|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Włosy po myciu.
Witam.
Mam taki "problem" że zawsze po myciu mam takie włosy potargane (nie muszę sie zbyt męczyć szczotka) ale chodzi o to że wtedy mam loki do póki ich nie rozczesze,ale wtedy mam jak z "buszu". Chodzi o to czy macie jakieś doświadczenia pomysły co mogłabym zrobić aby po myciu ich nie czesać ale nie były aż takie "buszowate" ![]() nwm czy dobrze wyjaśniłam jak coś to spróbuje dokładniej ![]() Edytowane przez ksenia0024 Czas edycji: 2011-08-30 o 18:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Włosy po myciu.
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
raczej czy busz takie nie rozczesane,poplątane to bd dobre słowo poplątane . Ale własznie za nim ich nie rozczese są kręcone (sprężynki to nie są ale spore ladne fale) no ale jeśli ich nie rozczese to właśnie widać ten nieład na głowie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Może jakieś pianki do włosów kręconych aby podkreślić ich skręt?
Też za bardzo nie rozumiem o co ci chodzi ![]()
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
nie pianka nie bo skleja i potem i tak muszę je uczesać. A kiedy je czesze to automatycznie sie prostuja (minimalnie sie falują) a kiedy włosów wogle nie ruszam umyłam wysuszyłam ręcznikiem i zostawiam mam bardzo kręcone włosy ale mam nie ład na glowie,włosy wygladaja poprostu na n0ie uczesane. tak jagbym dopiero co wstała i poszła. Szukam czego co pozwoli mi na ładne włosy odrazu po myciu bez użycia szczotki. (lub minimalnie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
Edytowane przez 201802141209 Czas edycji: 2011-08-30 o 19:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
http://www.jessicurl.com/Demo-Videos-p-6.html obejrzyj sobie ten filmik.
Wypróbuj te techniki czesania, osuszania ręcznikiem i może Twoje włosy będą wyglądać zupełnie inaczej. |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
MatkaPrzełożonaCurlitanek
|
Kseniu, zapraszam Cię na forum dla Zakręconych - tam znajdziesz wszystko, co niezbędne, by zadbać o natrulanie kręcone włosy. Fale to też kręcone, więc zapraszam - linki w moim podpisie i mikroreklamie.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:20.