![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Październik u Izis888 ciuszki jesienne XS S M kosmetyki butynieaktualny Część rzeczy nowych, w stanie idealnym, b.dobrym, ewentualnie jeśli coś ma jakieś widoczne wady opisuję Witam w październikowym wątku Rozmiary jakie oferuję w tym wątku to XS S i M(to raczej typowe M, na mnie za duże) STARAM SIĘ ODPISYWAĆ WSZYSTKIM jednak czasami jakiś post przeoczę Dlatego śmiało można się dopominac jeśli komuś zależy Rzeczy mogą znikac ponieważ wystawiam je też na innych portalach, dopóki nie są już zarezerwowane tak konkretnie ![]() Rzeczy nowe bez metki-często coś kupuję a potem stwierdzam, że nie pasuje, a zwykle metkę odrywam zaraz po zakupie Noszę rozmiar najczęściej S,ewentualnie XS lub małe M wish lista w wątku wrześniowym https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=561980 ![]() Poza tym bardzo szukam wód toaletowych: Miss O różowej z Oriflame Gucci Guilty -ale oryginalną ![]() Czarny-jest Szary-nie ma Rozmiar XS,ale większość spasuje też na S, ponieważ są dosć elastyczne
Tunika w paski, r. XS, nowa bez metki CHCĘ SZYBKO ODDAĆ Płaszcz w kratke zimowy Troll, XS, nowy bez metki, tylko za inny płaszcz Czarna spódnica tulipan z troszke podwyższonym stanem, Cropp, r. XS na S też będzie Z tyłu rozcięcie na guziczki -można rozpiąć, Mam do niej jeszcze dopinane szelki jeśli ktoś zechce. W ogóle nie zniszczona, ma mały mankament- zamek nie rozsuwa się do końca ale w ogóle go nie widać więc nie powinno to przeszkadzać, na mnie jednak trochę za wąska, wiec oddaję z bólem Gruby sweter Clockhouse kupiony w C&A, za pupę, r. 34 ale to bardziej 36, stan b. dobry, odprułam szlufki na pasek- nie widać śladów że tam były, łatwo nie oddam Bolerko Japan style ze złotymi guzikami i bufkami, r. moim zdaniem typowe XS, stan b.dobry Koszula neon H&M, stan idealny, r. XS Dokładka 25.11 Fioletowa bluzka h&m, r. XS, stan b.dobry, szer miedzy pach 42-43cm, dł. od ramienia 54cm, rękaw 3/4 Edytowane przez izis888 Czas edycji: 2014-11-12 o 14:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Październik u Izis888 ciuszki jesienne XS S M kosmetyki buty
ROZMIAR 36 S- niektóre pasują też na 38 M Czarne rurki Goodies, r. 36, stan b.dobry- (urwał się guzik przyszyłam ładny metalowy) Sweter popielaty H&M 36/S ale pasuje też na M, szer między pach to 45cm, idealny-tylko za coś ekstra Kożuszek naturalny, beżowy, większe 36 , będzie też pasował na 38, stan b.dobry CHCĘ SZYBKO ODDAĆ Czarny sweterek powershoulders, marki TU, długi z kieszeniami, r.36 stan b.dobry Czarny long dzianinowy/sweterkowy, RESERVED ,można założyć jako sukienkę albo tunikę do legginsów Płaszcz francuski, eko skóra, oliwkowy, stan idealny, skórka jest MATOWA,na zdj wyszła błyszczaca przez lampę, jest ocieplany nadaje się na chłodniejsze dni Sweterek w paski, r. S, będzie też pasował na M,bo jest elastyczny, wygląda na nowy, CHCĘ SZYBKO ODDAĆ Dokładka 20.10: Tunika ciemnozielona powershoulders, rozmiar S, pasuje też na M. miedzy pachami jakieś 43,5cm, dł 80cm, lekko zmechacona na całości dlatego stan myślę +db, gdyż można ogolić Golfik kremowy z warkoczami z krótkim rękawkiem, r.36, stan +b.dobry Golfik kremowy bez rękawów z warkoczami, r.36, stan b.dobry Edytowane przez izis888 Czas edycji: 2012-01-15 o 15:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Rozmiar s /36 niektóre pasują też na 38
Sukienka bombka tulipan, r 36/38 idealna Spodnie grafitowe rurki 28/34, idealne Jeasnowa tunika za pupę clockhouse-C&A, rękaw 3/4, można podpiąć do krótkiego, r.36 stan idealny, raz założona Kurtka Clockhouse- C&A, kolor camel, ekoskórka mięta r.36, stan jak nowa/idealna Musztardowy Sweterek z krótkim rękawem TOPSHOP, r.36, elastyczny, będzie dobry też na 38, stan +b.dobry Koszula Pull&Bear, powershoulders, jeansowa, stan b.dobry(na dole bluzki niewielkie rozjaśnienie-od nowości) r.36 rezerw. Sukienka/tunika dzianinowa/sweterkowa nadaje się na jesień, bo jest dosć ciepła, r 36, stan b.dobry DOKŁADKA 14.11 Czerwona kurtka z kożuszkiem tak do połowy pleców w środku, na kapturze futerko odpinane, kuteczka mało używana ale posiada kilka wad: na kieszeni odpadł guziczek zatrzask, na pasku odpadła jedna metalowa otoczka dziurki, na ramieniu jedna część zatrzasku na "pagoniku"(wewnętrzna odpadła, ale doszyłam go i nie widać że nie ma pod spodem ![]() Dokładka 25.11 Sweter/sukienka, r. S/M, stan b.dobry, Nowa elagancka sukienka atmosphere , 36 S, dł. 95cm Edytowane przez izis888 Czas edycji: 2011-12-14 o 11:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Rozmiar 36 oraz 38- DOKŁADKA 20.10:
