|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Wrzesień z Dominiką. Zapraszam!nieaktualny.
Edytowane przez ldzlejdildz Czas edycji: 2012-01-03 o 23:17 |
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wrzesień z Dominiką. Zapraszam!
Buty. `Czarne platformy rozm. 39, " zamszowe " bardzo wygodne. Fleki do wymiany. `Rude Nowe kozaki, ocieplane w środku futerkiem są bardzo wygodne rozmiar to 38 przywiezione z Niemiec. `Jesienne czarne botki. typowe 39, troszkę zdarte fleki, ale można w nich jeszcze śmigać. Wygodne, nie wysokie. `Szpilki na słupku, nowe tylko przymierzone rozm. 38 bardzo wygodne. Edytowane przez ldzlejdildz Czas edycji: 2011-12-02 o 13:34 |
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
`Pastelowy żółty sweterek
w romby z kapturem rozm. M ZA DROBIAZG `Geroge ciepły/a sukienka/ sweter szara, baaaardzo ciepła do oskubania rozm.44 ale to takie duże L/XL `Barbra style szary golf w ciekawe wzory bez rozmiaru, ale to takie L `Cubus XL Na duże L też będzie OK. nowy sweter z metkami beżowy z granatowymi dodatkami długi za pupę, z drewnianymi guzikami ciepły. Tylko przymierzony. Cena 129 zł. Nie mogę się do niego przekonać. Spódnica maxi. NUDE , z lejącego się materiału. size 10. s/m na gumce w pasie identyczna jak na zdjęciu. założona raz. Edytowane przez ldzlejdildz Czas edycji: 2012-01-12 o 02:14 |
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
`Torba Harrods
Jest świetna i bardzo pojemna. W środku różowa podszewka. Nienoszona, ale z drobną wadą. Była diabelnie droga. wymiary to A-30 cm B-15 cm C-32 cm `Rockowa na łańcuszku nie wiem czy chce oddać. `Mała brązowa z prawdziwej skóry na długim sznurku babcina ![]() `Brązowa prosta torebeczka, jak nowa. Żadnych wad, z porządnej skóry. Na ramię. Mieści a4 przy nie zapiananiu. Edytowane przez ldzlejdildz Czas edycji: 2011-12-02 o 14:08 |
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
`Kożuszek nude na zimę. Jest mega ciepły w środku futerko duzy kaptur rozm.38/40 Nowy. `boyfriend żółty dłuższy, rozm 42. wymaga ogolenia jest świetny! `Boyfriend granatowy nowy rozm. 44/46 `Karmelowy boyfriend rozm. duże M/L Edytowane przez ldzlejdildz Czas edycji: 2011-12-02 o 13:35 |
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
`Oliwkowy ażurkowy s/m `Szary sweterek przy da się małe golenie rozm M/L/XL `Morsko- błękitny sweterek H&M z kapturem cieplutki, kolor intensywniejszy i dużo ładniejszy niż na zdjęciu rozmiar 38 `Sweterek bejsbolowy rozm 38/40 `Prosty czerwony golfik rozm 36/38 Edytowane przez ldzlejdildz Czas edycji: 2011-12-10 o 16:15 |
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
`Waterfal kremowy xs/s jednak pasuje na każdy rozmiar `Denim biała rozm. L pasuję na mniejsze. nowa `Ogrodniczka nude ala sztruks, ale to łądniejszy materiał rozm. s ZA DROBIAZG Czarna sukienka ATMOSPHERE. W stanie idelanym. Gładka Rozmiar 42. Rozciąga się. Przed kolanko. Odciana w talii. Wykonana głównie z viscozy 81 %, poliamidu 17 % i elastyny 2% Ciepła idealna do grubych rajstop na zimę. Długi rękaw. Wymiary : dł. 83 cm, szerokość pod paszkami 41. Sukienka jest z rozciągliwego materiału. `Dżinsowa sukienka prosta, na ramiączka, ciut cieniowana z kieszonką dobrze uszyta, fajny materiał. rozm. 38. Nie posiada żadnych wad. Edytowane przez ldzlejdildz Czas edycji: 2011-12-10 o 16:18 |
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
`Haremki jaaasna kawa z mlekiem, cieniutkie. na gumię, więc na rozm s/m/l `Ciepła zimowa kurtka w delikatna kratę rozm. L/XL zamek do wymiany, ale ma zatrzaski więc ja tak nosiłam, bo nie miałam czasu wymienić zamka. ![]() `torebka w kratkę. użyta dwa razy, nie zniszczona, żadnych wad. chyba nie mieści a4. a jeśli to w miękkiej `Pikowana torebeczka czarna, malutka, posiada zaczepki z boku to przywieszenia ją na łańcuszku. Edytowane przez ldzlejdildz Czas edycji: 2011-12-10 o 16:18 |
