|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 63 pkt / 100% pozyt.
|
SIERPIEŃ 2011 , zapraszam :)
Witam w moim kolejnym wątku
na początek mały regulamin :1. Jeśli masz 0-10 przekupek - wysłasz pierwsza ,ja czekam na Twoją przesyłkę i po jej otrzymaniu wysyłam paczkę Tobie 2. Jeśli masz 11 - 25 przekupek - wysyłasz pierwsza , pokazujesz skan nadania, ja najpóźniej następnego dnia wysyłam paczkę Tobie 3. Jeśli masz 26- 35 przekupek - wysyłamy razem w umówionym terminie 4. Jeśli masz więcej przekupek - dostosuję się do Twoich wymagań ![]() 5. Proszę o wystawianie przekupek po zakończeniu transakcji ![]() 6.Nie robię zdjęć na sobie 7. Toleruję linki ![]() 8. Czasami wysyłka może się opóźnić ze względu na to że studiuję w innym mieście i nie zawsze mam dostęp do wszystkich rzeczy 9. Wymieniam się i sprzedaję rzeczy również na innych portalach,więc czasem mogą zniknąć. Nie mam sprecyzowanej wish listy , można kusić wszystkim Ale najchętniej wymienię się na - czerwone rurki
- pumpy/alladynki/szarawary - torby przez ramię - ubrania i dodatki w stylu hippie, folk, Etno, haft - włóczki - filmy DVD/VCD (wybrane tytuły, tylko oryginalne lub z gazet) - muzyka CD/koncerty DVD (wybrane tytuły , tylko oryginalne lub z gazet) - książki (m.in. Pilipiuk, King) - zielone korale - kolorowe rajstopy (rozmiar minimum 4 , min. 60 den – czerwone, pomarańczowe, fioletowe …) - płyty winylowe (wybrani wykonawcy) - matrioszki (a także wszystko z tym motywem) - albumy na zdjęcia ( takie żeby było miejsce na zdjęcia, lub takie że się przykleja zdjęcia – strony oddzielane pergaminem) - ozdobne pudełka, szkatułki - sukienki maxi - płaszczyk (oprócz czarnego i zielonego) rozmiar S/M Edytowane przez Purchaweczka Czas edycji: 2011-08-25 o 10:12 |
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: SIERPIEŃ 2011 , zapraszam :)
nieaktualne
sukienka maxi firmy Vila rozmiar z metki XL ,ale na L też będzie ok ![]() ma wadę , którą starałam się uchwycic na ostatnim zdjęciu - brak "kółeczka" do ramiączka - ale można dokupić lub zastąpić tasiemką. Edytowane przez Purchaweczka Czas edycji: 2011-09-02 o 15:31 |
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Piękna tuniczka w stylu folk
niestety na mnie za mała w biuście rozmiar typowe S Kozaki czarne rozmiar 36 Bluzka wiązana S i M Super koszula (wymiary podane na zdjeciu) |
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
1. kominy - nie ma
2. Tunika New Look 3. Tunika rozmiar z metki 42 osoby noszące mniejsze rozmiary , mogą ją nosić jako sukienkę z paskiem (pokazane na zdjęciu) Edytowane przez Purchaweczka Czas edycji: 2011-08-29 o 19:17 |
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Spódniczka jeans
Piękna bluzeczka z metki M/L ale ja noszę S/M i jest super Srebrna kurtka rozmiar z metki L wg mnie to takie M/L (chętni proście o wymiary) stan idealny, raz noszona spodnie House spodnie z metki rozmiar 26/34 kolor ciemny granat nogawki lekko poszerzane |
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
1. Góra od bikini L
2. Sweterek S/M 3. Naszyjnik serce 4. sukienka S 5. Tuba 6. Sukienka Asos 7. pierscionek z regulacją 8. Bluzeczka w kwiatki |
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 118 pkt / 100% pozyt.
|
może coś za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1314259327 ?
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
cos za Piękna tuniczka w stylu folk ?
|
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
cos za sukienke rozmiar 42 lub tunike i serce?
|
|
|
|
#13 |
|
Zadomowienie
|
znajdziesz coś u mnie za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1314259878
|
#14 |
|
Rozeznanie
|
Hej
![]() Coś u mnie za: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1314259327 ?
|
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
Wrzucam zdjęcia
|
|
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
jutro Ci podam..teraz nie mam jej przy sobie i już znikam sprzed kompa. do jutra. papa
|
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
szerokość 38, długość 64- mierzona na płasko , bez naciągania...
|
|
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
nic
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:18.

na początek mały regulamin :