Płaszcz granatowy ze stójką H&M, r. typowe 36, stan b.dobry- Czarne jeansy z Zipem, r. 36, zwężane nogawki przez krawcową, stan idealny Sukienka pipielata GEORGE nowa bez metki, kupiłam na allegro, niestety za duża, między pachami- min. 45cm dużo się rozciąga, dł. 80cm, będę bardzo wybredna ![]() Dokładka 24.10 Sukienka pipielata GEORGE nowa bez metki, kupiłam na allegro, niestety za duża, między pachami- min. 45cm dużo się rozciąga, dł. 80cm, będę bardzo wybredna ![]() Spódnica fiolet, z wysokim stanem, r. 36 jak nowa top topshop r. 36 stan --b.dobry Spodnie levis z zamkami, r. 28/34 stan +b.dobry tylko za coś exstra, nie wiem czy oddam, rezerw. wstępna Edytowane przez izis888 Czas edycji: 2011-11-25 o 11:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Rozmiar M 38
Jasny sweter z warkoczami, r.38, stan +b.dobry CHCĘ SZYBKO ODDAĆ Sukienka/ długa Tunika(midi) Object, r 38, idealna Bluzeczka z fajnymi guziczkami, r. 38, b.dobry Długa Sukienka popielata, r. 38 nowa z metką! nie ma Dokładka 20.10: Kurteczka Reporter, rozmiar z metki L ale powinna pasować też na M 38, stan b.dobry- Biała bluzka Tunika , ok 80cm, C&A- Yessica, Nowa r. M, Spódnica marks$ spencer r. 38 Sukienka pipielata GEORGE jak nowa, kupiłam na allegro, niestety za duża, między pachami- min. 45cm dużo się rozciąga, dł. 80cm, będę bardzo wybredna ![]() sukienka kataya nowa bordo, 36 Narzutka atmosphere, r z metki 36, alke faktyczny 38, stan idealny Edytowane przez izis888 Czas edycji: 2011-12-14 o 11:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Paski: wszystkie pasują na XS/S, ewentualnie M
Pasek z naturalnego zamszu, z cyrkoniami Swarovskiego, stan b.dobry, pasuje na XS,S i M Pasek w panterkę, gumowy, nowy, był dołączony do spodni, ale nie jest w moim stylu, pasuje na XS S M Dość wąski Pasek na gumce ze ćwiekami i cyrkoniami, kolor kobaltowy, stan idealny, na talię, pasuje na XS S i M Szeroki czarny pasek, stan ++b.dobry, na talię, będzie pasował na XS S i M Dokładka 24.10. Spodenki Orsay r. 38 stan -nowe bez metki Stanik nowy triumph , 75B Dokładka 25.11 Długie korale, nowe, nie noszone czerwone korale, długie, mają kilka uszkodzeń, ale można zamalowac czerwonym markerem Edytowane przez izis888 Czas edycji: 2012-01-15 o 15:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
BUTY ROZMIAR 38 i mniejsze 39
Kozaki ze skóry naturalnej firmy BATA, kolor grafitowy, część wierzchnia buta w stanie b.dobrym brak obtarć czy rys skórki, ale obcasiki porysowane, jak widać na zdj. r. 39 Czerwone balerinki ze skóry naturalnej, ze sprzączką, była drogie, ale stan oceniam na tylko db, bo obcasy są bardzo porysowane, przydałby im się lakier do obcasów, r. 38 lub 38,5 Buty emu ATMOSPHERE napisany r 39 ale to bardziej 38 ponieważ ja taki noszę a czasem nawet mniejszy ,z ciepłym kożuszkiem, tylko 2 razy założone, podeszwa właściwie w idealnym stanie wierzch(zamsz) też poza maluteńką dziureczką która jest bardzo mało widoczna,tylko na pierwszej warstwie wierzchniej, prawdopodobnie po jakiejś iskierce, dlatego stan zamiast idealny to b.dobry Dokładka 18.10: Baleriny czarne NEXT ze skóry naturalnej r. rzeczywisty to 38, chociaz na bucie 40, stan oceniam na +b.dobry, tylko raz założyłam na mnie za małe Edytowane przez izis888 Czas edycji: 2012-01-15 o 15:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
kosmetyki
