czarna podkoszulka rozm M ( użyta parę razy) Zdjęcie 2 Czarna podkoszulka rozm M (jw) Zdjęcie 3 Fioletowa bluzeczka raczej S ( nowa) Zdjęcie 4 Stanik Corin - użyty parę razy Zdjęcie 5 turkusowa bluzeczka S/M ( raz ubrana) Zdjęcie 6 sweter w kolorze szary melanż - bardzo ciepły, używany Zdjęcie 7 Spodenki Kipsta - rozm S Zdjęcie 8 Sweter Pineapple czarny ze srebrną nitką, używany Zdjęcie 9, 10 Bluzka Aggi rozm 36 dziurka na rękawie
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
BIŻUTERIA Zdjęcie 1 Pierścionek APART srebrny ( śr. wew ok 18,5 szer obraczki : 4mm) Zdjęcie 2 Kolczyki Fimo, hand made Zdjęcie 3 Kolczyki z agatem karneowym, hand made Zdjęcie 4 Kolczyki mesh srebrny Zdjęcie 5 Kolczyki koła Zdjęcie 6 Kolczyki oponki Fimo, hand made Zdjęcie 7 Kolczyki SIX używane Zdjęcie 8 Kolczyki hand made Zdjęcie 9 Kolczyki Fimo, kwiatki, hand made Zdjęcie 10 Bransoletka Katherine nowa Kolczyki Katherine gwiazdki , nowe Kolczyki Katherine gwiazdki, nowe Kolczyki Fimo pączki, hand made Kolczyki Katherine nowe Kolczyki W.Kruk motylki używane
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
Coś u mnie za te rzeczy? : ) (wszystkie lub też kilka wybranych, zależy czy i co znajdziesz u mnie ; ))
Volturi, twilight lip gloss kolor arsenic użyty pare naście razy Catrice , LE urban baroque szminka kolor Vctoria użyta pare razy NYX, lip smacking fun colors kolor summer love użyta pare razy Oriflame , pure colour kolor vintage rose, użyta prę razy Grzebyk do rzęs Oriflame Oriflame Mirage nowe DKNY delicious night EDP 50 ml niewielkie zużycie Pierścionek APART srebrny ( śr. wew ok 18,5 szer obraczki : 4mm) Edytowane przez daf502bc9430c04b8cbdbd94f51a8624bed02f84_61e0bd2ac4d4e Czas edycji: 2011-08-24 o 10:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
|
znajdziesz coś u mnie za DKNY delicious night EDP 50 ml z balsamem?
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Oddam dużo za portfel i kosmetyczke NYXa Podobają mi się też kolczyki https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1314178210
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic, dziękuję.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Coś u mnie za którąś z tych rzeczy?
Paletka Visions devil, foxy, mystic ( kupione 16.06.09) używane ( stan jak na zdjęciu ) NYX, lip smacking fun colors kolor summer love użyta pare razy Oriflame , pure colour kolor vintage rose, użyta prę razy NYX etui na pędzle LOVELY, nr 154 ( albo 164 nie ejstem pewna) Essence, matt top coat Max factor, nailfinity kolor 866 extra glitter Portfel Pull&bear używany stan bdb DKNY delicious night EDP 50 ml niewielkie zużycie po terminie kod B38 Esssence, le metallics, steel me – użyty pare razy Esssence, le metallics, iron goddes – użyty pare razy
Edytowane przez crazyyy_girl Czas edycji: 2011-08-24 o 11:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
coś za
DKNY delicious night EDP 50 ml niewielkie zużycie
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
niestety nic
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
cos za dkny? zajrzyj do obu watkow
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Witaj.
Coś u mnie za lakiery: Esssence, le metallics, steel me – użyty pare razy Esssence, le metallics, iron goddes – użyty pare razy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
|
hej, mogę Ci oddać premier jour i bazę estee lauder. róż lancome już wymieniony a pandorę oddam za jakiś większy zapach.
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
A mogę prosic o real foto tej kosmetyczki?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
coś za pędzelek niebieski i złoty lakier do paznokci?
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
DKNY delicious night EDP 50 ml niewielkie zużycie po terminie kod B38
Sephora Flashy liner waterproof 02 flashy silver exp 2011 13 flashy violet exp 2012 Etui na pędzle NYX witaj, znajdziesz coś u mnie? ![]()
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
to mogę przygarnąć kosmetyczkę i portfel w zamian za:
Lush- odżywka American Cream Zostało na 3-5 razy na włosy średniej długości Lush- puszka po szamponie w kostce NOWE mleczko do demakijażu AA 40+ 34 Avon Odzywka do włosów bez spłukiwania. Użyta 2 razy 36 Avon Kuracja dotleniająca skórę głowy Zostało 2/3 55 Paletka róży Avon Też małe zużycie + dorzucę jakieś próbki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
Ok
![]() ![]()
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
Coś u mnie za
DKNY delicious night EDP 50 ml niewielkie zużycie po terminie kod B38 Oriflame Mirage nowe ? Bardzo by mi zależało ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
essence, nail art express dry drops - ok 70%
essence, 10 in 1 miracle nails - ok 40 % Sephora Flashy liner waterproof 13 flashy violet exp 2012 DKNY delicious night EDP 50 ml niewielkie zużycie po terminie kod B38 Essence, matt top coat cos u mnie?
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
coś za DKNY delicious night EDP 50 ml niewielkie zużycie po terminie kod B38?
![]()
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za dkny, essence, nail art express dry drops - ok 70% i lakier lovely
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:10.