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
Wszystko z tego postu oddam ZA DROBIAZG
`Fioletowa rozm 40 `Biała w serek rozm. L `Biała rozm. m/l `Pudrowa rozm m/l `W groszki rozm 42 atmosphere nowa z metką. Edytowane przez ldzlejdildz Czas edycji: 2011-12-02 o 13:46 |
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
`Sukienka w oczy tulipan rozm uniwersalny `Oversize z koronką w paski rozm M/L/XL delikatnie zmechacona wymiary dł. około 70 cm szerokość około 47 cm `Niebieska i żółta bluzeczki z rękawami w kratę rozm. z metki 40/42 jednak pasuje na 38/40 `Czarna w romby rozm 38 `Czarna bluzeczka z ozdobą i marszczeniem pod dekoltem co podkreśla kształt piersi. dłuższa z przodu 36/38 Edytowane przez ldzlejdildz Czas edycji: 2011-12-10 o 16:22 |
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
`Czarna koszula rozm l/xl `Błękitna s/m nowa `Sukienka w kratę w kolorach ziemi z grubymi sznurkami i dużym kapturem rozm. s jednak pasuję na każdy rozmiar ! krótki rękawek Wrzucam mała czarną ATMOSPHERE, rozm. 42. pasuję też na 44, gdyż sama noszę taki rozmiar. długość od zapięcia ok.64cm pod biustem około 50 cm. Przy moim wzrości 165 cm, sięga przed kolano. Ma usztywniane poduszki. Gładka, nie świeci się. Rozkloszowana od biustu. Pięknie eksponuję piersi, z podszewką. Układa się jak na pierwszym zdjęciu. Moje zdjęcie niestety nie pokazuję jej uroku. Idelna np. na Sylwestra! Edytowane przez ldzlejdildz Czas edycji: 2011-12-18 o 21:06 |
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
`Koronkowy gorset
Teoretycznie rozmiar to 42. Przymierzała go osoba o rozmiarze 38 i jedynie miseczki były za duże .Reszta lezała jak ulał. Więc myślę, że 38/40. Na miseczkę D i większe. Porządne grubę ramiączka. Suwak z przodu, gorset jest śliczny. wymiary Szerokość między pachami to 40 cm. W biodrach okolo 44 cm. Szerokość miseczki to 15 cm. Są fiszbiny oraz usztywnienie na plecach na wysokości nerek `Owcza pidżamka rozm M `Kostium kąpielowy Triumph rozm. 42 na 40 też będzie dobry nawet lepszy. część majteczkowa wycięta wycięte plecy usztywniane miseczki. Edytowane przez ldzlejdildz Czas edycji: 2011-12-02 o 13:54 |
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
`Spódnica Maxi rozmiar UNI na gumce od 38 do 46. `Nude rozm. 40 z podszewką pod spodem lekko poprutą. Nie widać. ZA DROBIAZG `Druga nude z rozcięciami z boki rozm. 40 ZA DROBIAZG `Spodenki H&m za kolanko rozm. 42. ZA DROBIAZG `Materiałowe w groszki na gumce od S do L mają łatkę. ZA DROBIAZG Edytowane przez ldzlejdildz Czas edycji: 2011-12-02 o 13:56 |
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
`Góralska `Panterkow szal `Tirówka w wisienki ZA DROBIAZG `Ogromna chusta na zimę. Biała, 100% acrylic nie wiem czy chce oddać. ew. za inny komin/chustę. Edytowane przez ldzlejdildz Czas edycji: 2011-12-02 o 13:58 |
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
`Plastkiowy pierścionek `Obrotowy zegarek jak najbardziej sprawny `Zegarek `Puste flakony po perfumach `Dezodorant PLAYBOY około połowy ` Pierścionek z dużym oczkiem moje ma kremowe oczko. cień AVON snow storm Nowy, odcień wypróbowany patyczkiem na dłoni. podkład antystersowy AVON 3/4 ODCIEŃ WARMEST BEIGE napisy się ciut starły, ale zosta kupiony i otwarty nie całe dwa tygodnie temu. perfumy VITTORIO BELUCI symphonia - odpowiednik Calvina Kleina euphoria.Brakuję około 5-10 ml. Serum przeci rozstępom, prawie całe. EVELINE Edytowane przez ldzlejdildz Czas edycji: 2011-12-13 o 21:38 |
|
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