Wszystkie mają jeszcze ważną datę ważności przynajmniej 1,5 roku, ale większość 2-3 lata, większość kupiona w przeciągu miesiąca, praktycznie nowe Balsam rozświetlający do ciała ze złotym pyłem Cztery Pory Roku, 250ml, użyty moze 2 razy, praktycznie cały, niedawno zakupiony Samoopalacz do twarzy, do jasnej karnacji, nowy Krem do rąk Milk&Honey Oriflame z dozownikiem, 150ml, zostało jeszcze jakieś 3/4-widać na zdj. Balsam do ciała Dove, użyty tylko 2 razy, prawie cały Cień do powiek potrójny, srebrny, perłowy i grafitowy, z mocnymi refleksami, troszke się rozsypał ale zostało jeszcze jakieś 3/4 Podwójny cień do powiek Oriflame z lusterkiem, kolor jasny róż i liliowy, praktycznie Nowy, użyty raz, kupiony jakieś 2 tyg temu Próbka podkładu adaptacyjnego Oriflame, jasny kolor Lakiery do paznokci do manicure biały+złoty z brokatem, Nowe Eyeliner czarny pędzelek, Bardzo czarny, użyty 2 razy, ale opakowanie zniszczyło się od noszenia w kosmetyczce Kredka podwójna czarna+perłowa Oriflame, praktycznie Nowa- raz użyta, kupiona jakiś tydz temu Mgiełki brak Mleczko oczyszczające do demakijażu Oriflame z bratka, 3 w 1, 150ml, jakieś 100ml jeszcze zostało Antyperspirant w kulce Rexona, zużycie to jakieś 1/3, rezerwacja Dokładka 18.10: Szampon Timotei Świeżość i Czystosć, Pojemność 400ml, zostało myślę ok 200ml Edytowane przez izis888 Czas edycji: 2011-11-04 o 11:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Dodatki
Torebka w kwiaty, średnia, stan b.dobry -, nie mieści A4 Czerwona mała torebka, stan, +b.dobry, za drobnostkę dokładka: 8.11 Czarny kuferek,średniej wielkości, nie mieści a4, stan prawie idealny (pochodzi z sh przeszkadza mi jego zapach) Edytowane przez izis888 Czas edycji: 2011-11-08 o 13:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Hej, znajdziesz coś u mnie za
Sweterek w paski, r. S, będzie też pasował na M,bo jest elastyczny, wygląda jak nowy Czarne rurki Goodies, rozmiar z matki 36, stan b.dobry- (urwał się guzik przyszyłam ładny metalowy) Sweter popielaty H&M 36/S ale pasuje też na M, idealny-tylko za coś ekstra ?
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
hej cos za
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1317559856 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1317599415
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
Przekupka: 56 pkt / 100% pozyt.
|
podoba mi się https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1317638740
---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ---------- nie jest ona malutka, ale też nie mieści a4 w twardej okladce, zmieści w miekkiej ![]()
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
coś za długi kardigan w paski?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
Cześć
![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
Przekupka: 11 pkt / 100% pozyt.
|
niestety nic
![]()
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
wymiary
koszula szer paszki 43cm dł rękawa od wew 49cm dł koszuli przod 65 tył 69 (od ramienia) sweter szer 39cm dł r 50cm dł swetra 54cm od ramienia którą z tych rzeczy byś chciała za sweterek? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
wszystkie rzeczy są w stanie bardzo dobrym, moja propozycja to sweterek czarny+torebka
![]() a w jakim stanie jest sweterek? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
podoba mi się:
kredka czarno srebrna oriflame rurki goodies (mogę fotkę z tyłu ich?) bluzka biała z guzikami na dekoldzie jakies serduszka cczy coś ![]()
A ile wdechów do wzięcia i do oddania A ile słów do padnięcia i do powstania A ile zwątpień do przeczekania, do wytrzymania A ile spojrzeń do ogarnięcia i wysłania Wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post44006397 Grudzień |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
wymiary torebki:
wys 14cm wys z raczkami 25cm szer 24cm pasek regulowany |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
to jest faktyczne zdjęcie tych spodni tylko je z tyłu spięłam bo na mnie są za duże, chciałam pokazać jak mniej więcej wyglądają na osobie ale nie mam nikogo w domu na kogo te spodnie są dobre
![]() a mogę wymiary bluzki i rurek? i stan
A ile wdechów do wzięcia i do oddania A ile słów do padnięcia i do powstania A ile zwątpień do przeczekania, do wytrzymania A ile spojrzeń do ogarnięcia i wysłania Wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post44006397 Grudzień |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1317559905 i ewentualnie jeszcze torebka: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1317559604 jak byś widziała wymianę?
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
sprawdzę i napisze ci jutro lub dziś wieczorem
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:55.