|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Wrzesień wymienie kilka kosmetyków za konkretnie sprecyzowane rzeczy:) Zapraszamnieaktualny[/B]
Edytowane przez redroses Czas edycji: 2011-11-17 o 16:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wrzesień wymienie kilka kosmetyków za konkretnie sprecyzowane rzeczy:) Zaprasza
1. Mineralny podkład AA matujący do cery tustej i mieszanej Jasny beż raz pompnięty, etykieta lekko zdarta.
"Formuła podkładu zawiera czyste minerały wzbogacone w składniki aktywne. Kompleks witamin A+E chroni skóre przed codziennym działaniemszkodliwych czynników zewnętrznych. Ultralekka konsystencja ułatwia aplikacje i pozwala skórze oddychać." 2. Noell leczniczy szampon przeciwłupieżowy. Raz użyty. Noell jest lekiem przeciwgrzybiczym z grupy pochodnych imidazolu, przeznaczonym do stosowania miejscowego. Mechanizm działania ketokonazolu polega na hamowaniu syntezy ergosterolu, będącego głównym składnikiem błony komórkowej grzyba. Powoduje to zmianę przepuszczalności błony komórkowej i obumarcie komórki grzyba. Wskazania Lek Noell wskazany jest do stosowania w: profilaktyce i leczeniu łupieżu owłosionej skóry głowy, łupieżu pstrym, łojotokowym zapaleniu skóry. 3. 5 par sztycznych rzęs mega długie i gęste. Wymienie tylko na rzęsy w kępkach 3a. Intimately beckham z brokatem. Ładny zapach minimalny ubytek. Oddam za wieelka paletke cieni Edytowane przez redroses Czas edycji: 2011-09-22 o 12:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wrzesień wymienie kilka kosmetyków za konkretnie sprecyzowane rzeczy:) Zaprasza
Od góry od lewej
4. Puder maskujący na pryszcze. Avon jest ponad połowa 5. Pierre Rene. Brokatowy cień do powiek. Zużycie 2% 6. Brokatowy tusz do kresek czarny. Ubytek u góry był od nowości, użyłam go raz 7. Rimmel cień biały w kremie. Użyty raz 8. Tester mineral foundation powder Isa Dora, wydajny. Użyty kilka razy Edytowane przez redroses Czas edycji: 2011-09-19 o 09:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
W watku mam Natural Beige jak bys byla zainteresowana
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie za Intimately beckham? Zapraszam do moich 3 wątków, mogę też poszukać poza.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za?
3a. Intimately beckham z brokatem. Ładny zapach minimalny ubytek. Real fotka większa jutro
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
coś za 3a. Intimately beckham z brokatem. Ładny zapach minimalny ubytek?
Mam paletkę cieni 48 kolorów, błyszczące i matowe w ładnym etui i kilka tuszy Maybelline, Yves rocher i avon poza wątkiem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Może tym razem coś u mnie? Mam dokładkę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
Pierwszy - Maybelline Volum cos tam, nowy 10 ml
Drugi to Yves rocher, otwarty jakoś w wakacje, więc jest jeszcze może połowa? Trzeci Avon Super Shock czy jakoś tak, na wykończeniu ale ładnie wydłuża rzęsy A reszta to cienie. Edytowane przez wypad Czas edycji: 2016-02-26 o 13:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
a może masz jakieś inne komsetyki poza wątkiem, których nie używasz?
ewentualnie mogłabym przygarnąć zamiast zapachu podkład AA |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
up up up up:P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Może tym razem coś za Intimately beckham?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Podoba mi się: Intimately Beckham.
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
nie mam rzęs w kępkach ale moze jednak znajdziesz cos za jedną pare
---------- Dopisano o 15:39 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ---------- a i poproszę o https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1316422354 mam jakies tam paletki możesz zerknąć ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:21.