Coś dla dzieciaków `Ikejowskie maskotki. Duże. Aligator i miś. Milutkie w dotyku. metki obcięte bo były długaśne i nie estetycznie wyglądały. `Zegar na ścianę, spider man `Torba przez ramię, spider man. Nowy atlas ptaków. Idelany na prezent. a4 w twardej okładce. `Transformersy zabawki leżą nie używane od długiego czasu nie noszą żadnych śladów użytkowania śmiało nadają się na prezent `Dinozaury te również nie mają wad jednak były używane niektóre rycza dwa pierwsze są najwieksze są na baterię. `Dinozaury świecące w ciemnościach. `Dinozaur kóry si transformuję. Edytowane przez ldzlejdildz Czas edycji: 2011-12-10 o 16:26 |
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
`Śliczny jasny materiałowy płaszczyk
podobny do tych robionych przez Japan style idealny na jesień rozm. z metki to 16 jednak dobry na L/XL/XXL na L z paskiem. Myślę, żę nie bedzię również problemu ze zwężeniem jej. Posiada z tyłu delikatne zmechacenie z którym doskonale poradzi sobie maszynka moja się zepsuła. Niestety ma małe plamki z tyłu. ( zdjęcie ) od wiszenia w szafie. ![]() Jest po normalnym praniu, plamki nie zeszły, jednak myślę, że użycie sliniejszych metod pomoże pozbyć się ich. przy noszeniu jest to nie widoczne ![]() Edytowane przez ldzlejdildz Czas edycji: 2011-12-02 o 14:03 |
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
`Mgiełka malinowa AVON tyle ile na zdjęciu bez korka ( poszukam zastępczego ) `Świetny duży zegarek z dwoma tarczami duża i mniejsza w środku pasek do wymiany `Skakanka z licznikiem `Profesjonalna maska do włosów siwych/blond fioletowa SCANDIC PLUS z 300 ml zostało około 150 ml. wydajna, ładny zapach Edytowane przez ldzlejdildz Czas edycji: 2011-12-13 o 22:12 |
|
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
Dokładam.
PERFUMY Amethys Fatale 50 ml. ubytek może z 10 ml. Są baaaaaaaaaardzo wydajne idelane na zimowe chłodne dni. Wolę oddać w całości za inne mocne perfumy lub za coś co mnie powali. OPINIA KWC. `Nowe body nude Primark rozmiar z metki 16 ale według mnie 12-14 ramiączka które można zakładać we wszelkie sposoby dodatkowe przezroczyste ramiączka dżety na ramiączkach w miseczkach dodatkowe silikonowe wkładki myślę, że na biust B małe C `Koronkowy krótki topik rozmiar raczej uniwersalny mocno się rozciąga Edytowane przez ldzlejdildz Czas edycji: 2011-12-02 o 14:05 |
|
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 25 pkt / 100% pozyt.
|
Coś u mnie za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1316630477
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
czy coś u mnie za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1316630772 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1316630772 (da się ją nosić przez ramię?)
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
hej, coś u mnie za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...etrics=gemius. i marynarską?
|
#25 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1316633506 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1316632998 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1316632998?
|
#26 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 56 pkt / 100% pozyt.
|
coś za Torba Harrods
Jest świetna i bardzo pojemna. W środku różowa podszewka. Nowa. Przywieziona z Londynu. torba kosztowała 250 funtów. Proszę nie proponować mi za nią bluzeczki.
|
|
#27 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#28 |
|
A.
|
|
|
|
|
#29 |
|
Zakorzenienie
|
coś za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1316631624 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1316631946 ?
|
#30 |
|
Zakorzenienie
|
cos za
`Czarna koszula rozm l/xl `Błękitna s/m nowa |
|
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:53.

04.10.2014